تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 394 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

fuze, sony X series , cowonS9 ,.........
    بستگی به سبک آهنگی که گوش بدی و انتظاری که از نرم افزار داشته باشی و ................. داره
    حالت صدا هر برندی با برند دیگه فرق میکنه باید ببینی با کدوم بیشتر میتونی ارتباط برقرار کنی.
    سوال خیلی کلی و مبهم هست
    بهتر بپرسی کدوم بدرد من میخوره که اون با مشورت و برسی........ غیره و آخر این که خودت باید بفهمی
    Last edited by peaceful1; 07-04-2010 at 19:56.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یکی از دوستان سوالی پرسیده بود که بهترین پلیر بدون در نظر گرفت قیمت چیه؟
    که جواب مشخصی نداشت

حال من هم همین سوال رو دارم اما با این شرایط:

کیفیت تفکیک اصوات عالی باشه و شفافیت خوبی داشته باشه
    و قیافه و حجم و ظرفیت و مدل جدید و قدیمی بودنش زیاد مهم نیست

قیمت مهم نیست اما اگر بین دو قیمت با اختلاف زیاد قیمت بالا تر کمی کیفیت رو بالا ببره
    خوب قیمت پایین تر ارجح تر هست

ممنونم
    اگر بدنبال پلیری هستی که نسبت کیفیت به قیمت بهتری داشته باشد یکی از برندهای موفق کریتیو است البته باید بسته به خواسته هات مدلی را انتخاب کنی شاید در اون مورد خاص یه برند دیگه حتی نسبت کیفیت به قیمت بهتری تولید کرده باشد البته شاید

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

fuze, sony X series , cowonS9 ,.........
    بستگی به سبک آهنگی که گوش بدی و انتظاری که از نرم افزار داشته باشی و ................. داره
    حالت صدا هر برندی با برند دیگه فرق میکنه باید ببینی با کدوم بیشتر میتونی ارتباط برقرار کنی.
    سوال خیلی کلی و مبهم هست
    بهتر بپرسی کدوم بدرد من میخوره که اون با مشورت و برسی........ غیره و آخر این که خودت باید بفهمی
    از اینکه سونی رو کنار کوان اوردی خوشم نیومد ولی از اواتارت خیلی خوشم اومد peaceful

3. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اگر بدنبال پلیری هستی که نسبت کیفیت به قیمت بهتری داشته باشد یکی از برندهای موفق کریتیو است البته باید بسته به خواسته هات مدلی را انتخاب کنی شاید در اون مورد خاص یه برند دیگه حتی نسبت کیفیت به قیمت بهتری تولید کرده باشد البته شاید

از اینکه سونی رو کنار کوان اوردی خوشم نیومد ولی از اواتارت خیلی خوشم اومد peaceful
    خب بلاخره این نتیجه خوندن کلی پست تو head-fi من رو مجبور کرد.
    مثل این یکی که چند روز طول کشید که همه صفحه ها رو بخونم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه واقعا سری X سونی تو ایران مظلوم هست بدون شک تو کیفیت در حال حاضر اول نباشه دوم هست
    Last edited by peaceful1; 07-04-2010 at 21:42.

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

من دنبال بهترین کیفیت هستم از لحاظ صحت صدا و شفافیت یعنی تک تک نتها رو پخش کنه

نه اینکه فقط بیس داشته باشه یا صدای بلند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خب بلاخره این نتیجه خوندن کلی پست تو head-fi من رو مجبور کرد.
    مثل این یکی که چند روز طول کشید که همه صفحه ها رو بخونم
    کد:
    نه واقعا سری X سونی تو ایران مظلوم هست بدون شک تو کیفیت در حال حاضر اول نباشه دوم هست
    Personally, the S9 suits my A/V needs and listening preferences. The touch was very close in my decision process with respectable sound quality and the excellent ecosystem/platform support. I considered the scalability of the line out to a portable amp in boosting the SQ, but I was looking for a portable rig and not a transportable.
    VIDEO

The S9 easily takes the crown when it comes to the video experience. Simply drag-and-drop your avi/wmv/asf files and you're ready to go. No resizing required and messing around with converters. Besides ease of use, the 3.3" AMOLED screen is simply stunning. Colors pop and black levels are KURO-like. When viewing still images, the X is equally impressive as the S9; however, when playing video, black levels are not as deep. The touch may have the largest screen conducive to portable video viewing; however, it needs to transition over to OLED on its next product refresh to leverage its content library. It's good to see manufacturers are finally taking portable video seriously with the upcoming Zune HD and Creative Zii EGG releases. In a year's time, let's wish PMPs with high resolution OLED screens, multi-core processors, HD cameras, encoders/decoders, stereo mics, flash storage sizes of 128GB plus, memory card slots, and integrated HDMI 1.4 connectors emerge in pushing HD video capture, playback and output to the next level.

