این هم لینک دانلود samsung pc studio for vista حجمش هم حدود 63 مگ هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینک دانلود samsung pc studio for vista حجمش هم حدود 63 مگ هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره با نمایندگی سامسونگ تماس بگیری اونها حتما این رو میتونند روی cd بهت بدند و لازم نیست کلی وقت بزاری تا دانلودش بکنی. اگه هم adsl خوب داری و میخواهی دانلود کنی که دوستمون زحمت لینکشو کشیدند و میتونی دانلود کنی.
موفق باشید.
Last edited by yazdankhah; 07-04-2009 at 13:34.
سلام دوستان يكي از دوستانم تازه اين گوشي رو گرفته و تا چهار پنج روز اول با شارژش مشكل داشت ولي الان هر روز داره بهتر ميشه و حتي اسكرسن كپچر رو هم نبسته و شارژ خوب نگه ميداره
يه مشكل داره اون نميتونه فايلهاي AVi رو پلي كنه و نكته اينه كه اون از دبي گرفته من خودم از تهران گفتم برام بيارن نميدونم شايد گوشي اوت آپديت نباشه كه پلي نميكنه نظر شما چيه ؟
اين كه ميگي باتريش بهتر ميشه درسته منم به همين نتيجه رسيدم.در مورد پلي كردن avi ربطي به آپديت نداره كلاً بايد اجرا كنه ولي يه محدوديتي تو بيتريت داره.حالا يه فايل avi با كيفيت پايينتر امتحان كن ببين چي ميشه
مرسي من خودم بهش گفتم احتمالا بخاطر avi يش هست چون خودش كنورت كرده بود و يه سوال ديگه wmv پلي ميكنه ؟ اصلا كلا از فرمتهاي رايج و معروف كدومهارو پلي ميكنه ؟ چون يه wmv از وايرلس دانلود كرد ولي پلي نشد
منم همین مشکلو با فایل های avi داشتم.
تنها راهش هم همینه کی کیفیت اون فایلو بیاری پایین.![]()
اصلاً فايلهاي wmv رو نميشناسه ميتوني از core player استفاده كني كه همه فرمتهارو ميخونه ولي بديش اينه كه خيلي ضعيف عمل ميكنه يعني از پلير خود گوشي ضعيفتره مثلاً فيلم گرفته شده با دوربينشو اگه benchmark كني فكر كنم 60% ميزنه.واسه فيلم ديدن فكر كنم فيلماي vcd رو راحت پخش كنه آخه كيفيتي ندارن.راحترين كار اينه كه فيلمارو با jet audio كانورت كني به 320x240 ديگه راحت پخش ميكنه كيفيتشم واسه گوشي اصلاً كم نميشه.با اينكه تو اين زمينه خيلي قويه ولي هنوزم ضعيفه اگه core player درست كار ميكرد خيلي خوب ميشد. من فيلم i8910 و گزاشتم روش فقط صداشو پخش ميكرد.ديگه فكر نكنم i8910 تو اين زمينه كم بياره.
سلام
من آی8510 ندارم ولی میتونم کمکت کنم
واسه فایلهای AVI از core player استفاده کن
DVIX که خود گوشیتون پخش میکنه
WMV هم کلآ core player تنها پسوندی که ساپورت نمیکنه همین هست ! ولی خوشبختانه سیمبین جدید یعنی 9.3 که گوشی شما هم دارتشمیتونه WMV رو پلی کنه !!
بنظرم core player خیلی خیلی نرم افزار قوی ای هست !
اگه کیفیت فایل Avi خیلی بالا باشه با coreplayer تصویر به صورت آهسته پخش میشه که حتی ارزش دیدن هم نداره.
اگه کیفیت AVI رو بیاری پایین خود گوشی بدون هیچ مشکلی اونو پخش میکنه.
متاسفانه اصلاً فايلهاي wmv رو نميشناسه.core player هم مثل اينكه iva 2 رو نميشناسه(چيپست شتابدهده فايلهاي تصويري البته دقيق يادم نيست)واسه همين قدرتش از پلير خود گوشي پايينتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)