آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ سهراب و کشتن، داره جون می ده بیچاره! ( همین تاپیکتو)
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ سهراب و کشتن، داره جون می ده بیچاره! ( همین تاپیکتو)
تفاوت در یک نگاه ! (زرشک ! )1. کمتر کسی از اینا استفاده می کنن، و تقریبا می شه گفت متفاوته نسبت به بقیه ی آواتارها![]()
عکس بزار از سهراب با افه های توپسش2. یه خرده از اینها زیاد دارم ( یه چندتا هارد از اونور چین، کره گیرم اومده بود ما هم کپی کردیم!)، و اینکه توی کامپیوتر یا اینترنت عکسی که منو جذب خودش کنه(!) ( فکر بد نکنید هر چی می خواد باشه ولی باید جلب باشه! ) ندارم و پیدا نمی کنم! باید های کلس باشه.![]()
آقا سهراب استیلش شبیه آلبرت بود ؟
نگو شکست عشقی که حاجیت میره ماوراءراستش کشته مردشون که نیستیم، ولی دلیل داره که از اینها استفاده می کنم!
--
وچون یک ماه دیگه میریم عرب جماعت زیارت ! 12 روزی نیستیم در خدمت
----
ویرایش شد چون یه پیشنهاد به همگی : هیچموقع موزیک خواننده ای که نمیشناسین رو دانلود نکنید 100 مگ دانلود = با یه خواننده fun که فرانسوی از اول تا آخر سر درد گرفتم !
Last edited by Bill Gates; 28-06-2009 at 21:28.
منظورم سهراب شما سپهری نبود!عکس بزار از سهراب با افه های توپسش
آقا سهراب استیلش شبیه آلبرت بود ؟![]()
من رستم و سهراب رو هدف گرفته بودم : شلیک به مخ یارو : { منظورم بود }
در ضمن زیاد با این سپهری کاری نداریم. پس بی خیالش می شیم.
نه بابا عاشق دل شکسته ایم کجا بود... ما از این وختا نداریم! اگر تو سن 14-15-16 ساله باشی باید بری ماوراء!نگو شکست عشقی که حاجیت میره ماوراء![]()
حاجی سیدتو کشتن! ( بندهوچون یک ماه دیگه میریم عرب جماعت زیارت ! 12 روزی نیستیم در خدمت![]()
)
خداییش اگه رفتی مارو از یاد نبری.
گلدون تو![]()
Last edited by eAmin; 28-06-2009 at 21:55.
ممنون.نوشته شده توسط Mohsen khan
اگر از داریوش به جایی نرسیدم، مزاحمش می شم.
جات سبز، وسط GTA بودیم که شروع کرد به حرکت موجی، بعدش هم ازش دود در اومد!نوشته شده توسط Amin eHelp
خدا بیامرز CRT بود.
خدایی دخل ندارن؟
ادیسون، خب وقتی Monitor نیست، با Keyboard تصویرش رو ببینم؟!؟!
7 : نفهمیدم چی شد! (شکلکش تو یاهو ==> :-??)
نوشته شده توسط DaRiOuShJh
اه اه اه!
هر وقت با این کار داشتیم، نبود.
هنوز اون قضیه ی متال که یادتونه!
قربونت برم.
مرگ من هر چی داری رو بریز رو داریه (!!!)
1- راجع به این External یه تحقیق بکن، ببین اون رو بگیرم بهتره یا معمولی.
2- Range قیمت بده بینم!
3- اه! چه می دونم، هر چی بلدی رو بگو دیگه. مثلاً این که چجوری دانلود آفلاین می کنی، اگر بخوای خودت بگی چی دانلود بشه، باید اکانت مکانتش رو از کجا بگیرم؟ چند تومنه؟
چشم درد گرف!
ایشالله خدا نعمت Monitor داشتن رو از هیچ بنده ایش نگیره!
قربون دستت،
نسخه ویندوزی نداری؟
ما که فعلا فضا مضا نداریم...
این راسموس و رفقا هم که فعلا pecl4win رو بستن و من هم روی سیستمم کامپایلر ندارم که کامپایلش کنم.
یه تابع تو php هست که با نام ()dl که کارش اینه که موقع رانتایم اکستنشن ها رو لود میکنه...
حالا این اکستنشن ها رو میشه باهاش به کار انداخت و جواب میده یا نه رو من نمیدونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن اینکه بلوهاست که قبلا باهاش کار کرده بودم این تابع رو غیر فعال کرده بود و روی لوکال هم خطا میده و اجرا نمیشه. اما بلوهاست یه زمانی میگفت که خودش اکستنشن ها رو مجانی (یا با یه هزینه ی اندک، دقیق یادم نیست) فعال میکنه. به شرطی که روی سرورهای php.net باشه و به عبارتی، معتبر باشه تا مشکل امنیتی ایجاد نکنه و خودشون تستش میکنن تا مشکلی پیش نیاد...
حالا هنوز هم اینکارو میکنه یا نه و اینکه بقیه شرکت ها در این مورد چه سیاستی دارند رو نمیدونم.
من هم این زجرو کشیدم... بد دردیه...نوشته شده توسط dogtag
آدمو از پا از سقف آویزون کنن، مانیتور سالم جلوش بزارن...
