اقا اولا از بابت راهنمایی شما ممنون
اما منظورم چیز دیگه ای هست
منظورم اینه که شما مثلا تمام مراحل بازی رو گذروندی اون فولدر سیو بازیت رو یه جا اپلود کردی تا واسه یه کسایی مثل من که صبر ندارن -برن دانلودش کنن ببینن اخر بازی چی میشه !
اقا اولا از بابت راهنمایی شما ممنون
اما منظورم چیز دیگه ای هست
منظورم اینه که شما مثلا تمام مراحل بازی رو گذروندی اون فولدر سیو بازیت رو یه جا اپلود کردی تا واسه یه کسایی مثل من که صبر ندارن -برن دانلودش کنن ببینن اخر بازی چی میشه !
دوستان یکی فوری به من کمک کنه .من این همه رفتم سر مرحله end game وقتی لودینگ میاد error میده حتی جوری میشه که error نمیشه خوند .یکی کمک کنه .در ضمن نسخه boysteam هم نیست
دوستان امیدوار به بازی کردن آنلاین تو هفته دیگه باشید....
نه منظورم اینه که با دوتا کامپیوتر به صورت lan میشه بازی کرد(شبکه)...........
خبری شده ؟ اگه شده بگو من تحملش رو دارم !؟
![]()
یه کلیپ تو یو تیوب دیدم با هاماچی کانکت شد![]()
اقایون همه میگن داریم آنلاین میزنیم اینو
GUYS JUST LISTEN, GO TO MININOVA AND DOWNLOAD THE NON STEAM VERSION FROM RAZOR1911, THERE ARE MUCH PEOPLE THAT PLAY ONLINE RIGHT NOW.
Last edited by mirtalasan; 13-11-2009 at 00:02.
خب مگه با Garena نمیشه آنلاین زد که انقدر دارین تو سر و کله خودتون میزنین؟
بازی تموم شد بهترین بازی FPS که تا حالا بوده همین MW2 بود ......
داستان عالی گیم پلی وفق العاده صداگذاری و موسیقی به شدت تاثییر گذار و مناسب ... با اینکه گیم پلی هم کم بود اما اصلا مهم نیست چون ویژگی های منحصر به فرد فوق العاده ای داره ....
من فقط الان تو شوک قسمت پایانی بازی و نبر پایانی پرایس و soap با شفرت هستم !!! ...
Gh0st هنگامی که کشته شد روی من خیلی تاثییر گذاشت ... تنوع در مراحل موقعیت های مختلف اب و هوایی خلاقیت هایی که تو هیچ fps ای نمیبینی گیم پلی داستان صداگذاری موسیقی و ... این بازی رو بهترین FPS کرده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)