تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 190 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.آقا من این فایل رو دانلود کردم و اول فایل ستاپ رو نصب کردم.بعدش وقتی خواستم فایل کرک رو نصب کنم پیغام داد و در اون پیغام هشدار داده بود که اگر فایل کرک رو اجرا کنم ممکنه به گوشی آسیب برسونه.منم نصبش نکردم.الان Acrobat Reader پانزده روزه نصب شده.برای شما موقع نصب فایل کرک هشداری نداد؟
    این یکی هم هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبلی ورژن 2.5.361 بود ، این 2.5.496
    اینم کرک شده و بازم همون پیغامو میده
    فکر کنم نرم افزارایی که کرک بشن این پیغامو میدن
    فقط یه لطفی کن
    اگه یه وقت خواستی نصبش کنی ساینش نکن چون خودم با ساین عمومی ساینش کردم رو گوشی خودم که نصب شد میخوام ببینم ساینی که گرفتم واقعا عمومیه یا نه
    موفق باشی

در آغاز فعالیت nazismnazism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.چجوری میشه مسیج از گوشی کپی کرد رو سیم کارت؟

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

-----------------------
    دوست عزیز از فرمت سه دکمه استفاده کن ببین بالا میاد یا نه اگر بالا اومد که هیچ ولی اگر بالا نیومد مشکل سخت افزاریه
    به اینصورت اول گوشیت را خاموش کن باتری را یک بار در بیار جا بزن بعد دکمه های Call یا همان دکمه سبز رنگ و End call یا همان دکمه قرمز رنگ و camera Capture یا همان دکمه عکاسی را همزمان نگه دار و دکمه Power یا همان دکمه روشن و خاموش را نگه دار تا زمانی که گوشیت بالا بیاد و ازت درخواست کنه که تاریخ و ساعت و کشور را تنظیم کنی اگر گوشیت بالا اومد متاسفانه شماره تلفن و یادداشتهات پاک شده اما به هر حال گوشی درست شده و در اینصورت هم هیچ ویروسی تو گوشیت نمی مونه و پاک میشه
    در مورد مموری هم بگم که چیزی از داخلش پاک نمی شه و اگر ویروس داخل مموری باشه شما باید مموری کارت را خارج کنی و بعد از کپی کردن عکسها و فیلم و موزیک به داخل کامپیوتر ( چون این فایلها ویروسی نمی شن) مموری را فرمت کن و دوباره فایلهایی که کپی کرده بودی را به داخل مموری انتقال بده
    موفق باشی
    دمت گرم ، راستیتش چون عجله داشتم همون فلش کردم گوشیمو ، با جف

حالا خیلی بهتر شده سرعتش

راه حل شمام باشه واسه دفعه بعد !!!! ( چون این 5530 من که هر ماه یه مرگش میشه !! )

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلا من چه طوری میتوانم در گوشی خودم نقشه هار و داشته باشم لطفا هرچی که برای راهاندازی اوی مپ نیاز دارم به همراه آموزش و لینک دانلود ولینک دانلود نقشه و نرم افزار دانلود کردن نقشه های جدید و باز کردن نقشه در کامپیوتر وهمونی که نوکیا رائه کردهرو میخواهم ورژن گوشی 30.0.09واگر فریمور جدیدی برای گوشی 5530ارائه شده لطفا لینک دانلود رو قرار دهید

با تشکر وسپاس فراوان لطفا به همه سوالات پاسخ دهید وراستی آموزش پید کردن نقشه در نرم افزاراوی مپ بعد از اینکه نقشه ها رو نصب کردم رو هم آموزش بدهید

حتما جواب دهید.

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

لطفا لینک دانلود یک آنتیویروس کرک شده تر جیحا نت کویین را برای 5530 قرار دهید.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلا من چه طوری میتوانم در گوشی خودم نقشه هار و داشته باشم لطفا هرچی که برای راهاندازی اوی مپ نیاز دارم به همراه آموزش و لینک دانلود ولینک دانلود نقشه و نرم افزار دانلود کردن نقشه های جدید و باز کردن نقشه در کامپیوتر وهمونی که نوکیا رائه کردهرو میخواهم ورژن گوشی 30.0.09واگر فریمور جدیدی برای گوشی 5530ارائه شده لطفا لینک دانلود رو قرار دهید

با تشکر وسپاس فراوان لطفا به همه سوالات پاسخ دهید وراستی آموزش پید کردن نقشه در نرم افزاراوی مپ بعد از اینکه نقشه ها رو نصب کردم رو هم آموزش بدهید

حتما جواب دهید.

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

لطفا لینک دانلود یک آنتیویروس کرک شده تر جیحا نت کویین را برای 5530 قرار دهید.
    ------------------------
    چشم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز زنگ زدم نمایندگی سعادت آباد نوکیا ، برای عوض کردن قاب گوشیم . گفتن 70 هزار تومان میشه ( 25 هزار تومان قاب جلو ، 30 هزار تومان قاب وسط ، 15 هزار تومان قاب پشت ) . به نظرتون ارزش داره ؟ من رنگ قاب جلوی گیشیم خیلی افتضاح رفته

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز زنگ زدم نمایندگی سعادت آباد نوکیا ، برای عوض کردن قاب گوشیم . گفتن 70 هزار تومان میشه ( 25 هزار تومان قاب جلو ، 30 هزار تومان قاب وسط ، 15 هزار تومان قاب پشت ) . به نظرتون ارزش داره ؟ من رنگ قاب جلوی گیشیم خیلی افتضاح رفته
    70 تومن فقط قاب ؟ خود گوشی رو 220 گرفتیم که الان تو بازار 190 تومن بیشتر نییست اونوقت 70 پول قاب ؟
    یه قاب از بازار بگیر حدود 5 یا 6 تومن بیشتر نمیشه البته بدون قاب وسط

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

من گوشیو اپدیت کردم..اما دارم smsمینویسم یهو شروع میکنه همه کلمه هارو پاک کردن..یا این علامت تایپش یشو تپ تپ شروع حرت به راست یا چپ میکنه...چیکنم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

70 تومن فقط قاب ؟ خود گوشی رو 220 گرفتیم که الان تو بازار 190 تومن بیشتر نییست اونوقت 70 پول قاب ؟
    یه قاب از بازار بگیر حدود 5 یا 6 تومن بیشتر نمیشه البته بدون قاب وسط
    تو علائدین قاب 4 هزار تومانی هم هست ولی این قاب اوریجینال گوشی هست که کاملا هم فیت میشه و هیچ مشکلی هم نداره .
    البته شاید من فقط جلو و عقب را بگیرم و وسط را نگیرم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو علائدین قاب 4 هزار تومانی هم هست ولی این قاب اوریجینال گوشی هست که کاملا هم فیت میشه و هیچ مشکلی هم نداره .
    البته شاید من فقط جلو و عقب را بگیرم و وسط را نگیرم .
    بله رفیق ، میدونم ... قاب اصلی رو که 4 تومن نمیدن
    من دارم میگم یه گوشی دویستی ارزش 70 تومن پول قاب نداره ، البته نظر شخصیه منه
    شما 70 بدی واسه قاب باز باید مراقب باشی خط و خال نیوفته ولی قابت که 4 تومی باشه خیالت راحت تره
    فقط نظر بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •