سلام به دوستان عزیز امنیا دار....یه سوال مهم....کیفیت صفحه نمایش این گوشی در چه حدیه؟؟؟؟؟ راضی کننده هست یا تو ذوق می زنه در نگاه اول؟؟؟؟؟؟؟ چون الان گوشی های جدید سیمبین صفحه نمایششون واقعا کیفیت خوبی داره....
ممنون...
سلام به دوستان عزیز امنیا دار....یه سوال مهم....کیفیت صفحه نمایش این گوشی در چه حدیه؟؟؟؟؟ راضی کننده هست یا تو ذوق می زنه در نگاه اول؟؟؟؟؟؟؟ چون الان گوشی های جدید سیمبین صفحه نمایششون واقعا کیفیت خوبی داره....
ممنون...
دقيقا باتري وقتي تمام ميشه حدود 3.5 طول ميكشه تا شارژ بشه (فول بشه چراغ سبز بشه)
چند تا سوالداشتم:
1-میشه از جی پی اس این گوشی استفاده کرد؟مثلا میشه از نقشه های شهر گرگان یا سایر شهرستانها استفاده کرد؟توی ان82 که میشد
2-دوربین این گوشی در چه حدیه؟از سایر 5 ها بهتره؟
3-کار کردن با این گوشی راحته؟مثلا همش با دست استفاده میشه یا باید از قلم هم استفادهکرد؟
4-صداش چطوره؟اسپیکر و هدفون
راستی مثل اینکه 24 گیگش هم اومده توی دیجی کالا داره میفروشه
1- آره می شه
2- توپ. جزو خوب هاست
3- آره. با دست می شه. ولی برای استفاده تخصصی بهتره که از قلم استفاده بشه. چون برای این نوع استفاده باید ایکون های کوچک رو بفشاری که با دست سخته
4- تو پاکت پی سی ها بترینه.
در مقایسه با سایر گوشی ها صدای خیلی خوبی داره
ولی تو هندزفری در حالت پیشفرض ضعیفه. البته می شه با تنظیمات درستش کرد که در این حالت من امتیاز متوسط + رو بهش می دم.
تاپيك Wallpaper براي اين گوشي:
شاد باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تمام متعلقاتي كه باهاش ميدن چيه ؟
ميخوام بخرم كلاه نره سرمون.![]()
خود گوشی
قلم
باطری
هندزفری ( که دو تکه هست !!! ) دقت کن که هندزفریش چند تا سر پلاستیکیه یدک هم داره !!!
شارژر
کابل usb
تعدادی دفترچه و سی دی
امیدوارم که چیزی از قلم نیوفتاده باشه !!!
سلام
چرا گرافیک آیکون ها خیلی پایینه؟ دورو ورشون تیکه تیکه هست؟؟
بهتره که نور صفحه روی تنظیم اتوماتیک باشه یا همیشه پور نور؟
بهترین تنظیم واسه عکس برداری چیه؟عکسا یه جورایی کم رنگ هستن
نمیدونم سرعت توی photo slide یا کلا توی گالری عکس پایینه یا من این احساسو میکنم؟
ممنون
Last edited by danial_crazy; 31-01-2009 at 01:09.
آقا راستی یکی کامل این رام رو واسه ما توضیح بده که اگه نصب یا آپدیت شه چی میشه؟ اگه یه تاپیک کامل در مورد این موضوع هست لطفا بگین
این محافظ پلاستیکی که روی صفحه و در باطری هست هر روز یواش یواش داره کنده میشه؟ چی کارش کنم به نظرتون؟
Last edited by danial_crazy; 31-01-2009 at 00:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)