هست چرا نباشه؟
از 500 تومن شروع میشه تا 30 40 هزار تومن!
هست چرا نباشه؟
از 500 تومن شروع میشه تا 30 40 هزار تومن!
Last edited by amir200812; 29-06-2010 at 10:39.
new
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم شرمنده اگر تكراريه
1- چرا وقتي اين گوشي در حال استندباي هست (يك گوشه افتاده !!) مدام چراغ منوش چشمك ميزنه ؟؟
2- وقتي آهنگ يا كليپي رو از بلوتوث مي گيرم بدون اينكه از من بپرسه كجا بريزم ، سيو ميكنه تو مديا لايبراري (!) هرچقدر هم در فايل منيجر دنبالشون ميگردم نيست كه نيست.
با تشكر
سلام علیکم
خواهش میشه
1 - این یه قابلیت به اسمه Breathing که وقتی گوشی تویه حالت استند بایه هر چند ثانیه یه بار مثل تنفس یک انسان چراغ روشن و خاموش میشه.......وقتی که این چراغ دو بار پشت سر هم خاموش و روشن بشه نشونه اینه که شما یک پیام جدید یا یه میس کال داری
2 - خب دیگه همینجوریه!........مثل گوشیهای سونی اریکسون نیست که بپرسه کجا ذخیره کنه............هر جایی که بهتره رو خوده گوشی تشخیص میده و ذخیره میکنه!
شما خودت میگی سیو میکنه تو مدیا لایبراری بعد میگی با فایل منیجر پیداشون نمیکنم؟
خوش باشی![]()
فعلا ورژن 22 برای چین اومده....
تغییرات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن 22 برای تمام مناطق اومد.
فعلا فقط از طریق خود گوشی قابل آپدیته.
من امروز با گوشی آپدیت کردم به ورژن 22.........تغییر زیادی نداشته جز رفع تعدادی از باگ ها و مشکلات..........این آپدیت یه پتچ غیر ضروریه و فقط یه بهانست که N8 بیاد تا با اومدنش N97 هم به ورژن 30 ارتقا پیدا کنه............چون توی ورژن 30 از یکسری از خصوصیات N8 قراره استفاده بشه.........مثل افزایش ویجت ها به 10 تا و...
کاملا موافقم!
به همین دلیل من آپدیت نمیکنم تا زمانی که نرژن -- شده بیاد!
اون چند ساعتی هم که فریمور اومده و دوباره حذف شده فکر نکنم بدلیل باگ فریمور بوده باشه، احتمالا اشتباهی روی سرور قرار گرفته و قرار نبوده به این زودی بیاد ...
خوب پس چرا اعلام نکرده که ورژن 30 رو میده بیرون من اپ کردم جز رفع باگ هیچ چیز اپدیت نشده!!!!
پس اپدیت v30 حداقل 5 ماه دیگه میاد تا اون موقع 5800 صد بار اپدیت میشه حالا ما که مثلا غول نوکیا رو داریم هیچ به هیچ
فکر نکنم 5 ماخ طول بکشه، حدود 45 50 روز دیگه N8 میاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)