تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 531 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

خب كاستم ويندوز ايكس پي رو پاك ميكنه.

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

10

سلام دوستان .
    من فردا میخوام برم ویندوز 7 بخرم . میخواستم بدونم رابطه این ویندوز با بازیا چطوره . مثلا GTA IV خیلی برام مهمه سیستمم اینه :
    گرافیک 9400 با مموری 512
    رم 2 گیگ
    سی پی یو دو هسته ای 2.2
    من تاحالا ویستا هم نصب نکردم و چیزی در باره این ویندوز نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنین . وقتی میخواستم سیستممو ارتقاع بدم گفتم برام ویستا بریز گفت ویستا یه گیگ رمو 256 مگ از گرافیکتو میگیره این ویندوزم اینطوریه ؟
    دوست من به جرات بهتون اطمینان میدم که این ویندوز بازی هارو بهتر از ویندوزهای قبلی اجرا میکنه!
    این چیزیه که من به شخصه تستش کردم.

3. این کاربر از godsmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

خب كاستم ويندوز ايكس پي رو پاك ميكنه.
    آقا پاک نمیکنه.اون عکس رو قبلا یکی از بچه ها برای ویستا میخواست.من برای فهم مطلب گذاشتم.
    Custom نصب کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نام حق
    سلام دوست عزيز..
    شما يه لطف كن فردا ويندوز نخر....
    بجاش يه كم صبر كن اگه اهله شكيبايي هستي..به جاش برو 22 اكتبر يا همون 30 مهر يا همون اول ابان امسال تقريبا 2 ماه ديگه نسخه نهاييشو با قيمت تقريبي 2 الي 3 هزار تومان بخر...
    چون من خريدم پر از اشكال بيد....يعني اگه با نرمافزارها يا بازيهايي كار ميكني كه احتمال ميدي با سيستم عاملين جديد مچ نباشن كه نيستن .....بهتره نخري ..حالا اگه پولتو دور ريختي و خريدي به هيچ وجه ويندوز ايكس پي رو پاك نكن...و بذار سيستمت دو ويندوزه باشه...
    اين از اين....
    ولي از نظر سرعت گرافيك و بك گروند و زيبايي اين ويندوز محشره..ولي هنوز اشكالاتي دارد....حالا اگه خريداري كردي ...بد نيست زياد باهاش كار كني تا بهتر دستت تا 22 اكتبر روان بشه...
    اين از اينش..
    من جي تي اي رو تست نكردم...تو سون...ولي ميگم شما ايكس پي رو حذف نكن و بذار دو ويندوزه باشه..بعد جي تي اي رو از ويندوز ايكس پيت پاك كن و به سون منتقل كن يا نصبش كن تو سون..ذخيره هاشم كه خوب ميتوني از داكيومنتت بكيري...
    ولي اگه اجرا بشه..گرذافيكت رو كاملا مچ ميكنه با بازي...
    بعد كندي يا مكث يا اشكالات جزيي رو در سون نميبيني... در بازيها و نرم افزارها..
    يا حتي در اتئران سي دي...
    همون بهتر كه ويستا نصب نكردي...
    بحالا اگه ميخوايي نصب كني..مراقب باش كه دراورهات رو قاطي نشون ميده..و موقعي كه ميخوايي فرمت كني...مراقب باش كه چيزي رو اشتباهي فرمت نكني.....بعد اشكت در بياد..
    اگر نسخه كركيش رو خريدي....حتما تو ايكس پي يه سر بهش بزن ببين تو راهنماييش چي گفته...
    چون احتمالا هنگام نصب بايد كانكت باشي....شماره سريالش هم يادت نره..
    به اندازه اي كه ويستاي مزخرف جا ميگيره اين به هيچ وجه نميگره....شما نگران اون نباش...
    نه زياد فضا ميگيره و نه قطعاتت رو به صورت انحصاري تحت تاثير ميذاره....شما با اين قطعات ميتوني نصب كني....
    مشكلي نيست....
    فقط ممكنه هنگام نصب درايور هات...خطاي فعال نشدن سيستم عاملت يا همون ويندوزت رو بده اگه طبق راهنمايي ويندوز و شذركت سازنده فعالش نكني..
    البته كه من نتونستم فعالش كنم...شايد اساتيد محترم بتونن..
    با اين حال....از ما گفتن بود....
    تماس فرت
    آها ......
    من معمولا میخوام یه نرم افزار یا بازی بخرم میام به فروشگاه پی سی یه سری میزنم . اومدم دیدم خود پی سی هم زده نسخه نهایی گفتم حتما نهاییه دیگه ... خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه حوصله دردسرو ندارم .ممنون از راهنماییتون . بعد یه سوال نصب این ویندوز خیلی با اکس پی فرق داره ؟ سخت تره یا آسون تر ؟ فارسی رو ساپورت میکنه دیگه ؟ مثلا راحت Alt+Shift رو بزنی و فارسی بشه دیگه ؟ اینترنت وصل شدنش مثل اکس پی راحته ؟ آخه شنیده بودم تو ویستا خیلی کار داره .
    بازم ممنون
    دوست من به جرات بهتون اطمینان میدم که این ویندوز بازی هارو بهتر از ویندوزهای قبلی اجرا میکنه!
    این چیزیه که من به شخصه تستش کردم.
    خب پس خیالمون تقریبا از لحاظ بازی راحت شد .