1. S9
    بعد چطور بنظرت اومد . . .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بعد چطور بنظرت اومد . . .
    حق با شماست
    من هم باشم S9 رو انتخاب میکنم ولی نمیشه سری X رو کاملا رد کرد خیلی ها سری X رو بیشتر دوست دارند.
    نه فقط بخواطر کیفیت صدا پلیر یک موضوع دیگه هدفونی که کاملا سازگاری با پلیر داره ودردسر انتخاب هدفون رو کم میکنه.
    اون هم مخصوصا در کشوری که تقریبا بازاری به اسم بازار هدفون وجود نداره.
    اول نباشه دوم هست
    من هم نگفتم که S9 بدتر از X هست.
    کد:
    تو اون همه صفحه خیلی ها از S9 و بعضی ها از X تعریف کردند جاهای دیگه هم همینطور همه ما میدونیم حالت صدای هر کدوم از این پلیر ها متفاوت هست و هر کدوم به یک دردی میخورند ویک سری سلیقه های بخصوصی را راضی میکنند. نمیشه تو وسایل در این ضمینه حکم کلی داد.

یکی از دوستان سوالی پرسیده بود که بهترین پلیر بدون در نظر گرفت قیمت چیه؟
    که جواب مشخصی نداشت

حال من هم همین سوال رو دارم اما با این شرایط:

کیفیت تفکیک اصوات عالی باشه و شفافیت خوبی داشته باشه
    و قیافه و حجم و ظرفیت و مدل جدید و قدیمی بودنش زیاد مهم نیست

قیمت مهم نیست اما اگر بین دو قیمت با اختلاف زیاد قیمت بالا تر کمی کیفیت رو بالا ببره
    خوب قیمت پایین تر ارجح تر هست

ممنونم
    همه این ها توی مجتمع پایتخت هست من خودم شخصا توصیه اکید تو خرید رو نمی پسندم ولی کمک به فرد برای خرید بهتر رو منطقی تر میبینم.
    شما اونجا بگردی همه این ها رو میتونی پیدا کنی و تست کنی. این یکی از بهترین و واجب ترین کارها تو خرید یک پلیر هست.
    برای تست همه مدل ها رو میشه پیدا کرد.
    Last edited by peaceful1; 08-04-2010 at 08:35.

8. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایشالا که بهترین نصیبت بشه و از خریدت راضی باشی .. اما من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تکرار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : انتظارات رو معقول بگیریم تا بعد خدای نکرده از انتخابمون ناامید نشیم ... شما میتونی با بودجه x بهترین چیزی که میشه با بودجه x خرید رو تهیه کنی... اما نمیتونی با بودجه x بهتری چیز ممکن رو تهیه کنی! .. درسته؟ .. بنابراین یا شما باید 500 تومن بذاری و مثلاً یک پلیر درجه یک (فرضاً سری x سونی و s9 cowon) رو تهیه کنی و یه هدفون 200 تومنی (که باز هم یه هزینه متوسط محسوب میشه!) هم بذاری کنارش .. وگرنه اینکه هر اتفاقی ممکنه!! ..

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Salam bacheha
    Bbakhshid mikhastam bporsam ba hodode 300 toman che mp4 monasebe.?
    emkan dare ke mp4 betone PDF ham run kone.man ebook bara khondan ziyad daram.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

Salam bacheha
    Bbakhshid mikhastam bporsam ba hodode 300 toman che mp4 monasebe.?
    emkan dare ke mp4 betone PDF ham run kone.man ebook bara khondan ziyad daram.
    سلام عزیز
    لطفا فارسی تایپ کنید
    توصیه ی جدی من اینه که اگه چشماتونو دوست دارید از لپتاپ برای پی دی اف استفاده کنید .

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزيز ---
    من يك هفته پيش به با مشورت دوست عزيزمseymour يك پلير sansa clipخريدم با ايرفونep--630 واقعا هم پلير وهم ايرفون صداي فوق العاده اي دارند من تا حالا نتوانسمولوم ان را از نيمه بيشتر كنم چون واقعا صدا وكيفيت عجيبي دارد من كاملا با اين مشورت دوست عزيزم راضي هستم----------اما من در ريختن موزيك در اين پلير يك سوال برايم پيش امده است لطف كنيد جواب من را بدهيد----
    من چند فولدر براي موزيكهاي خودم در رايانه دارم مثلا يك پوشه موزيك سنتي ويك پوسته موزيك خارجي و.... حالا وقتي اين موزيك هامي خواهم در پلير بريزم همه با هم يك جا مي رود من مي خواهم براي گوش دادن بروم داخل يك پوشه موزيك گوش كنم وبعد بروم داخل پوشه ديگر وموزيك هاي مربوط به ان را گوش كنم ايا بايد به روش خاصي بريزم بايد چكار كنم ---ايا روشي است------
    من sansa cclip 4gb دارم و1000 تا موزيك داخل ان ريختم---------متشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •