رفیق من تو نخ کارت گرافیک هستم.
اگه دوست داری بازی کنی دور 310 زیاد نچرخ!ولی 330 میتونه بازیها رو تا حد نرمال خوب اجرا کنه.
نمیدونم اوضاع کارت گرافیکهای وایو چرا اصلا تعریف نداره.
رفیق من تو نخ کارت گرافیک هستم.
اگه دوست داری بازی کنی دور 310 زیاد نچرخ!ولی 330 میتونه بازیها رو تا حد نرمال خوب اجرا کنه.
نمیدونم اوضاع کارت گرافیکهای وایو چرا اصلا تعریف نداره.
من چون این مدل رو ندیم هیچی نمی تونم بگم. ولی این سایت بسیار معتبره. به هر حال قبول دارم که تا الان خرابی هاش بسیار پایین بوده. شاید به زمان بیشتر نیازه.....![]()
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره کی مدل هایی که دارای usb 3.0 هستند وارد بازار میشند؟؟یا اصلا طرحی هست؟؟
پیشاپیش ممنون
کسی جواب نداد
بازم میپرسم پس
کسی میدونه گرم شدن اخیر لپ تاپ های وایو مربوط به کدوم مدل ها بوده؟
اخه مگه چنین چیزی میشه منم دیدم خودمم موندم البته بعضی ها میگن یکیش LED هستش و یکی LCD ولی من تو هیچ جایی ندیدم چنین چیزی بنویسه باز ممنون میشم اگه دوستان اطلاعاتی داشته باشند در این مورد و ما رو راهنمایی کنند.
بیشتر در مورد سری F11 اینا را شنیدم ولی با آپدیت کردن کاملا مرتفع میشه.یه سری لپتاپ توی سایت ایران رهجو هست اونا را ببین.
هر دو که LCD اند.خیلی تعجب داره.راستش نمیدونم ولی تنها این دو مدل نیستند بازم میشه پیدا کزد.
مثلا
F 12 CFX
F 12 HFX
این دو تا هم کاملا مثل هم اند
سلام به همه ...
بعد از مدتی تحقیق و گشت و گذار فرق بین F125 GFX و F12 KFX رو فهمیدم ... همونطور که می دونید KFX تقریبا 20-30 هزار تومن ارزونتره ...
دلیلشم اینه که GFX بلوری رایتر داره (( یعنی B-RAY RW ))
ولی KFX فقط قابلیت خوندن بلوری داره (( یعنی B-RAY ROM )) و نمیتونه رایت کنه ...
من این مطلب دو جا دیدم .. اگه تو سایت کمان کامپیوترم برید و کانفیگ ها رو دقیق بررسی کنید متوجه میشید ... بازم خدا بهتر میدونه ... امیدوارم اشتباه نکنم ...
باشه!!!
هنوز عضو نشدین این پست و میدین؟
برادر یکم بگرد یکم تحقیق کن خلاصه تو این چند فروم یه 7 8ماهی بگرد نظرات کاربران بخش لپ تاپ مثل رجیستر star boy Pami Hamid vista
خلاصه نظرات کاربرای فعال و بخون همچنین با اینجور لپ تاپ ها کار کن بعد بیا اینارو بگو
فکر کردی چون چینیه دلیل نمیشه که مثل این قابلمه بشقابای چینی باشه
تحت نظارت سونیه داداش الکی که نیست
هر چند تا جایی که میتونین کالاهای چینی و تحریم کنید اما اینجوری هم ندیده قضاوت نکنین
من خودم 24 ساعت دارم از لپ تاپ مثل خر کار میکشم آخ نگفته
در ضمن الان بیشتر برند ها و قطعات مثل Seagate D-Link خلاصه همشون چین داره میزنه دلیل نمیشه که بد باشن
حتی اپل که از پایه و ریشه کمپانیه امریکاییه چین داره میزنه (که در این مورد Microsoft 24 ) بیشتر از من اطلاعات دارن
شما پشت اکثر قطعاتت و نگاه کن ببین مال کجاست![]()
Last edited by VahidDG2007; 03-09-2010 at 11:11.
سلام دوستان
ببخشین می خواستم بدونم لب تاب
EB 14FX/W,T Core i3 2.13 3MB 4GB 500GB 15.5" BRITE ATI 5470 512MB / 2260MB 7H CH 2.6 1.010.000
چجوریه ؟؟؟ خوبه ؟؟؟ گرافیکش در چه حدیه ؟؟؟ ارزش خرید رو داره ؟؟؟
گرافیک Intel 4600 چجوریاست ؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)