خبر خوش حال كننده اينكه از امروز محصولات جديد كاوون به فروش ميرسه
قيمتهايي كه من ديدم قابل قبول بود و خوشحال كننده برام![]()
بالاخره اومد![]()
راستی J3 و V5 رو چند میدن ؟ توی سایت امرتات قیمتهای پلیرهای قدیم رو زده
همین الان زنگ زدم پرسیدم j3 16 گیگ 314 تومن و V5 مدل 16 گیگ 368 تومن. در ضمن ارزونترین مدل J3 هم 248 تومن بود که 4 گیگ داخلی داره تا 32 گیگ رم رو هم ساپورت میکنه
جالبه به نظرم قیمتا مناسب تر از مدلهای قبلی هستش که تازه به فروش میرسیدن![]()
منم همين فكر رو ميكنم كه گويا بخاطر بازار رقابتي و ... من v5 32 گيگ ميخواستم كه امرتات ميده 440 تقريبا وهمين مدل رو از استراليل ميخواستم تهيه كنم 460 دلار
فكر ميكنم قيمتهاي خوبي داره هر چند گرون به هر صورت ولي خوب كاوون ديگه
سلام
خوب تا حالا متوجه شدین که از امروز دو مدل v5 و j3 فروشش اغاز شده با گارانتی امرتات
که قیمت ها هم خوبه و زیاد گرون نیست با توجه به امکانات دو مدل
قیمت این دو مدل به تفکیک ظرفیت از این قراره
v5
8 گیگ:334750 تومان
16 گیگ:376980 تومان
32 گیگ:440480
j3
4 گیگ:255440
8 گیگ:282220
16 گیگ:323420
32 گیگ:372860
![]()
سلام
دوستان لطفا نظرتون رو درمورد قیمت این دو مدل جدید بگین؟ چطوره؟
به نظرم قیمت این دو مدل خیلی خوبه مخصوصا j3
اگه دوستانی شهرستانی در خرید محصولات کوون مشکلی داشتن من میتونم کمکشون کنم
سلام عثمان عزيز
به نظر من قيمت ها معقول تر شده با توجه به انتظاري كه ميرفت معمولا محصولات جديد كاوون داشته باشه
اگر هم مقايسه اي بشه هم j3 نسبت به s9 و هم v5 نسبت به o2 به نظر من بد نبوده قيمتها
هر چند من چند جاي ديگه كه به صورت رسمي محصولات كاوون رو ميفروشند در كشورهاي ديگه چك كردم فكر ميكنم اندكي گرونتر از ايران ارائه ميكردند
نميدونم ايا سياست جديد امرتات هست براي مبارزه با قاچاق اين كالا ويا چيز ديگه؟
شما خودتون نظرتون چيه؟
چون خارجی ها عموما اینترنتی خرید میکنند و پول حمل رو از خریدار میگیرند(خرید حضوری نیست) و خدمات پس از فروش حضوری ندارند(پول رفت و برگشت تعمییر پست رو خودت باید بدی) قیمت کاملا قابل مقایسه هست. ولی بعضی که ارسال رایگان دارند( خدمات پس از فروش رو هم با اهمیت هم نگیریم.) به نسبت اون چند تا سایت یک40% گرون تر هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)