البته دوست عزیزم blossom گفتند بهترین راه کپی فایلهای archives هست ولی در کل یکی از برنامه های خوب برای گرفتن بکآپ از کل یا جز سیستم dar هست که در لینک زیر آموزش کامل گفته شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته دوست عزیزم blossom گفتند بهترین راه کپی فایلهای archives هست ولی در کل یکی از برنامه های خوب برای گرفتن بکآپ از کل یا جز سیستم dar هست که در لینک زیر آموزش کامل گفته شده:
Ubuntu 8.10
Intrepid Ibex
Planned for October 2008
April 2010 End of life date
با سلام
حالا اگه من سی دی ابونتو رو بدون حالت لایوش دانلود کنم
1- میتونم روی لب تاپم نصبش کنم
2 - بدون لایو چه جوری نصب کنید
اگه میشه اموزش نصب ابونتو با سی دی لایو و بدون سی دی لایو بزارید (سی دی غیر بوتیبل)
ممنونم
دوستان درود
من از وقتی که به ورژن جدید آپدیت کردم خیلی مشکلات برام پیش اومده ... بزرگترینش اینه که کیبوردم کار نمیکنه و اگر هم که کار بکنه انگاری که اکو داشته باشه و همه چیز رو 2 تایی تایپ و یا پاک میکنه ... هرچی هم که توی تنظیمات کیبورد رفتم نتونستم کاری کنم ... آبا فقط برای من این مشکل پیش آمده یا برای کسان دیگر هم پیش آمده ؟!
با رکاوری هم نتونستم مشکل رو برطرف کنم ... راه حل اگه هستش بگویید
جالبیش اینه که اگه هر کاری که بخواهم انجام بدم پسورد میخواهد که اونهم ...
سلام
شما می تونید Ubuntu رو روی لپ تاپ هم نصب کنید
لایو سی دی به معنی سی دی بوتیبل نیست بلکه بدین معنی است که چنانچه با لایو سی دی سیستمتون رو بالا بیارید می تونید بدون نصب از لینوکس استفاده کنید و مادامی که سیستم رو ری استارت نکردید لینوکس از روی سی دی اجرا می شه
طبیعتا اگر تصمیم بگیرید که با لایو سی دی Ubuntu رو نصب کنید این کار بدون هیچ مشکلی انجام میشه بعد از بالا امدن سیستم بالایو سی دی روی ایکن اینستال بروی دسکتاپ کلیک می کنید و عملیات نصب شروع می شه
اما اگر Alternate CD هم استفاده کنید بازهم سی دی بوتیبل هست ولی دیگه نمی تونید بدون نصب ازش استفاده کنید (مشابه سی دی ویندوز)
فقط دقت کنید که در بایوس سیستم ابتدا از CD ROM بوت بشه
خیلی ها پس از ناپایداری ها در 7.10 به حل مشکلات در 8.04 امید داشتند که خوب متاسفانه در همه موارد این انتظارات براورده نشد
در این مورد باگ ریپورتی هم وجود داره
آیا در محیط متنی هم دچار همین مشکل هستید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا کیبوردتون یو اس بی است؟
یک نکته که شاید خنده دار بنظر برسه ولی خوب تا حالا یکی دوبار بدردم خورده اینه که چنانچه قادر به تایپ کردن به هر علت نیستید می تونید با مرورگرتون یه صفحه انگلیسی رو مثلا CNN رو باز کنید حروف تشکیل دهنده کلمه مورد نیاز رو یکی یکی کپی کرده و در یک ادیتور متن مثل gedit کپی کنید پس از کامل شدن کلمه ایجاد شده رو کپی کنید و در محل مربوط پیست کنید
Last edited by Zoolbia; 12-05-2008 at 15:00. دليل: اضافه کردن باگ ریپورت
راه حل ساده تر اوون استفاده از کیبورد مجازی هست که می تونید روی صفحه از اوون با استفاده از موس استفاده کنید، راه کمی منطقی تری هست
در مورد کیبورد هم لطف کنید مشخصات کیبورد رو هم بدید. ممنون
به جای کمی منطقی تر هزاران بار منطقی تر هست چطور گاهی اوقات ذهن انسان کار نمی کنه و به جای استفاده از راه حلی در دسترس و شناخته شده...
ممنون از یاداوری و راهنمایی![]()
شنیدم میشه این سیستم عامل رو مجانی تهیه کرد آره؟چطوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)