سلام.
اگه xboxام رو lt+2.0 كنم طريقه ي رايت بازي ها كه فرق نميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا كنه اين تعميركاره كه مي خام بهش xboxام رو بدم گرون نگيره![]()
سلام.
اگه xboxام رو lt+2.0 كنم طريقه ي رايت بازي ها كه فرق نميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا كنه اين تعميركاره كه مي خام بهش xboxام رو بدم گرون نگيره![]()
سلام دوستان. من یک مشکلی دارم. من اول از همه داشبوردم رو از طریق اتصال مستقیم به اینترنت به آخرین ورژن آ=دیت کردم. و بعد هم درایوم رو که lite on phat هست دادم بیرون LT2 ریختن.
الان که دستگاه رو روشن میکنم اصلا هیچ تصویری نشون نمیده. لطفا کمکم کنید.
به خاطر اون آ=دیت خودم هست؟
راه حلش چیه که بتونم راش بندازم؟
سلام دوستان. من یک مشکلی دارم. من اول از همه داشبوردم رو از طریق اتصال مستقیم به اینترنت به آخرین ورژن آ=دیت کردم. و بعد هم درایوم رو که lite on phat هست دادم بیرون LT2 ریختن.
الان که دستگاه رو روشن میکنم اصلا هیچ تصویری نشون نمیده. لطفا کمکم کنید.
به خاطر اون آ=دیت خودم هست؟
راه حلش چیه که بتونم راش بندازم؟
خیر دوست عزیز فرقی نداره فقط رایت بازیهای xgd3 نیازمند تغییراتی هست
اینجا
دوست عزیز لطفا سئوالاتت رو اینجا مطرح کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اگه اپدیت اخری رو بریزم و بعد ایپدیت فیفا 12 رو انجام بدم -- دستگاهم نمیپره؟؟ چون از پارسال که گرفتم ال تی+ رو اپدیت نکردم
چیزی نمیشه؟
مرسی
بنده lt2 دارم آپدیت هم کردم بعدش هم فیفا 12 بازی کردم مشکلی هم پیش نیمد
اما اگر بازی های xgd3 رو به صورت کپی میخوای بازی کنی بهتره آپدیت نکنی و صبر کنی تا خبر دقیق بیاد در مورد آپدیت برای احتیاط بیشتر
فارسی حرف بزنxgd3 چیه؟ کدوم بازی هاست؟
داشبورد جدید اومد :
2.0.13604.0
This is a general system maintenance update and there are no new features that will show up once your system has been updated
کسی جواب سواله مارو نمیدونه؟![]()
دوست عزیز الان آپدیت آخریین داشبورد 13604 که فعلا رو هیچ دیسک بازی نیست(لایو و رو سایت مایکرو قرار گرفته) .آپدیتی که رو fifa12 هست داشبورد13599 که چون lt شما 1.9 به بالا نیست کپی خور میپره و فرم ور فلش به استوک میشه. باید lt2 بریزی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)