من تونمستم تا مرحله 14 زامبی دوم بیارم..البته یکیشون از دستم در رفت فکر کردم کشتمش ولی ناقلا قسر در رفت..کسی بیشتر تونسته بره؟؟ عکسشم هستا
من تونمستم تا مرحله 14 زامبی دوم بیارم..البته یکیشون از دستم در رفت فکر کردم کشتمش ولی ناقلا قسر در رفت..کسی بیشتر تونسته بره؟؟ عکسشم هستا
دوست عزیز من 5 مرحله تونستم برم فقط ! همش تو همون خونه است یا باید خارج بشیم ؟ از کجا میشه خارج شد ؟
سلام
شما با کسب امتیاز بیشتر می تونی به جاهای دیگه بری. مثلا برای باز شدن یه در 1000 امتیاز لازم داری.
اوه چجوری دووم آوردی؟
من تا 11 بیشتر نتونستم برم!
ایناهاش ->
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دوتا ماشین گان داشتم وایمیستادم تپ تپ میزدمشون... مرحله 11 مردم از خنده فشنگ تموم شد من مثل مگ مگ میدوئیدم یه اومتی دنبالم مگه میزاشتن خشاب عوض کنیم تا مجبور شدم تفنگ رو دیوارو بر دارم...14شم نامردی مردم بیشترم میشد برم..اینم عکسش اما نمیدونم این مرحله زامبیش بیشتر خوده بازیش حال میده هیجانش بیشترهاوه چجوری دووم آوردی؟
من تا 11 بیشتر نتونستم برم!
ایناهاش ->![]()
يه ترينر خودم ساختم كه البته فقط مهمات رو نامحدود مي كنه . اگه خواستي برات آپلود كنم .
در ضمن اونها هم چيني نيستند ژاپني هستند .![]()
سیو این بازی کجاست؟
محل ذخيره بازي
Drive:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW
به جاي Drive اسم درايوي كه ويندوز نصب شده و به جاي User اسم كاربري كه ازش استفاده ميشه . در ضمن بايد فايلها يا فولدرهاي مخفي نشون داده بشه .
برای شما »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)