سلام
بچه ها خریدم
225
از همه تشکر میکنم
یه سوال
برنامه ای هست که وقتی دستگاه رو روشن میکنیم کد بخواد
بد بزاره وارد شیم؟
ممنون
سلام
بچه ها خریدم
225
از همه تشکر میکنم
یه سوال
بد بزاره وارد شیم؟
ممنون
mc هست
اصلا mb گیر نمیاد
گفتم که بدونید
پیروز باشید و سبز
1- 16 گيگ ديگه توليد نميشه.8 گيگ 225 و 32 گيگ 345 ، 64 گيگ هم كه ... - نه ؛ مموري نميخوره ....اساتید قیمت 16 گیگ اون چنده ؟ مموری میخوره دیگه ؟
2.برای جیل برک کردن چند مگ فایل باید به طور کلی دانلود کرد > ؟
3.ما که اینترنت پر سرعت نداریم میتونیم از پک نرم افزاری برای نصب نرم افزار استفاده کنیم ؟
2-فرق ميكنه روشاي مختلف اما اين روش آخريه كه معرفي شده 600 كيلوبايت!!!
3- 100% -من هم يه پك كامل نرم افزار و بازي گرفتم ...
مبارك باشه ...بچه ها خریدم
225
از همه تشکر میکنم
یه سوال
بد بزاره وارد شیم؟
ممنون
در مورد برنامه هم نمي دونم ...
يه تست اگه دوست داري بزن ببين جيلبريك ميشه يا نه به روش Blackra1n .اگه چيزيش شد ولي خواهشا" به من گير نده ...
اما .....
اگه كسي مك بوك داره يا روي PCش مك نصبه بگه كه برنامه ي PwnageTool 3.1.4 از Dev-Team كه همه ي آيفون ها و آيپاد تاچ ها به جز تاچ 3 جي رو جيلبريك ميكنه براش بذارم و نحوه ي كار با اون رو ...
اين هم از Dev-Team عزيزتون كه فقط برا مك گذاشته برنامه رو و روي ويندوز كار نميكنه ...
و اما ....
اگه كسي خواست به 3 دانگريد كنه با احتمال زياد به مشكل بر مي خوره و از آيتونز هنگام ريستور ارور دريافت ميكنه اما با اين برنامه كه الآن ميذارم اين مشكلا حل ميشه و ارور نميده و ميتونيد راحت به 3 دانگريد كنيد بعد راحت با RedSnow جيلبريك كنيد ...
آيپاد تاچ نسخه هاي 1 و 2 رو ساپورت ميكنه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم من مسئوليتي قبول نميكنم ...
اما كسي كه آيپاد ميگيره بايد يكم هم جرات داشته باشه ...
آيپاد چيزي نيست كه به سادگي خراب بشه و چاره ي نهايت مشكلي كه پيش مياد يه اينترنت ADSL به بالاست ...
پس يكم جرات به خرج بديد ...
يا حق ...
Last edited by ahmad72; 14-10-2009 at 01:45.
یه چیزی الان دیدم که جالب بود
آیپاد نسل جدید قابلیت FM Transmitter هم داره که البته هنوز ازش اپل استفاده نکرده
احمد جون مشکلت حل شد با برنامه ی بالا؟
نه!!!احمد جون مشکلت حل شد با برنامه ی بالا؟
برادر محترم كه آيپادم دستشه تا به حال خواب بودن نتونستم بهش بگم امتحان بكنه!!!!
Last edited by ahmad72; 14-10-2009 at 10:36.
آره مال منم MC هستش. قدیمی هم پیدا میشه ولی ... مبارکت باشه .mc هست
اصلا mb گیر نمیاد
آخه احمد جون بحث جرات نیست. مشکلی که هست الان دقیقا کسی نمیدونه که باید از کدوم Jailbreak با چه firmware روی چه مدلی از iPod و روی چه سیستم عاملی کار کنه! بنظر من اگه همینجوری بریم جلو اسمش بیگدار به آب زدن باشه تا ترس، البته این نظر منه. تعریف نباشه اما یکی از اولین کسایی که درایور BenQ واسه 360 رو کپی خور کرد من بودم که الان آموزشش هم تو ---------- مال منه. اما بازم میگم چیزی که الان مانع میشه نبودن یه Source درست حسابی و مطمئنه. زمان معلوم میکنه، من فک کنم که باید فعلا صبر کرد، نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم .اما كسي كه آيپاد ميگيره بايد يكم هم جرات داشته باشه ...
آيپاد چيزي نيست كه به سادگي خراب بشه و چاره ي نهايت مشكلي كه پيش مياد يه اينترنت ADSL به بالاست ...
پس يكم جرات به خرج بديد ...
بازم از تلاشی که اینجا واسه اخبار و آموزش میکنی ازت ممنونم .
شما کدوم فریم ورو میگی اتفاقا همه چی تقریبا مشخصه... یعنی تکلیف معلومه که کی باید چه کار نه و کی باید صبر کنه و اینا...
حتما ميدونين اما براي اونايي كه نميدونن
زير جعبه آيپاد نوشته كه شمارش MB هست يا MC
بنابراين قبل از باز كردن جعبش ميشه فهميد
هر چند به نظر من MC بهتره چون ممكنه بعضي از سخت افزارهاي داخليش جديدتر و در نتيجه بهتر باشه مثلا همون چيپ واي فاي
نگران جيلبركش هم نباشيد دير و زود داره سوخت و سوز نداره همشون به زودي جيلبرك خواهند شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)