تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 198 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آقا من يه جايي گير كردم ، يه جا كه ميري تو جنگل دنبال يه نفر كه اسمش فكر كنمwhite.. نمي دونم يادم نيست ، بگرديم ، اولش با سه تا گرگ غلط انداز حرف ميزنيم ، بعد اونا ميرن ، دو تا پل هست من اول از پل جلويي رفتم 7 ،8 تا گرگ اومدن پدرم در اوردن ، از اين يكي پل ميرم ميرسه به ده (همون جاي اولم) . حالا بايد چيكار كنم؟

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

آقا من يه جايي گير كردم ، يه جا كه ميري تو جنگل دنبال يه نفر كه اسمش فكر كنمwhite.. نمي دونم يادم نيست ، بگرديم ، اولش با سه تا گرگ غلط انداز حرف ميزنيم ، بعد اونا ميرن ، دو تا پل هست من اول از پل جلويي رفتم 7 ،8 تا گرگ اومدن پدرم در اوردن ، از اين يكي پل ميرم ميرسه به ده (همون جاي اولم) . حالا بايد چيكار كنم؟
    اگه کنار اردوگاه دالیش هستید میرید توی جنگل سه تا راه هست که یکیشون برتون میگردونه به اردوگاه و دو تای دیگه میبرتون توی قسمت شرقی جنگل باید تمام جنگلو بگردید و یه مردم پیدا میکنید همین طور یه سنگ و چیزای دیگه
    پوست گرگ ها رو بردارید برای اون الفه که میگه اگه پوست گرگ داشته باشم نشون دهنده شکارچی بودنم هست

3. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اه این بازی چرا اینطوریه من رسیدم urn بعد خون اژدها رو ریختم توش للینا عصبانی شد با اون نگهبانه ریختن سرم دوباره لود کردم بازی رو اینبار نریختم اومدم بیرون اون یکی مرده که اژدها رو اروم کرد بام جنگید کشتمش حالا باید چکار کنم کدوم یکیش؟ درست بود؟
    بهترین کار اینه که اول یه سیو کنید بعدش اون خونو بریزید که در این صورت اون نگهبان به شما در پاداش این کارتون یه کلاس به نام Reaver یاد میده که خیلی کلاس خوبیه. بعدش که این کارو کردید اون سیوی رو لود کنید.این دفعه این کارو لازم نیست بکنید چون اون کلاس دیگه همیشه باز می مونه!
    وقتی اون نگهبان رو کشتید یه چیزی شبیه بوق می گیرید که خیلی به درد بخور هست. با استفاده از اون highdragon رو از بالای کوه به پایین میارید و با اون مبازره می کنید. کشتن اون سخته ولی خیلی کشتن اون مفید می تونه باشه.
    سعی کنید حتما تا پایان بازی اونو بکشید...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اگه کنار اردوگاه دالیش هستید میرید توی جنگل سه تا راه هست که یکیشون برتون میگردونه به اردوگاه و دو تای دیگه میبرتون توی قسمت شرقی جنگل باید تمام جنگلو بگردید و یه مردم پیدا میکنید همین طور یه سنگ و چیزای دیگه
    پوست گرگ ها رو بردارید برای اون الفه که میگه اگه پوست گرگ داشته باشم نشون دهنده شکارچی بودنم هست
    ما سه نفريم اين گرگ ها هم خيلي زيادن اصلا نميشه كشتشون . چرا از قدرت ها كركتر من خوب استفاده نميكنه ؟

در حاليكه من با اين دختر جادوگر ،كار هاي جالب زيادي ميكنم.

من نميدونم يه يكاري كردم كه شمشيرم اتشي شد . كسي ميدونه چطوري بايد شمشير رو آتشي كرد؟

يكي به من كمك كنه . خفن گير كردم .

يه جايي مثل ده ، جنگل هم داره ، يه بار رفتم جنگل رو به كل گشتم ، يه گرگرو پيدا كردم كه زخمي بود بعد گفت منو بكش ،منم كشتمش ،بعد از اون يه پيرمردي رو كه يدفعه جلوم ظاهر شد باهاش حرف زدم . اما هيچي نشد بعد از اون برگشتم به جنگل با يه مرد حرف زدم و در مورد زنش توضيح دادم ، بعدش ديگه الاف موندم . ديگه هيچي نيست.

خبري نيست .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

داستانو که فهمیدی این گرگه که کشتی زن اون یارو بود که تبدیل به گرگ شده بود تو هم روسری طرفو برا مرده بردی
    خوب اینجا خیلی کارا میتونی بکنی من بعد از این کار رفتم کوتوله ها رو متحد کردم و پادشاهشون رو انتخاب کردم
    بعدم دوباره برگشتم اینجا رفتم تو جنگل یه درختی رو دیدم بم یه جادو داد باش رفتم یه جا جنگل که مه هست و نمیشه ازش رد شدی و دنبال WHITEFANG گشتم کلی گرگ کشتم بعدم زتیران اومد و درباره ی یه نفرین حرف زدن و اینا اخرم زتیران رو راضی کردم نفرین رو بشکنه همه گرگا ادم شدن بعد به جا زتیران یه KEEPER دیگه اومد که با ما متحد شد TEMPLAR ها هم که قبلا متحد کرده بودم توی اون برجن بعد رفتیم DENERIM اونجا دوباره سر پادشاهی دعوا شد اخرم برگشتم REDCLIFE حالا هم لشکر کشی کرذم
    دیگه تا نزدیکا اخرشو برات گفتم

7. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يكي به من كمك كنه . خفن گير كردم .

