میشه جدید ترین درایور جی فورس جی 105 رو بزارید؟برای win7میخوام...............
VGA NVIDIA g105m
VGA Driver For win7
میشه جدید ترین درایور جی فورس جی 105 رو بزارید؟برای win7میخوام...............
VGA NVIDIA g105m
VGA Driver For win7
درایورهای جدید را می توانی از لینک زیر دریافت کن
Windows XP - Vista - 7 - 2003 - 2008
Last edited by hamidhassas; 27-10-2009 at 11:24.
عزيزان محترم ، درخواست هاي درايور و برنامه در تالار زير هست نه اينجا كه محل مشاوره و خريد هست
رعايت كنيد لطفا
تاپيك در آستانه بسته شدن هست
دوستان لطف کنن یه نظر کارشناسی درمورد سئوال من بدن
من میخوام 5738 بگیرم اما بین ZG و G شک دارم. خودم نظرم بیشتر روی G هستش اما میخوام بدونم با توجه به اختلاف قیمتشون که بیشتر از 120 هزار تومنه می ارزه G را بگیرم؟ آخه به نظر می رسه جز یک CPU و RAM مزیت دیگه ای نداره. آیا همین دوگزینه انقدر ارزش قیمتی داره؟ دوستان لطف کنن راهنمایی بفرمایند کدوم را بگیرم. البته اینرا هم بگم که میخوام لپ تاپم جایگزین کامپیوتر خونگیم هم بشه و گاهی بازی هم میکنیم.
سلام
ویندوز 7 بیلد 7600 کرک میخواد
ممنون
اولا که لب تاپ هیچ وقت جای کامپیوتر دکستاپ را نمی تونه بگیره
دوما با ید بدونی آیا می خوای با آن با برنامه هایی مانند Photoshap - Auto CAD - 3D MAX - و غیره را کار کنی یا نه اگر کار می کنی باید مدل G را بگیری اگر که نه مدل ZG
سوما مدل ZG هم خوب است و با برنامه های بالا کار می کنه و جواب هم میده فقط اگر کا با مدل G حدود مثلا 3 ساعت طور بکشه با ZG حدود 3.10 طور می کشه و بعد از اون 120 تومان اختلاف برای CPU , Ram زیاده چون اختلاف قیمت CPU , RAM در هر دو 35 هزار تومان است و می توانی مدل ZG را بخری و بعد Ram , Cpu را تغییر بدی
توجه:
ویندوز 32bit حد اکثر رم را تا 3 گیگ قبول می کنه پس اگر می خوای ویندوز 32bit نصب کنی پولت را دور نریز و همان مدل ZG را بخر
Last edited by hamidhassas; 28-10-2009 at 20:21.
روش ساپورت 4 گيگ به بالا(تست شده در ويندوز ويستا سرويس پك 1)ویندوز 32bit حد اکثر رم را تا 3 گیگ قبول می کنه پس اگر می خوای ویندوز 32bit نصب کنی پولت را دور نریز و همان مدل ZG را بخر
FIRST OF ALL IT IS BETTER TO BACK UP BOOT MANAGER CONFIGURATION
bcdedit /export C:\SAVEDBCD
:TO RECOVER BOOT MANAGER
bcdedit /import c:\savedbcd
دانلود برنامه ready for 4GB برای تغییر محدودیت کرنل:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-اجرا برنامه وAPPLY
2-RUN CMD AS ADMINISTRATOR
3-bcdedit /set {current} pae ForceEnable
4-bcdedit /set {current} kernel ntkr128g.exe
5-bcdedit /set {current} testsigning on
RESTART AND CHECK THE MEMORY IN TASK MANAGER
مگه cpu را میشه ارتقا دادا؟ همونجا که میخرم میتونم اینکار را بکنم؟ اینجوری که دیگه G اصلا صرفه نداره. آدم با 35 تومن میکنتش zg
به نظر من اگه داري حتما جي بگير
تغيير سي پي يو هم بي معنا هست و ممكن هست اما كسي در بازار اين كارو نمي كنه
جي خيلي بهتره
با ويندوز 7 نسخه 64 بيت
همه برنامه هاي 32 بيت هم ران ميشن روش نترس
مدل G جديد با اين مشخصات فعلا تو بازار ايران رقيب نداره
در مورد ارتقا پردازنده لپ تاپ :
اصلا فكر نكنيد ميتونيد مثل دسكتاپ بريد براي خودتون CPU بخريد و لپ تاپ رو به راحتي باز كنيد و ارتقا بديد
اولا بايد در به در دنبال پردازنده هم خانواده اون مدل بگرديد و ثانيا با قيمت بسيار بالاتر
ارزش اقتصادي نداره اين كار ، بهتره G رو بخريد با 100 هزار تومن اختلاف تا ZG بخريد و ارتقا بديد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)