قیمت تکون نخورده و هنوز بالاس به شدت
ظاهرا سنتر دبی هنوز افتتاح نشده و واردات کلی شروع نشده
اگه قیمتش مناسب بود آره حتما بگیرید
فقط به لی اوت کیبوردش دقت کنید که انگلیسی باشه
قیمت تکون نخورده و هنوز بالاس به شدت
ظاهرا سنتر دبی هنوز افتتاح نشده و واردات کلی شروع نشده
اگه قیمتش مناسب بود آره حتما بگیرید
فقط به لی اوت کیبوردش دقت کنید که انگلیسی باشه
ما که نمیتونیم کانفیگ سفارش بدیم همون دیفالت اپلو باید بگیریم دیگه . به نظرم 2.4 میلیون بشه ارزش خرید داره . من خودم میخرم
به نظرتون مک بوک ایر جدید کی میاد من دوستم خریده خیلی خوشم اومد برای حمل و نقل خیلی خوبه . خیلی هم سبکه
Last edited by S3pEhR; 05-04-2011 at 01:54.
دوست عزیز مک بوک ایر جدید خیلی وقته که اومده، جالبه که بدونید محصولات اپل رو ۲ هفته بعد از معرفی در کنفرانس ها میتونید توی بازار ایران بخرید، البته با قیمت بسیار بالا، اما خب مک بوک ایر مدت زیادی از ورودش میگذره و زمان مناسبی برای خریده.
منظورم مکبوک ایر 2011 هستش
امرتات
قیمت: ۱۹۲۰۰۰۰۰ تومان MC700LL/A
قیمت ۲۵۶۰۰۰۰ تومان: MC721LL/A
قیمت: ۲۹۸۰۰۰۰ تومان MC723 LL/A
قیمت: ۲۲۶۰۰۰۰ تومان MC724 LL/A
مک بوک ایر 2011 نداریم.آخرین سری مک بوک ایر ماه اکتبر 2010 اومده به بازار
دوستان خواهشن خوب بخونید . من خودم پرسیدم به نظرتون کی میاد شما میگی هنوز نیومده !
درست متوجه نشدم
اما ایر بر عکس پرو آخر هر سال سری جدیدش میاد
یعنی مدل جدید ایر الان حدود 5 ماهه اومده و تقریبا آخر سال 2010 همون 2011 حساب می شه دیگه
یا اگه شما دنبال مدلی هستی که رسما در سال 2011 تولید شده باشه باید تا مهر و آبان صبر کنی
سلام...
قصد خريد مدل MC723 LL/A رو دارم، درسته اينجا در مورد خريد خوب نيست بحث كرد ولي به نظرتون گارانتي ارزششو داره يا نه...؟ در مورد خود لب تاپ... ، اينكه تاچ پد دستگاه رو ويندوز كار نمي كنه درسته؟ مشكل خاصي و حادي كه قابل ذكر باشه با ويندوز 7 داره؟ البته خود Mac جاي خود دارد كه شخصا به ويندوز ترجيح ميدم ولي خب بعضي مواقع نياز مي شه، كاريش نمي شه كرد! يكي هم اين قضيه لاي اوت انگليسي... يعني بعضي از مدل ها كليدهاش به زبان ديگه اي هستن؟ ممنون مي شم راهنمايي كنين. تشكر![]()
Last edited by Mahdi.M; 06-04-2011 at 11:43.
سلام
آره ضمانت یه ساله به شرط اینکه در ماه اول تعویض داشته باشه ارزش داره
نه کار می کنه و هیچ مورد خاصی نیست
لای اوت فکر کنم منظورتون لی اوته که آره بعضی کشورها ممکنه به زبان اون کشور باشه
مثل بعضی گوشی ها که به زبان فارسی یا عربی هستن
البته تو ایران همچین مشکلی نیست و فقط کسایی که می خوان از خارج بگیرن باید به این نکته توجه کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)