بیشتر جنبه زیبایی داره
و نیز وقتی که پیامک جدید یا miss call داری ، تندتر خاموش و روشن میشه و علامت میده و خیلی کلاس داره
بیشتر جنبه زیبایی داره
و نیز وقتی که پیامک جدید یا miss call داری ، تندتر خاموش و روشن میشه و علامت میده و خیلی کلاس داره
الهی، چه ذوقی میکنه بچه
من گفتم شاید یه کار مهمی انجام میده،
مرسی که جواب دادی ، بازم خوبه یه چیزایی یاد بگیریم، اگه ازمون پرسیدن بلد باشیم![]()
این گالری نوکیا اعصابمو خورد کرده
همه عکسای داخل گوشیو نشون میده
چکار کنیم که فقط عکسایی که تو گالری هست نشون بده؟
تا جایی که میدونم اگه عکس هارو توی پوشه ای به نام "مای فوتو" یا "مای ایمیج" قرار بدید اونارو نشون نمیده!
البته من N96 ندارم!
95 و 97 داشتم و دارم!
همونجا ریختم عزیز
اما کل گوشیو اسکن میکنه ، هرچی عکس مکس داره نشون میده![]()
سلام
دو راه داری:
1.عکسهایی که می خوای نمایش داده نشن با کامپیوتر هایدن کنی.
2.یه پوشه تو Other به نام Contacts هست(اگه نبود بساز) عکسها رو بریز تو اون...دیگه نمیان تو گالری.
من الان با ان82 و I8910 تست کردم جواب داد...بعدا نگی چرا نشد![]()
سلام
میشه بگید چه جوری میشه با WLAN گوشی به لبتاپ وصل بشم ؟
هر کاری میکنم نمیشه !
البته فقط یوزر لبتاپ رو میشناسه و اسمش تو لیست میاد .وقتی روش میزنم و start web broasing رو میزنم میگه feature not supp . (من حالا به جز اینترنت لبتاپ ، می خواستم برای نقل و انتقال فایل بین لبتاپ و گوشی نیز از WLAN استفاده کنم که نمیدونم اصلا از کدوم قسمت باید شروع کنم )
سلام
اقا من lockcode گوشیمو یادم رفته چی بوده
چه طوری می تونم lock کدشو پیدا کنم؟
سلام ببخشید دوستان این گوشی قابلیت دریافت امواج تلوزیونو داره ممنون
![]()
بله قابلیت دریافت تلویزیون دیجیتال رو داره که سرویس از طرف صدا و سیما فقط برای یه مدت کم توی تهران ارائه شد و تا الان هم فعلا خبری ازش نیست و باید صبر کرد!
البته طبق معمول شهرستانی ها گوشاشون درازه! و اول باید به پایتخت این سرویس ارائه بشه و 10 سال بعد از تهران به شهرستان های دیگه ی کشور هم این سرویس ارائه میشه!
ولی اگه به کشورهای دیگه بری انقده گوشیت شبکه برای پخش پیدا میکنه که کلی حال می کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)