يه جايي مثل ده ، جنگل هم داره ، يه بار رفتم جنگل رو به كل گشتم ، يه گرگرو پيدا كردم كه زخمي بود بعد گفت منو بكش ،منم كشتمش ،بعد از اون يه پيرمردي رو كه يدفعه جلوم ظاهر شد باهاش حرف زدم . اما هيچي نشد بعد از اون برگشتم به جنگل با يه مرد حرف زدم و در مورد زنش توضيح دادم ، بعدش ديگه الاف موندم . ديگه هيچي نيست.
    چرا ادامه بدین یه راهی هست که وارد معبد گرگ نماها می شید.
    احتمالا به یه مانع برخورید که نمی تونید از اون جا جلوتر برید که اتفاقا راهش همون جائه.
    باید پیش یه درخت بزرگی برید که اسمش رو دقیقا یادم نیست ولی تو نقشه مشخصه. با اون صحبت کنید بعدش یه ماموریت بهتون میده که اگه اونو انجام بدید به شما یه جادویی میده که می تونید اون مانعی که ایجاد شده رو باز کنید.

9. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من که دفعه اول هرچی گشتم درخته رو پیدا نکردم بعدا که اومدم یه الف زخمی رو دیدم بعدش هم درخته ماموریت درخته رو هم انجام ندادم یعنی نشد از بس مشغول کارا شدیم دیگه رفتیم از اونجا
    حالا من یه جا گیر کردم به نام شهر دروازه تو دنریم اونجا همه رو میکشم ولی بعدش دیگه هیچکاری نمیتونم بکنم بیرون نمیتونم بیام کنترل دوستام هم دستم نیست خود کامپیوتر حرکتشون میده حالا هم همشون دوره یه گاری که اتیش زده شده ایستادن هیج جا نمیره کمککککککککککککککککک

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چرا ادامه بدین یه راهی هست که وارد معبد گرگ نماها می شید.
    احتمالا به یه مانع برخورید که نمی تونید از اون جا جلوتر برید که اتفاقا راهش همون جائه.
    باید پیش یه درخت بزرگی برید که اسمش رو دقیقا یادم نیست ولی تو نقشه مشخصه. با اون صحبت کنید بعدش یه ماموریت بهتون میده که اگه اونو انجام بدید به شما یه جادویی میده که می تونید اون مانعی که ایجاد شده رو باز کنید.
    ماموريت اونو نميدونم چيه ديگه .؟ به من گفت برو وسط جنگل بعدش انقدر صداش يجوري بود نفهميدم چي گفت .

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

داستانو که فهمیدی این گرگه که کشتی زن اون یارو بود که تبدیل به گرگ شده بود تو هم روسری طرفو برا مرده بردی
    خوب اینجا خیلی کارا میتونی بکنی من بعد از این کار رفتم کوتوله ها رو متحد کردم و پادشاهشون رو انتخاب کردم
    بعدم دوباره برگشتم اینجا رفتم تو جنگل یه درختی رو دیدم بم یه جادو داد باش رفتم یه جا جنگل که مه هست و نمیشه ازش رد شدی و دنبال WHITEFANG گشتم کلی گرگ کشتم بعدم زتیران اومد و درباره ی یه نفرین حرف زدن و اینا اخرم زتیران رو راضی کردم نفرین رو بشکنه همه گرگا ادم شدن بعد به جا زتیران یه KEEPER دیگه اومد که با ما متحد شد TEMPLAR ها هم که قبلا متحد کرده بودم توی اون برجن بعد رفتیم DENERIM اونجا دوباره سر پادشاهی دعوا شد اخرم برگشتم REDCLIFE حالا هم لشکر کشی کرذم
    دیگه تا نزدیکا اخرشو برات گفتم
    توضيحاتت خوب بود اما درخته به من جادو نداد . بعدشم من روسري رو با پيرمرد معامله كردم يه چيز ديگه عوضش گرفتم اما مرده ازم تشكر كرد به نظرم اون تموم شد. اما مشكل اصلي ابنه كه درخته به من جادو نداد.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

به منم دفعه اول نداد دوباره باش رفتم صحبت کردم گفتم نمیشه برم اینا بعد گفت من یه چیزی دارم میتونه کمکت کنه(دقیقا اینو نگفتا)
    بعد بم داد وقتی رفتم تو مه بازی سیو شد دوباره گرگ کشون شروع شد بعد کلی میری جلو تا بالاخره گرگا بات مذاکره میکنن و درباره بانوشون صحبت میکنن باشون نجنگ بهشون قول بده کاری نمیکنی تا ببرندت پیش بانو بعد یه خانومی میاد یکم عجیب غریبه با اونم نجنگ باش کنار بیا که زتیران رو میاری که صحبت کنن یه راه نشونت میده از اونجا برو زتیران همون جاست اونو راضی کن بیاد برای صحبت بعد دیگه خودشون حرف میزنن تو طرف اون بانو رو بگیر من که نتونستم گرگا رو بکشم میل خودته بعد زتیران رو تسلیم میکنی اونم سر عقل میاد نفرین رو برمیداره

13. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

آقا این بازی کلا چقدر gameplay داره؟
    چه قدر طولانیه دهنم سرویس شد....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •