سلام
میشه نقشه ی گوشی رو واسم بذارین؟ (میخام بدونم چند تا اسپیکر داره؟) ( واسه من یه دونش کار نمیکنه)
سلام
میشه نقشه ی گوشی رو واسم بذارین؟ (میخام بدونم چند تا اسپیکر داره؟) ( واسه من یه دونش کار نمیکنه)
درسته یدونه اسپیکر اون یکی میکرفون هست
سلام دوستان
من تو زمینه آیفون خیلی آماتور هستم ولی کم کم یاد میگیرم و میخوام به دونه 3gs بخرم
1-به نظرتون 16 بگیرم یا 32؟16 کافیه یا بعدا جا کم میاریم؟
2-الان آخرین ورژنش تو بازار چنده؟من چی باید بگیرم مه مشکلی با جیلبریک نداشته باشم؟
و لطفا هر توضیح دیگه ای لازمه بدین
مرسی
با سلام
1- هميشه حافظه ي گوشي يه چيز سليقه اي هست
اگه هم ميتونيد 70-80 تومن اضافه تر بذاريد بالاي پولتون ، پس پيشنهاد ميشه همون 32 رو بگير
كه اگه الان واست زياد هم باشه، واسه بعدت كم نباشه ديگه
هرچند بازم 32 گيگ هم كمه با اين حجم اطلاعات اما از هيچي بهتره
2- آخرين ورژن آيفون، آيفون 4 هست كه به شدت گرون هست
1 ميليون و 500 اينا هست
اما 3Gs قيمت مناسبتري داره
شما اگه 3Gs رو بگيري ميتوني به ورژن چهار سيستم عامل مك دست پيدا كني و نصب كني روي آيفونت و بعد به راحتي جيلبريك كنيش
و هر نرم افزاري كه خواستي روش نصب كني
موفق باشيد.
راستش نمیدونم آخرین ورژنی که توو بازارای ایران هست چنده ولی آخرین ورژنی که ارائه شده 4.0.1 هست.
خب حتما با آخرین ورژن پیدا میکنی ، من خودم وقتی که میخواستم بگیرم 3.1.2 بود که اون موقع آخریش بود.
چقدر آخر آخر گفتم!
مهم نیس ، اگرم به فرض ورژنش قدیمی تر بود خیلی راحت میتونی آپدیتش کنی و از اون راحت تر جیلبریکش هست!
3gs هایی که هست الان همشون ورژن 3.1.3 هستن
به صورت اورجینال 4 ندارن مگه اینکه 8 گیگ باشن
سلام
1-چطور میتونم به ورژن 4 تبدیلش کنم؟
2- تمام نرم افزارام پاک میشن؟
3-به نظر شما 4 بهتره؟
4 - اگه اپدیتش کنم بازم آنلاک فکتوری میمونه یانه؟
5 - ممنون؟
واقعا؟!
پس حتما باید آپدیت شن...
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
من توی این سایت عضو نیستم. میشه یه سورسی به من معرفی کنید که احتیاج به عضویت نداشه باشه؟
ممنونم
سلام
1- گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی، آیتیونز رو اجرا میکنی. به اینترنت وصل میشی و خیلی راحت فریمور گوشی رو 4.0.1 میکنی. حجمش هم 378 مگابایت هست.
2- نرم افزارهای مجانی که از App store گرفتی نمیپرن اما همه ی کرک شده ها پاک میشن
3- الان که جیلبریک واسه 4 هم اومده به نظرم دیگه دلیلی واسه نگه داشتن 3.1.3 نیست. البته چندتا برنامه (مثه بلوتوث و دلیوری اس ام اس و caller fix id و...) هست که هنوز واسه ورژن 4 نیومده. اما در کل من 4 رو به 3 ترجیح میدم. تازه، شارژ باتری هم با 4 خیلی بیشتره
4- اگه گوشیتون آنلاک فکتوری باشه بله، همیشه آنلاک میمونه.
راستی شما گوشیتون مدلش چیه؟ اگه 3Gs هستی به 4 آپگرید کن. من شنیده م که 3G ها سرعتشون با iOS 4 خیلی پایین میاد
واسه من 3Gs هستش
از کجا بفهمم آنلاکه یا آنلاک فکتوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)