خب، اینها هم متفاوت ترند... ملوس ترند و ضمنا، کسی فکر بد نمیکنه:نوشته شده توسط Amin eHelp
Last edited by my friend; 28-06-2009 at 22:50.
ها؟ شبیه آواتاره منه !!![]()
![]()
ای بابا! نشد ما دو دقیقه نباشیم و این تاپک به عرصه معجون سرای باقر و شرکا تبدیل نشه!×! بابا من چی کارکنم خوب!آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ سهراب و کشتن، داره جون می ده بیچاره! ( همین تاپیکتو)
کار و کاسبیه طراحی وب بچه ها کساده میرن سراغه شیر مرغ و کاپوچینوی گاو!
خوب برید 4 تا بازی بگیرید سرگرم شید دیگه! با این سرعته افتضاح این همه میاید نت چند منه×! (لطفا یکی همین جمله رو برای خودم کپی پیست کنه!)
ده بیا!×! حالا این بحث های سیاسی که این همه بحثش در حده هات چاکلته این روزا چی هست؟!به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
شما کچل نمودی بیا این چند تا شیویدی هم بکن ما را راحت کن خیال! (به کلمه بندی توجه مضاعف شد به این نوع واج آرایی میگن گچ پژ!)ممنون.
اگر از داریوش به جایی نرسیدم، مزاحمش می شم.
برادر سینا هم استاده شدیده بنده هستند
بابا آخه من موندم مثله این طلبه هه تو مارمولک این سوالات رو از کجات در میاری!×!اه اه اه!
هر وقت با این کار داشتیم، نبود.
هنوز اون قضیه ی متال که یادتونه!
قربونت برم.
مرگ من هر چی داری رو بریز رو داریه (!!!)
1- راجع به این External یه تحقیق بکن، ببین اون رو بگیرم بهتره یا معمولی.
2- Range قیمت بده بینم!
3- اه! چه می دونم، هر چی بلدی رو بگو دیگه. مثلاً این که چجوری دانلود آفلاین می کنی، اگر بخوای خودت بگی چی دانلود بشه، باید اکانت مکانتش رو از کجا بگیرم؟ چند تومنه؟
چشم درد گرف!
ایشالله خدا نعمت Monitor داشتن رو از هیچ بنده ایش نگیره!
1.برار قیمت اکسترنالم آخه کجام بود!
2. مقادیری rage میتونم نشون بدم ها!×! به این صورت
3. شانس آوردی نزدیکم نیستی وگرنه انگشت در چشمت میکردم اونم دو بار! خوب مردک اینجا رو ببین 3 مگ بیشتر نیست:
در ضمن فعلا پولات رو جمع کن مونیتور مهمتره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورده متال هم اغتشاش ایجاد نکن مگه نگفتم رادیو آنلاین های سیات رو گوش بده ببین از کدوماشون خوشت میاد؟!×!#$%^#$&$%
هی خدا!!!
![]()
برای اینکه کم نیارم:
![]()
خدایی دخل ندارن؟
ادیسون، خب وقتی Monitor نیست، با Keyboard تصویرش رو ببینم؟!؟!
7 : نفهمیدم چی شد! (شکلکش تو یاهو ==> :-??)
خب به من چه، من فک کردم وختی که اونو بزاری رو کیس می زنه مونیتورنتو می سوزونه
7: همون! چه جوری بگم، یعنی کلیشو بخوام بگم اینه که تمامی مشکلاتی که پیش اومده رو از سر راه برمیداشتم،
1. فن لپ تاپ و که خودم یه دیقه واز(!) می کردم ردیفش می کردم، حوصله ی گارانتی مارانتی نداریم.
2. ADSL و از زیر زمینم که شده جورش می کردم، نمی شد، همین --- یه رو اشتراکش رو می گرفتم مثلا 6 ماهه با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه(!) ( دهنم آب افتاد! انشالله بعدا یه فکری به حالش می کنم، فعلا این امتحانه رو بدم... )
3. CRT رو می کوبوندم به زمین درست شد، شد، نشد فدای سرم، LCD کرایه یا خریداری می نمودم.
4. و ...
8. فکر کنم حالا فهمیدی چی شد! ( شکلکش تو پی سی ==> :حالیم شد: )
دارم یعنی همون موقع که داشتم جستجو می کردم یکی پیدا کردم ولی بدشانسی اینه که ورژن 0.3.0 شه!نسخه ویندوزی نداری؟
ما که فعلا فضا مضا نداریم...
این راسموس و رفقا هم که فعلا pecl4win رو بستن و من هم روی سیستمم کامپایلر ندارم که کامپایلش کنم.
من کامپایلر دارم dev C++ ولی هرکاری کردم نتونستم چیزش کنم، یه آموزشی چیزی بده تا از طریق cmd اینکار رو بکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلش اینه که فایل هدر رو موقع کامپایل نمی تونه لینک کنه به فایل اصلی.
خشنگن ولی بازم تکراری توشون هست، ولی از یکی خیلی خوشم اومده احتمالا همونو بزارمخب، اینها هم متفاوت ترند... ملوس ترند و ضمنا، کسی فکر بد نمیکنه:![]()
دوستان اسپم ندین
هوست مجانی کی داره![]()
دوستان من میخوام سایت طراحی کنم .
به چه ابزاری نیاز دارم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)