منظور شما ثبت نام ترمی هست دوست عزیز؟؟؟؟؟
اگر اینطور باشه عالیه چون من سری اولی که ثبت نام بود خدمت بودم از دستم رفت
بعد اگر بهمن ثبت نام کنه ورودیش کی میشه؟؟؟
منظور شما ثبت نام ترمی هست دوست عزیز؟؟؟؟؟
اگر اینطور باشه عالیه چون من سری اولی که ثبت نام بود خدمت بودم از دستم رفت
بعد اگر بهمن ثبت نام کنه ورودیش کی میشه؟؟؟
ثبت نام علمی کاربردی بدون کنکور کی هستش؟! می خوام گرافیک بخونم! شرایطش چه جوریه؟! یعنی چه جوری باید وارد شد؟! امتحانی چیزی داره؟!
نه بابا 500 تومان
اگر قرار بود اینقد پول بدیم که میرفتیم غیر دولتی
بخاطری که باورت بشه من الان از قبضی که دانشگاه صادر کرده بود که بریزم به حسابشون عکس میگیرم میزارم
![]()
کاردانی ناپیوسته یعنی چی؟
از دی ثبت نامش شروع میشه.
اینم خبرشمنتهی پودمانیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد یه سوال...
اگه یکی بره پودمانی ، سال بعدش ترمی شرکت کنه و قبول بشه ، دروسی که پودمانی گذرونده رو ازش قبول میکنن که بخواد بره ترمی؟
Last edited by mojtaba2321; 14-12-2011 at 21:56.
کاردانی ناپیوسته یعنی اینکه شما دیپلمت رو گرفتی بعد چند سال میخوای بری دانشگاه در مقطع کاردانی
پیوسته هم مال بچه های هنرستان که مثلا دیپلمشون رو خرداد 90 میگیرن تابستون کنکور میدن و از مهر 90 میرن سر کلاس دانشگاه
اون پودمانی هم بگم که واحد هاش هر ترم 12 تا بیشتر نیست یعنی برای حدود 76 واحدی که کاردانی داره باید 6 ترم برید دانشگاه در حالی که نرمالش 4 ترم و یا نهایتا 5 ترمه و مشکل اصلیش اینه که تمام واحدها از طرف خود دانشگاه انتخاب میشه برای همین اگه میتونید حتما ترمی قبول بشین
خب واسه اینکه کارم سریعتر بشه و با توجه به اینکه دوره ترمی فقط 1 بار در سال ثبت نام دارن، میشه اول پودمانی برم سال بعد هم ترمی شرکت کنم آیا اینجوری واحدهای پودمانی رو برام تطبیق میدن؟
نمیدونم
باید حضوری بپرسید
ترجیحا از همون واحدی هم بپرسید که میخواین ثبت نام کنید چون تو بحث تطبیق واحد معمولا دانشگاهها زیاد گیر میدن
اینم میدونم که امکان جابجایی بین پودمانی و ترمی نیست ( البته مورد شما فرق داره)
کاردانی پیوسته یعنی اینکه شما مستقیم تا لیسانس درس ادامه میدید
نا پیوسته یعنی اینکه تا فوق دیپلم میخونید بعد دوباره امتحان می دید برای لیسانس![]()
کاردانی پیوسته علمی کاربردی فقط تا فوق دیپلمه. واسه لیسانس آزمون داره. مستقیم نیست.
پودمانی درسته 6 ترم هست ولی 2 سال طول میشکه چون سالی 3 ترم ارائه میشه و تابستون ها هم اجباریه و یک ترم حساب میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)