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

راهی هستش که همه فولدر ها رو اتوماتیک بصورت لیست نشون بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام

من یه مشکل دارم که فک کنم خاص ویندوز هفت نباشه و یادمه که تو اکس پی هم یه همچین مشکلی داشتم.همیشه هم این مشکل به وجود نمیاد فقط گاهی اوقاته!!!
    حالا مشکلم چیه: من با کلیک راست کردن روی هر فایل و فولدری فایلهام کپی میشن و میتونم اونارو پاست کنم هر جا که بخوام.
    این خیلی دردسر ایجاد میکنه فکرشو بکنی کلی واستادم کلی فایل مارک کردم حالا میخوام برم بریزم تو یه نیو فولدر به محظه اینکه کلیک راست کردم تا یه نیو فولدر درست کنم همین نیو فولدره کپی میشه!!!!!و حال دوباره باید مارک کردن وجدا کردن رو شروع کنم.

لطفآ راهنماییم کنید.چون واقعآ دیونم کرده!!! یعنی از چی میتونه باشه؟!!!
    ممنون
    Last edited by TURBO_BOY2006; 01-09-2009 at 11:25.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

10

آقا پاک نمیکنه.اون عکس رو قبلا یکی از بچه ها برای ویستا میخواست.من برای فهم مطلب گذاشتم.
    Custom نصب کنید.
    سلام. ببخشيد من هي ميام سرتونو درد ميارم.
    رفتم كاستم نصب كنم بعد از يه مدت اينو ميگه. يادم مياد بار اول دليل پاك كردن پارتيشنام هم همين بود:
    windows cannot install requier files. the files may be corrupted or missing. make sure all files requierd for installition are available. restart the installition.
    error code:0x80070570
    من چيكار كنم؟ سي دي مشكل داره. برم به آقا ميثم بگم يا آقا سينا؟(آخه از همينجا خريدم)

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام. ببخشيد من هي ميام سرتونو درد ميارم.
    رفتم كاستم نصب كنم بعد از يه مدت اينو ميگه. يادم مياد بار اول دليل پاك كردن پارتيشنام هم همين بود:
    windows cannot install requier files. the files may be corrupted or missing. make sure all files requierd for installition are available. restart the installition.
    error code:0x80070570
    من چيكار كنم؟ سي دي مشكل داره. برم به آقا ميثم بگم يا آقا سينا؟(آخه از همينجا خريدم)
    سلام.
    شما ویندوز رو از روی DVD نصب میکنید یا از روی هارد یا برنامه های Virtual Drive ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

شما UAC رو خاموش میکنی؟!
    ذرضمن به اینترنت هم نباید کانکت باشی...
    بله این کار رو هم کردم..ولی جواب نداده..

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

10

سلام.
    شما ویندوز رو از روی DVD نصب میکنید یا از روی هارد یا برنامه های Virtual Drive ؟
    دي وي دي. چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •