تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 177 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

از بازی توقع بیشتری داشتم .فقط میشه گفت یه تقلید ضعیف از grid هستش اگرچه گرافیک انچنانی نداره اما خیلی سنگینه . میشه گفت بهتریم امتیاز که نشون دهنده ی کیفیت بازی باشه مال gamespot بود که بهش 7.5 داده .
    در مورد فیزیک که کاملا حق با شماست چون فیزیک بازی در گرید واقعا reality _تر بود ولی گرافیک رو نمیشه گفت کدوم بالاتره من الان هر دو اونها رو روی کامپیوترم دارم grid در بعضی چیزها واقعی تر بود مثلا در grid هر چه قدر شما توی بحر اسکرین شات و ترایلرها برید ممکن نیست بتونید تشخیص بدید که ماشین و محیط دو آبجگت جدا از هم هستند(واقعا اینطوریه!!)ولی توی shift همین که یه ذره دقت کنید متوجه میشید...
    ولی این بازی هم برای خودش نسبت به grid حسن های داره مثلا نور پردازی واقعا بهتر کارشده و تا اونجا که شده سعی کردند به real نزدیک باشه یا اینکه طیف رنگ به کار رفته توی shift بدون شک بالاتره!!!
    ولی در کل با این همه یه خورده موتور بازی مشکل داره چون واقعا توی فریم دهی مخصوصا با سی پی یو مشکل داره در حالتی که فیزیک بازی تا اون حد بالانیست
    موفق باشید...

2. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

منم با مهدی جون موافقم.بازی مشکلاتی داره اما خب بازم عالیه.حالا دوباره نصبش میکنم.امیدوارم دیگه اون مشکلا رو نداشته باشه.

4. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این بازی بهتره یا گرید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جوک میگی.....
    خوب معلومه GRID خداست.....
    هنوز معادلش نیومده.....!! از هیچ نظر نمیشه این بازی رو با GRID مقایسه کرد آقـــــــــا ...!!!

7. این کاربر از luciferwings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نظر بچه ها محترمه ولی من هر دو تای این بازیارو تا آخر رفتم به نظر من شیفت خیلی بهتره هم از نظر گرافیک هم از نظر گیم پلی (طبیعی تره) ولی خوب سخت تر . اگه شیفت رو تا وسطای تایر 2 بری دیگه هندلینگ ماشینا انقدر بالا میره که کنترلش ساده تر میشه وبازی میاد تو دستت و حال میکنی باهاش.

9. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

من که همش یا تو لود گیر میکنه یا Not Responding میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام
    من خفن تو بازی گیر کردم. اعصابم خورده. وقتم ندارم تاپیکو بگردم. تویه بازی نمیشه بخش کنترل رو استفاده کرد . با کدوم دکمه ترمز میکنه؟ بغیر از چهار جهت اصلی دیگه چه دکمه دیگه ای تو بازی میشه استفاده کرد(نیترو و ...) همه دکمه هارو امتحان کردم نشد. یکی کمک کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بازی خیلی بدی بود
    nfs 1 بهترشه

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    من خفن تو بازی گیر کردم. اعصابم خورده. وقتم ندارم تاپیکو بگردم. تویه بازی نمیشه بخش کنترل رو استفاده کرد . با کدوم دکمه ترمز میکنه؟ بغیر از چهار جهت اصلی دیگه چه دکمه دیگه ای تو بازی میشه استفاده کرد(نیترو و ...) همه دکمه هارو امتحان کردم نشد. یکی کمک کنه.
    دکمه Spase نیترو هستش..
    دکمه Shift راست هم دستی هستش.

14. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این بازی به نظرم که خیلی خوبه از آب در اومده ولی بعضی مواقع اینقدر اعصابم رو خود میکنه بعضی از این ماشینا ( مخصوصا این دفرانسیل عقب ها مثل لکسوز 2007 ) که میخوام مانیتورو خرد کنم . چون توی به جاده صاف همش توی در و دیوار می خورم . نمی دونم این فرمون دادن بازی چرا اینطوری ؟؟!
    خداییش نمیخوام بگم گرید از این بهتره ها ولی من گرید رو روی بالاترین حالت گرافیک میزاشتم حداقل فکر کنم 50 یا 60 فریم اجرا می شد بازی ولی این رو بالاترین حالات می زارم فکرکنم 25 فریم بیشتر نباشه تازه توی بعضی از مرحله ها که تا 10 فریم هم میاد !
    همینطوری ماشین خوبی مثل لامبور گینی رونتون . عین پرکاه میمونه تا یه ماشینی از هرجهت بزنه بهت کلا برعکس میشی یعنی تا بیای بندازی دنده عقب و صاف کنی ماشینو بازیو ریست کنی رو بهتره !

یه سوال دارم . موقعی که آدم اول هستش بهترین راه برای جمع کردن PTS چیه ؟ البته به غیر از دریف کشیدن !
    این دوتا هم میشه بگید چه معنایی دارن ؟: البته معنی انگلیسیشو میدونم ولی توی بازی نمیدونم باید چکار کنم :

PERFORM A CLEAN LAP
    یکی دیگه هم هست که توی نقشه تیک میخوره مثلا مینویسه از 12/3 !!!! معمولا توی محلهای پیچ هم هست !( حالا جملش یادم نیست )
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 23-10-2009 at 02:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •