تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 432 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

علمی کاربردی هر سال دو بار ثبت نام میکنه
    امسال هم بهمن یا اسفند صد در صد ثبت نام داره.
    منظور شما ثبت نام ترمی هست دوست عزیز؟؟؟؟؟
    اگر اینطور باشه عالیه چون من سری اولی که ثبت نام بود خدمت بودم از دستم رفت
    بعد اگر بهمن ثبت نام کنه ورودیش کی میشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ثبت نام علمی کاربردی بدون کنکور کی هستش؟! می خوام گرافیک بخونم! شرایطش چه جوریه؟! یعنی چه جوری باید وارد شد؟! امتحانی چیزی داره؟!

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پس من رفتم یه خانومه پشت میز نشسته بودم بهش میگم علمی کاربردی رشته نرم افزار ترمی چقدره ؟می گه فکر کنم حداقل 400 در بیاد.حداقلش تازه بعد به یکی از دوستان گفتم گفت 500 میشه .متاسفانه درست راهنمایی نمی کنند.اما دیروز موتورمو برده بودم تعمیرگاه یکی از بچه ها را دیدم که می گت من میرم دانشگاه علمی کاربردی(بدون کنکور و پودمانی رشته it)گفتش شهریه ام 370 تومنه و فقط انتخاب واحدش کمتره.

اگه 370 باشه که بازم میشه یه کاریش کرد.
    نه بابا 500 تومان
    اگر قرار بود اینقد پول بدیم که میرفتیم غیر دولتی
    بخاطری که باورت بشه من الان از قبضی که دانشگاه صادر کرده بود که بریزم به حسابشون عکس میگیرم میزارم

4. این کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاردانی ناپیوسته یعنی چی؟
    از دی ثبت نامش شروع میشه.
    اینم خبرش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتهی پودمانیه

بعد یه سوال...
    اگه یکی بره پودمانی ، سال بعدش ترمی شرکت کنه و قبول بشه ، دروسی که پودمانی گذرونده رو ازش قبول میکنن که بخواد بره ترمی؟
    Last edited by mojtaba2321; 14-12-2011 at 21:56.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاردانی ناپیوسته یعنی اینکه شما دیپلمت رو گرفتی بعد چند سال میخوای بری دانشگاه در مقطع کاردانی
    پیوسته هم مال بچه های هنرستان که مثلا دیپلمشون رو خرداد 90 میگیرن تابستون کنکور میدن و از مهر 90 میرن سر کلاس دانشگاه

اون پودمانی هم بگم که واحد هاش هر ترم 12 تا بیشتر نیست یعنی برای حدود 76 واحدی که کاردانی داره باید 6 ترم برید دانشگاه در حالی که نرمالش 4 ترم و یا نهایتا 5 ترمه و مشکل اصلیش اینه که تمام واحدها از طرف خود دانشگاه انتخاب میشه برای همین اگه میتونید حتما ترمی قبول بشین

7. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاردانی ناپیوسته یعنی اینکه شما دیپلمت رو گرفتی بعد چند سال میخوای بری دانشگاه در مقطع کاردانی
    پیوسته هم مال بچه های هنرستان که مثلا دیپلمشون رو خرداد 90 میگیرن تابستون کنکور میدن و از مهر 90 میرن سر کلاس دانشگاه

اون پودمانی هم بگم که واحد هاش هر ترم 12 تا بیشتر نیست یعنی برای حدود 76 واحدی که کاردانی داره باید 6 ترم برید دانشگاه در حالی که نرمالش 4 ترم و یا نهایتا 5 ترمه و مشکل اصلیش اینه که تمام واحدها از طرف خود دانشگاه انتخاب میشه برای همین اگه میتونید حتما ترمی قبول بشین
    خب واسه اینکه کارم سریعتر بشه و با توجه به اینکه دوره ترمی فقط 1 بار در سال ثبت نام دارن، میشه اول پودمانی برم سال بعد هم ترمی شرکت کنم آیا اینجوری واحدهای پودمانی رو برام تطبیق میدن؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم
    باید حضوری بپرسید
    ترجیحا از همون واحدی هم بپرسید که میخواین ثبت نام کنید چون تو بحث تطبیق واحد معمولا دانشگاهها زیاد گیر میدن

اینم میدونم که امکان جابجایی بین پودمانی و ترمی نیست ( البته مورد شما فرق داره )

10. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کاردانی پیوسته یعنی اینکه شما مستقیم تا لیسانس درس ادامه میدید
    نا پیوسته یعنی اینکه تا فوق دیپلم میخونید بعد دوباره امتحان می دید برای لیسانس

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاردانی پیوسته یعنی اینکه شما مستقیم تا لیسانس درس ادامه میدید
    نا پیوسته یعنی اینکه تا فوق دیپلم میخونید بعد دوباره امتحان می دید برای لیسانس
    کاردانی پیوسته علمی کاربردی فقط تا فوق دیپلمه. واسه لیسانس آزمون داره. مستقیم نیست.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

پودمانی درسته 6 ترم هست ولی 2 سال طول میشکه چون سالی 3 ترم ارائه میشه و تابستون ها هم اجباریه و یک ترم حساب میشه

14. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •