اين آگهي مال عقربه ي اسپورته من فابريك ميخوام!
اين آگهي مال عقربه ي اسپورته من فابريك ميخوام!
سلام
فکر نکنم بی کیفت تر از پراید ماشین پیدا بشه
برای داداشم یک صبا بنزینی صفر گرفتیم از نمایندگی همان روز اول این ایرادها رو داره نمایندگی هم گفت تا هزار تا نرونید گارانتی بی گارنتی باید پول تعمیر رو بدید نیگا نکردن قراره من خودم سه شنبه که از ماموریت برگردم ببرم مکانیکی دوستم اون نیگا کنه
اگه میشه بگید این مشکلات حل میشن
1= موتور صدا میده به خصوص در سرعت های پایین صدای غر غر میده میره رو اعصاب به خصوص داداشم
2= انگار کلاجش زیادی بالاتر هست اخه من یک پراید خیلی قبل داشتم کلاجش و ترمز و. پایینتر بود این زیادی از کف ماشین انگار بلنده
3= انگار سیم کشی کلا ایراد داره ون وقتی درب ماشین رو باز میکنی چراغ سقف ماشین روشن نمیشه
4= درب باک بنزین هم که فقط با کلید باز میشه از داخل ماشیبن باز نمیشه انگار گیر داره
5= چراغ باز بودن دربهای ماشین به خصوص در دست اندازها روشن میشه
6= برف پاکنش هم که اتوماتیک نمیکنه
کلا این ماشین داداش منو انگار همینطوری با عجله درستش کردن داداشم خیلی پشیمونه به خصوص صدای موتور رفته روی اعصابش
کسی میدونه این مشکلات ماشین حل شدنیه یا نه
داداشم 25 سالشه اینجوری پیش بره با این همه عیب و ایرادی که ماشین از خودش در میاره هنوز 10 روز نشده ماشینو تحویل گرفته دیونه میشه
از من میشنوید پراید میخواید بخرید صفر اونو نخرید
خب خرید ماشین ایرانی و ارزان شانسیه دیگه که متاسفانه...
البته ایرادهاش جز صدای موتور زیاد مهم نیست که 2سوته درست میشه
صدای موتور هم شاید یه مقدار باهاش بریو بیای بهتر شه البته شاید!!
در کل از من میشنوی همون 1000تارو برو بعد ببر گارانتی!!
برادر منم میخواست پراید بگیره نگرفت روای سال(پایه گاز)گرفته وفوق العاده راضیه
سلام ...
منم وقتی صفر تحویل گرفتم ایرادهای 2 و 3 و 4 و در صندوق عقب که باز نمیشد و بخاری که تنظیم نمیشد رو داشت
اینا عادی تو پراید .... باید رفت خدا رو شکر کرد که مثلا شیشه هاش ترک نداره و یا باکش سوراخ نیست و یا رنگ بدنه نپاشیده رو شیشه ها و آینه ها (این ایرادهایی که گفتم مال ماشین های دوستامن که صفر گرفتن)
و اما راه حل ها :
2) کاپوت رو بزنی بالا میبینی که سمت راننده کلاچ یه تنظیم داره که یه مهره است روی پیچ و هرچقدر باز و یا بسته تر کنی ارتفاع اون تنظیم میشه .. البته کار خودت نیست چون نمیتونی پیدا کنی بده به یه مکانیک نشون میده و تنظیم میکنه و بعدا خودت هر جور دوست داشتی بذار بمونه .. نمایندگی هم نمیخواد و اصلا مکانیکه پول نمیگیره واسه اینجور چیزا
3) نه از سیم کشی نیست .... قسمت پایین هر 4 در رو بدنه یه کلید فشاری سیاه رنگ هست که وقتی در بسته میشه اونو هل میده تو و چراغ خاموش میشه و وقتی در بازه اون میاد بیرون چراغ روشن میشه .. احتمالا اون سفته یکم با انگشتت روغن بزن بهش تا روون بشه
4) اونم ایرادی نیست بده یه صافکار 30 ثانیه واست ردیفش میکنه .. گیره اش تنظیم نیست به خاطر اون، یکم با انگشتش کج میکنه می افته جاش و حله
مورد های 1 و 5 و 6 رو بده نمایندگی ... غلط کردن وظیفشونه ردیف کنن 1000 تا چیه ... برو یکم خشونت به خرج بده ردیف میکنن
مورد 1 از همه مهم تره ... موفق باشی![]()
سلام بچه ها.
آقا من شنیدم سایپا شرایط جدید گذاشته.تحویل 10 روزه.مثل اینکه 5 تومن اول میگیره بقیشم دو تا چک 6 ماهه.
کسی میدونه قیمت پراید اینطوری چند در میاد؟سایتی چیزی هم نداره که آدم تشو شرایط رو ببینه.اگه کسی میدونه این شرایط چطوره ممنون میشم توضیح بده.آیا چیزی رو قیمت ماشین میکشن؟کدوم نمایندگی ها اینطوری میفروشن؟
ممنون میشم اگه کمک کنید.
داداشم از خیر پراید گذشته برده بفروشه
میخواد یک سمند دو گانه سوز تر و تمیز که مال یکی از دوستاشه بخره نمیدونم چقدر قراه ازش بخره
البته اعتقاد خود منه ماشین ایرانی کلا به درد نمیخوره چه سمندش چه پرایدش
امروز که رفته بودم سایپا با داداشم واسه دعوا(ِ
یکی امده بود که از داخل ماشینش که پراید دو گانه سوز صفر بود بوی گاز میامد اونم واسه دعوا امده بود
امروز هر چقدر از سایت سایپا که قسمتی به نام طرح شکایت داره هر چقدر پیام فرستادم(یک پیام مبنی بر بی کیفیت بودن محصولاتشون) با پیام خطا در ارسال مواجه شدم
جالب اینه که پیام تشکر میره ولی پیام شکایت نمیره
کلا دزد سر گرده که میگن همین ...............
من نمیدونم مگه واحد برسی کیفی اینها ندارن یا اینها چرا اینجور مونتاژ میکنند بچه ازینها بهتر ماشینو مونتاژ میکنه
والا چی بگم ..
فقط موقع تحویل گرفتن سمند قشنگ همه جاشو تست کنین ... چون به قول خود شما هر دو ایرانیه دیگه
ایران خودرو هم دست کمی از سایپا نداره
موفق باشی![]()
شرایطو کامل زده میتونی تو این قسمت ببینی چه نقد چه چند چکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.واقعا لطف کردی.![]()
دوست من rsh اگر اینجا بودی (اهواز) حتما برات زود و تند مشکلات را حل میکردم و راهنمایی لازم را میدادم که چکار کنی؟چون کارم اینه و البته شب و روز از این داستانها دیدم و شنیدم!!جناب vahid_203 راهنمایی خوبی کردن و منم همینها را میخواستم بگم و دیگه تکرار نمیکنم...اما کلا بدونین که خودروهای جدید دیگه مثل قدیم نیست و خیل کیفیت پایین امده..حتی شنیدم که مونتاژ خودرو دست پیمانکار خصوصی افتاده و اونها کارگر میگذارن که فقط ببنده و دیگه هیچ!مثلا یه پیمانکار که فقط کارش بستن دربها و شیشه هاست و یا یکی دیگه که سیم کشی را سوار میکنه..!!و میدونین که وقتی داستان پیمانکار وسط میاد یعنی چی؟؟!!و چطوری باید سودش را بدست بیاره؟؟؟؟؟؟!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)