ایا شماره رنگ های مشگی، نوک مدادی، نقره ای، سفید، بنفش، ابی و مسی تیبا با پراید یکی است یاخیر
ایا شماره رنگ های مشگی، نوک مدادی، نقره ای، سفید، بنفش، ابی و مسی تیبا با پراید یکی است یاخیر
ازین مطلب اطلاع ندارم .
اما از نظر دید چشمی به نظرم نوک مدادی 111 و تیبا یکی هستند و هر 2 خوب هستند.
سلام. دوستان تيبايي از همتون بخاطر لطفي كه داشتيد ممنونم. من عصر دارم ميرم واسه انصراف.. اميدوارم كارم درست باشه؟ دعوتنامه رو هم بيخيال شدم. هرچند نمايندگي بهم قول داد كه 31 تير حتما ماشينم مياد ولي يك كمي در مورد ماشين و شرايطش مطمئن نيستم. اما اميدوارم شما هايي كه تحويل ميگيرين براتون ماشين خوبي باشه.
ممنون
سلام دوست عزیز منم احتمالا همین کار بکنم
اما واسه انصراف هم با تاخیر پولتو میدن
من ماشین دارم قصد عوض کردن تو تابستان داشتم یکم دیگه صبر کنیم ببینیم چی میشه
در مورد قیمت هم من فکر میکنم اینهایی که ارزونتر میدن ثبت نام قدیم هستن
از حالا برای ماها که بهمن 89 نوشتیم کم کم شروع میشه
100% قیمت بالاتر میره و کیفیت هم همینتور اما بازم 2دل هستم تو رنج 11400 اینا ماشین صفر خوب نمیدن این یه حقیقته.یا باید 206 صندوقدار دست دوم سوار بشیم یا ریو کسی ماشین صفر میخواد بهترین گزینه هست
تو این کسایی که دارن یسری راضی هستند یکسری ناراضی!!
از دوستانی که ماشین گرفتن دعوت مبشه باز هم فعال باشند تو بحث ها و شاید یک کلوپ تیبا را اندازی کنیم که بهتر این ماشین بشناسیم .
دوستانی که گرفتند همه رفتند .![]()
Last edited by captainpersian; 18-06-2011 at 14:28.
حالا انشاالله تا پایان تیرماه اگر خودرو ما رو تحویل بدن
حالا 99.9 درصد همون مدل sx
انشاالله بعدش در مورد تیباهای جدید هم هر نکته ای بود خدمت دوستان ارائه خواهم کرد
پس چرا تو دعوتنامه های قبل که اومده بود و دوستان ریزش را گذاشته بودند رنگهای متالیک 11810000 و سفید 11610000 حساب شده بود ؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by ali1323; 18-06-2011 at 15:37.
من که دقیقا از روی برگ دعوت نامه اطلاعاتشو نوشتم کاملا دقیق
با توضیحات کامل
دوستان رو نمیدونم....
ماکه ماشین مدل 89 رو 12 تومن خریدیم!!!!!
با اینهمه ایرادات مدل 89 "دسته موتور. اگزوز- مشکل تسمه!"
فکر کنم کلاه بزرگی سرمون رفته.
در ضمن جالبه بدونید ماشین من 1 بار تسمه پاره کرده!
------
در ضمن اقای tiba navid :
برای جریان سوخت که گفته بودید بعد 5000 فیلرگیری میکنن و ازین حرفا! من شنیدم این ماشین اصلا فیلرگیری نمیشه!
اگه اشنا دارید لطفا بپرسید. واقعا داره اذیتم میکنه صدی 10.5 مصرفش!
چه گرون خریدین شما....
دوست خوبم حتما برای مشکل تعویض دسته موتور مراجعه کنین چون هم از مشکل صدای ماشین راحت میشین
هم معلوم نیست سایپا بعدا این برنامه ها رو یادش باشه....
ماشینای جدید خیلی کم صدا شدن
در ضمن تو اطلاعیه جدید سایپا نوشته بود دوستانی که مشکل مکرر پاره شدن تسمه دینام دارن تو مدت کم حتما برن تا قسمت مخصوص رگلاژشون تیبایی گذاشته بشه.
اینم قابل شما
اما در مورد سوخت والا اونایی که من میبینم که از سوختش راضی هستن و بعد از 5000 میگن مصرف سوخت به حد نرمال طبیعی ماشین رسیده
حالا بازم براتون سوال میکنم اما جا داره از جناب آقای بندری عزیز هم در صورتی که در جریان باشن سوال بپرسیم در این مورد.
البته من در جریان نیستم نقص در سیستم اگزوز خودروهای تولید اولیه تا چه حدی بوده
اما باید بدونیم که بعضی ایرادات سیستم اگزوز میتونن باعث افزایش مصرف سوخت بشن
حالا اینکه ایراداتی که در سیستم قبلی بوده فقط مشکل صدا داشته یا مشکل دیگه هم کنارش ایجاد میکرده باید پرسید.
کلی عرض کردم
Last edited by TIBA-NAVID; 18-06-2011 at 20:18.
واسه دوستم توي ارديبهشت كه دعوتنامه اومده بود رنگ سفيد 11600 و متاليك 11800 بود . قيمت هاشون ديميه به هر كي هر چي دوست داشته باشن ميگن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)