خیر
اغراق در کار نیست
نوکیا که ولش کن
سامسونگ هم که کنار نوکیا از قبل صدای تیز گوش میکردن
همین تلویزیون های سامسونگ هم کیفیت صدای خوبی ندارن صداشون بصورت تیز پخش میشه
خیر
اغراق در کار نیست
نوکیا که ولش کن
سامسونگ هم که کنار نوکیا از قبل صدای تیز گوش میکردن
همین تلویزیون های سامسونگ هم کیفیت صدای خوبی ندارن صداشون بصورت تیز پخش میشه
نه كاري به برنداي ديگه ندارم ... اونا رو كه ميدونم
روي پي 990 هست
اين قدر قوي هست؟
این حرفشو قبول دارم به عنوان کسی که 3 سال p990 دارم خودم 2 بار هک صدا رو روش انجام دادم دوباره برگشتم رو حالت دیفالتش با اینکه صداش کم بود ولی بی کیفیت ترین صدا رو هم با کیفیت خیلی خوب و واضح پخش میکرد هم اسپیکر و هم هندزفری. مخصوصا که من براش هندفری سری W رو گذاشتم. این رو هم بگم که من توی موسیقی هیچی حالیم نیست و احساس خودم رو میگم. گوشی قبلیم هم W700 بوده.
ولی الان عاشق ساتیو شدم و بی صبرانه منتضر 500 تومن شدنشم.
الان چنده تو علا الدین؟
Last edited by davidmti; 07-02-2010 at 12:47.
برای اینکه پستم اسپم نشه سوال دارم
من این عکس رو با i8910 در حالت تنظیم اتوماتیم در روز انداختم خواستم بگم این گوشی رنگ ها رو طبیعی یمندازه یا نقاشی شده؟
ساتیو چطور میندازه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده خدا با عکس از قوطی رانی چجوری بفهمیم رنگش طبیعیه یا مصنوعی اقلا از سبزه ای گلی چیزی میگرفتی که معلوم بشه.
Last edited by davidmti; 09-02-2010 at 00:34.
عکسو بیخیالرانیش نوشه جون
اما مهمترین خبر
بالاخره منم ساتیو خریدم
البته مشکی می خواستم که چون تخمشو ملخ خورده بود فقط نقره ای داشت منم دیگه زدم تو گوشش
بعد از تعطیلات میام در مورد همه چیز بحث می کنیم![]()
چند؟ کجا؟ چی تو جعبه بود ؟ گارانتی ؟
سلام.
من 2 هفته ای میشه گوشی ساتیو خریدم چند روز پیش که رفته بودم خونه دوستم گوشی رو دادم ببینه کاور لنزو که زد کنار گفت چرا شیشه لنزش ترک داره شکسته.
جالبه که گوشی نه از دستم افتاده و نه به جایی خورده که شیشه لنزش بشکنه ، حالا اینا به کنار عکس که می گیره نه خطی توش هست نه تاره ، هیچ فرقی با زمانی که سالم بود نداره فقط می خواستم بودنم چطور میشه درستش کرد. منم گوشیم بدون گارانتی هست و ساری زندگی می کنم می خواستم بدونم شماره تلفنی از کسی یا جایی که بشه اینو درست کرد دارین؟
با تشکر
فکر نکنم قطعاتش باشه ولی بگرد شماره نمایندگی تهران رو پیدا کن باهاشون صحبت کن فکر کنم پولی خارج گارانتی تعمیر میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)