فکر کنم بعد از یه مدت که سایت بسته بود حالا کل فوروم خوابیده؟؟؟!!!
کسی نیست
فکر کنم بعد از یه مدت که سایت بسته بود حالا کل فوروم خوابیده؟؟؟!!!
کسی نیست
پیامک بی متن به 8080
اوه اوه اوه ..........آقا اینا چه طوری حسا بمیکنن قیمت رو؟؟؟؟؟بچاره شدم..
من اینترنت adsl قطع بود..ا زموبایل مادرم با بلوتوث وصل شدم به اینترنت همراه اول 2-3 ساعت وبگرد یکردم...الان 25 هزا رتومن پول اومده.............
مادرم می خواست گردنمو بزنه......واسه ای دی اس ال ماهی 10 تومن میدم..نامحدود حجمش..........ولی این gprs واسه 3 ساعت وبگردی 25 هزا رتومن ........
حالا به مادرم گفتم تروخدا به بابا نگو بابام بفهمه که شهید میشم.... تا آخر عمرم از اینترنت موبایل همراه اول وصل نمیشم به کامیپوتر...
قشنگ روی قبضش نوشته gprs 25 هزار تومن.......
خوبه بیشتر وصل نشدم ...وگرنه هیچی دیگه
Last edited by Saeed System; 06-08-2012 at 12:32.
سلام دوستان
من چند روز پیش یه سیم کارت اعتباری هراه اول خریدم می خواستم از gprs استفاده کنم پیامک دادم فعالش کردن ولی هرچی به مرورگرم وصل میشم میگه اینترنت وصل نیست آنتن دهی فول وعلامت g هم ظاهر شده من گوشی ام اندروید 2.3 داره لطفا کمکم کنید
شما با چه مرورگری امتحان می کنی؟
این که چیزی نیست من یه بار اشتباهی به جای وایرلس با gprs همراه اول یه البوم 35 مگابایتی دانلود کردم 30 تومن رو قبض اومد شانس اوردم با کیفیت 128 دانلود کردم 320 دانلود میکردم که کل عمرمو باید پول قبض همراه اول میدادم![]()
شما مرورگرهای دیگه رو هم امتحان بکن
در ضمن همراه اول برای سیستم عامل اندروئید تنظیمات را نمیتونه بفرسته و باید بصورت منوئل گوشی تونو تنظیم کنید ...
اقا ممنونم من یادم رفته بود گوشیم رو ریست کنم واسههمین بود با تشکر
سلام عزیز ببخشید دیر دیدم دارم جواب میدم . والا هیچ مرورگری روش درست حسابی کار نکرد به جز این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که امروز صبح دیدم و نصبش کردم داره مثل مرد کار میکنهحلال زاده ای
همینجوری اتفاقی امروز گفتم یه سر بیام این تاپیک ببینم چه خبره که با پیدا کردن این مرورگر و دیدن این پست شما مقارن شد ! آخه مرورگر رو هم امروز دیدم دانلود کردم و از اولین پستی که برا درخواست مرورگر اینجا دادم تا حالا مرورگر درست حسابی رو گوشیم نداشتم تا امروز ! عالی کار میکنه دانلود کنید و لذت ببرید . موفق باشید .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)