نه منظورش این بوده که تا وقتی GS2 وارد بازار نشده T2 بهترین در بازار هستش ولی بعدش Orion بهترین میشه ! ( البته تیکه آخر ترجمه رو خودم اضافه کردم تا مفهوم برسه )
مخلصیم .
نه منظورش این بوده که تا وقتی GS2 وارد بازار نشده T2 بهترین در بازار هستش ولی بعدش Orion بهترین میشه ! ( البته تیکه آخر ترجمه رو خودم اضافه کردم تا مفهوم برسه )
مخلصیم .
سلام
ممنو از زحمات دوستانببخشيد به نظرتون اين گوشي(galxy s2 )كي وارد ايران وبا چه قيمتي ميادو قيمت افت كردش چنده؟؟؟ممون.
اگه جاش نبود ببخشيد
دوستدار شما ياشار
سلام
همون طور که امیر گفت galaxy s دیگه با سوپر امولد تولید نمیشه و به جاش از Super Clear LCD قراره استفاده بشه.
در نتیجه ضخامت گوشی به 10.59 میلیمتر رسیده و وزن گوشی هم 131 گرم شده یعنی 12 گرم سنگینتر.باتری 1650 میلی آمپر شده پس عمر باتری بیشتره و فقط نسخه 16 گیگ هم تولید خواهد شد.
اما شاید جالبترین نکته استفاده از پروسسور 1GHz TI OMAP 3630 به جای Hummingbird باشه که قراره با نسخه فرویو کار کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا ( کلا میگما، نه فقط از لحاظ صفحه نمایش) یعنی بهتر میشه یا بدتر؟
سلام
این یه ریویو از این جدیدست
من که باهاش حال نکردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلی از این خبر حالم گرفته شد.
البته من خیلی از صفحه ی سوپر امولد خوشم نمی اومد، ( به خاطر همون چیدمان پیکسل هاش.) ولی از هامینگبرد خیلی خوشم می اومد.
البته به نظرم TI سی پی یوی قوی تریه، ولی از نظر گرافیکی، هامینگبرد با تگرا 2 رقابت می کرد...
-----------------------------------------------------
دوست عزیزی که پرسیدن : یعنی بعد از اومدن اوریون، تگرا 2 دیگه خفن نیست،
تگرا 2 ، بین رقبا، ضعیف ترین سی پی یوی 2 هسته ای بود. تازه، از همشونم باتری بیشتر مصرف می کنه.
اوریون، TI OMAP 4400 و بقیه ی این سری، سری 86 اسنپدراگون، هر سه تا سی پی یو های خفن تری هستن، و هر کدوم که بیان، تگرا دو دیگه خفن ترین سی پی یو نیست.
تنها مزیت تگرا دو اینه که اولین سی پی یوی 2 هسته ایه موبایله. ( اگه نوکیا های قدیمی رو حساب نکنیم.)
و می دونید که، اول بودن، بیشتر از بهتر بودن می ارزه.
سلام امیر
به نظر من اصلاً سوتی نیست (نمیگم تو گفتی سوتی). بر خلاف بعضی سایت ها که میگن "سوتی فتوشاپی سامسونگ" !!!
بر عکس این میتونه یک هنر تبلیغاتی باشه که به گفته خودت در ثانیه 13 ام این ویدیو دیده میشه و در روز 13 فوریه این گوشی به نمایش در میاد![]()
سلام .
منم به خاطر همین گفتم دیگه . فوق العاده این تیزر زیبا کار شده . Engadget نوشته بود Samsung Sucks At Photoshop ! ولی وقتی اینو توی کامنتهاش دیده هیجی نگفته !
تازه یه چیز دیگه هم هستش .
این ویدیو 31 ثانیست ! و در 31 ژانویه هم آپدیت شده توی یوتیوب !
حتی من اینجا هم واسه بروبچه های Mobile-Review نوشتم :
خلاصه سامی تو تبلیغات حرف اول رو میزنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Samsunghub پست منو توئیت کرد![]()
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 04-02-2011 at 13:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)