من که مدت هاست دیگه سریال رو دنبال نمیکنم و یک جورایی دچار زدگی شدم !!
اما خوب برای اتلاف وقت وسیله مناسبی هست .
من که مدت هاست دیگه سریال رو دنبال نمیکنم و یک جورایی دچار زدگی شدم !!
اما خوب برای اتلاف وقت وسیله مناسبی هست .
به نظر من قسمت هایه اولش خیلی بهتر بود اما حالا دارن الکی کشش میدن موضوع رو ضعف تو کارگردانی اش هم خیلی تو چشم میاد اما شاید دلیلش طولانی شدن پروژه بوده که خودش دلیله خوبی واسه خستگی کارگردان و بقیه عوامل فیلم هست
کسی که عرضه نداره با پول بی زبان بیت المال سریال خوب بسازه غلط میکنه میسازه نباید زد توی ذوقش باید با لنگه کفش زد تو ملاجش...(هر چند اینا با این هم از رو نمیرن هر چی باشه قضیه هاپولی کردن میلیاردها تومان هستش و بسی جیب منتظر )
شما حرص پولتون رو می خورین یا حرص اینکه سریال خوبی نیست؟الان چندین صفحست که بحث فقط و فقط روی این موضوعه.بهتر نیست بحث رو عوض کنین؟دیگه همه می دونن این سریال بابت هزینه ای که شده خوب از آب درنیومده.
به نظر من این سریال رو باید یه گروه دیگه اداره می کرد یه گروه نامی تر ودر عین حال اکتیو تر.هم کارگردانی هم بازیگری.ما بازیگر خوب زیاد داریم.نمی دونم چرا از یه همچین سریالی برای معرفی بازیگران بی نام و نشانی استفاده کردن؟
سریال ختم به خیر شدس حالا میخواین بحث رو عوض کنین!به نظر شما کدام بازیگرا مناسب بودن!دیگه از این فراتر نمیتونستن کیفیت داشته باشن هرکی رو می اوردن فقط اعتبار اون بازیگر لطمه میدید!مهم کارگردان هستش که بلده چطوراز امکاناتی که داره نهایت استفاده رو ببره همین مردان انجلس در مقایسه با این سریال واقعا فوق العاده بود.
آره دیگه.امروز می گین این سریال که تموم شد فردا که یکی مثل این ساختن بازم روز از نو روزی از نو!!!می شینین می گین زیاد هزینه کردن.کارگردانش خوب نبودو از این جور چیزا یکی نیس به شما بگه آخه این کارگردان چه گناهی داره وقتی که هر چی ساخت زدن تو سرش که این چیه؟و یکی حتی نگفت آخه چرا کارت بده؟یکی نگفت اگه این جا رو اینطور می ساختی اگه از این منبع استفاده می کردی اگه این موضوع رو انتخاب می کردی اگه با این گروه همکاری داشتی اگه اینجا فیلم برداری می کردی یا ....من خوشم میومد.خداییش چند صفحه از این تاپیک رو خوندین؟تو این صفحاتی که خوندین چند نفر به اینا جواب داده؟خوب شما که ایراد می گیرید خوب راه حلش رو هم بگین.
اصلا من یه کارگردان.من سلیقه ی شخصی خودم رو با افکار و استدلال هام دارم.می خوام سریال یوسف رو دوباره بسازم.چی کار کنم که تکرار مکررات نشه؟بینم چند نفر جز مسخره کردن این سریال واقعا می تونن خودشون تشخیص بدن که چرا این سریال بده.زورتونو بزنین.اگه کسی تونست بگه که چی کار کنم من عقب نشینی می کنم وگرنه باید به کارگردان حق بدین که اینو ساخته چون حتی خودتون هم جاش بودین نمی تونستین بهتر از این بسازین.![]()
فردا پس فردا میزگرد صمیمانه ای تشکیل میشه و نقد میکنن!یکی نیس به شما بگه آخه این کارگردان چه گناهی داره وقتی که هر چی ساخت زدن تو سرش که این چیه؟و یکی حتی نگفت آخه چرا کارت بده؟یکی نگفت اگه این جا رو اینطور می ساختی اگه از این منبع استفاده می کردی اگه این موضوع رو انتخاب می کردی اگه با این گروه همکاری داشتی اگه اینجا فیلم برداری می کردی یا ....من خوشم میومد.خداییش چند صفحه از این تاپیک رو خوندین؟تو این صفحاتی که خوندین چند نفر به اینا جواب داده؟خوب شما که ایراد می گیرید خوب راه حلش رو هم بگین.
اصلا من یه کارگردان.من سلیقه ی شخصی خودم رو با افکار و استدلال هام دارم.می خوام سریال یوسف رو دوباره بسازم.چی کار کنم که تکرار مکررات نشه؟بینم چند نفر جز مسخره کردن این سریال واقعا می تونن خودشون تشخیص بدن که چرا این سریال بده.زورتونو بزنین.اگه کسی تونست بگه که چی کار کنم من عقب نشینی می کنم وگرنه باید به کارگردان حق بدین که اینو ساخته چون حتی خودتون هم جاش بودین نمی تونستین بهتر از این بسازین.![]()
البته من زیاد تلوزیون بخصوص شبکه اول!رو نمیبینم یه چند قسمتی از این سریال اونم میان برنامه ها دیدم
خوب نبود!کلا خوب نبود!ادم سریال ها و فیلم های تاریخی خارجی رو که میبینه خوب انتظارشم میره بالا ولی باید قبول کرد ما نمی توانیم!
سریالی بود که بد یا خوبش به نظر هرکسی یه چیزه با وضعیت فعلی من میگم دستشون درد نکنه !
راستی کسی خبر داره این راسته که اسپانسر های این سریال از اعضاء مجلس یا هیئت دولت بودن یا فقط یک شایعه است ؟
تو اخبار میگفت کشورهای همسایه مثل افغانستان بشدت از این سریال استقبال کردن. من موندم از چی این سریال خوششون اومده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)