سلام . من خیلی به برنامه a pdf page crop نیاز دارم. واسه ebook reader میخوام. ورژن 3.8.0 رو دانلود کردم. کرک شده و کامل نیست. لطفا سریال نامبرشو اگه دارید بزارید. ممنون
سلام . من خیلی به برنامه a pdf page crop نیاز دارم. واسه ebook reader میخوام. ورژن 3.8.0 رو دانلود کردم. کرک شده و کامل نیست. لطفا سریال نامبرشو اگه دارید بزارید. ممنون
برنامه های مختلفی واسه این کار هست. کرک اون رو من ندارم اصلا اون رو کلا ندارم ولی برنامه ی Foxit Phantom رو همین الان چک کردم. منوی Organize گزینه ی Crop Pages رو میشه برای این کار استفاده کرد.
حجمش فاکسیت 22 مگ بیده و برنامه های دیگه هم این کارو به راحتی فکر میکنم انجام بدهند چور کار خاصی نیست.![]()
سلام دوستان
من برنامه تبدیل فایل پاورپوینت به پی دی اف رو میخوام . از داخل خود پاورپوینت که تبدیل می کنم کیفیت عکس ها میاد پایین . حالا برنامه ای هست که کیفیت رو تغییر نده ؟
شما nitro pdf نصب کن و درایر پرینتر مجازی برات اتوماتیک نصب میشه
حالا از محیط پاورپینت پرینت رو بزن و پرینتر رو Nitro PDF انتخاب کن تا خروجی رو بصورت PDF برات بده بیرون
Last edited by Ship Storm; 13-01-2011 at 12:56.
فراموش نشه پاورپوینت 2010 یه سیو به صورت PDF هم داره که عالیه و کیفیت خوبی هم داره.![]()
سلام
دوست عزیز
من به فول برنامهGIRDAC PDF CONVERTER با کرک یا سریال نیاز دارم
بسیار ممنونم
دوست عزیز شما میخواین فایل PDF ـــتون رو به چه چیزی کانورت کنین ؟
به این سایت سر بزنید :
www.Girdac.com
سلام
من یه PDF Converter می خوام که با فونت فارسی مشکلی نداشته باشه!
ممنون
درخواست نرم افزار مدیریت بر فایلهای ورد و پی دی اف
با سلام. یه نرم افزار می خوام که یه لیست از فایلهای ورد و پی دب اف ای که روی هارد دارم بم بده با حالت جستجو و با کلیک کردن بر روی اسم فایل اون فایل را اجرا کنه. خیلی احتیاج دارم . لطفآ کمک کنید. با تشکر.
دانلود نرم افزار Pdf Grabber v 6.0.0.2 از سرور دانلود ها :
Direct Link :
پسوورد و منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)