سلام دوست عزیز
من این کاری که شما گفته بودی رو انجام دادم و یه کانکشن جدید ساختم ولی متاسفانه هنوز همین مشکل رو دارم و همون پیام ارور رو می ده.
نمی دونم چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز
من این کاری که شما گفته بودی رو انجام دادم و یه کانکشن جدید ساختم ولی متاسفانه هنوز همین مشکل رو دارم و همون پیام ارور رو می ده.
نمی دونم چی کار کنم؟
منم همین مشکل رو 3 روزه پیدا کردم.کانکشن رو هم پاک کردم و دوباره ساختم درست نشد.سرعت اینترنتم هم 512.خواهشا یکی کمک کنه.
ظاهرا این مشکل رو خیلی دیگه از دوستان هم دارن. امیدوارم راه حلی برای این مشکل پیدا بشه.
با سلام به همه
من دو تا سوال داشتم اونم اینه که من چطوری میتونم بفهمم که پینگیلشی که مینویسم درسته یا نه ؟!!
و سایتی هستش که اگه فارسی بنویسیم معادل پینگیلیشش رو بنویسه خودم سایته finglish .net رو دیدم ولی بلد نشدم باهاش کار کنم فارسی مینوشتم ولی جوابی و اتفاقی نمیفتادش ؟.
ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه .
سایت مورد نظرتون آدرسش اشتباه بود.
البته فینگلیش نویسی اصولا استاندارد خاصی نداره و سلیقه ای هستش.
اما اگر برعکس بخواهین یعنی فینگلیش بنویسید و فارسی تایپ بشه، بهترین سایت این سایت هستش:
البته این سایت هم ایراداتی داره، میتونید امتحان هم کنید ببینید تلفظ فینگلیشتون درسته یا نه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به نظرتون ورژن 10 رو نصب کنیم یا 9.0.0.2162 ؟
من که حدود 1 ماهی هست 10 رو استفاده می کنم و خیلی عالی بوده نسبت به 9.
حتما امتحان کنید.
یاهو مسنجر محدودیت اد لیست داره !؟
من امروز میخواستم چند تا id اد کنم دیدم پیغام میده دیگه نمیتونی اضافه کنی
وقتی نگاه کردم دیدم هزارو خورده ای شده
یعنی از هزار تا بیشتر نمیشه اضافه کرد ؟
ورژن هم 9.0.2162
سلام
از دیروز توچت که می رم اولش کلماتم را همه وخودم می بینم یعنی کلمت تایپ میشه اما برای طرف نمیره
بعدش کلمات که تایپ می کنم برای طرف نمی ره ورپن قبلیم9 بوده اما 10را نیز نصب کردم همین طوره؟؟؟چرا؟؟
بد با یکid دیگر کانکت می شم و اولش خوبه بعدش مثل ID قبلیم میشه؟؟؟
هیج چیز جدیدی نصب نکردم؟؟؟
چرا اینطوری شده
Last edited by siavashsiavash; 15-08-2009 at 19:42.
یه بار سیستمت رو با آنتی ویروس آپدیت شده چک کن!
این مشکل میتونه ناشی از وجود تروجانی...چیزی باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)