مرسي ممنون حل شد
مرسي ممنون حل شد
بی زحمت یکی به اینا جواب بده.
دانلود منیجر برای گوشی نداریم؟
تا اونجایی که من می دونم نه نداریم ولی واسه نوکیا دیدم ولی uiq3 رو ندیدم![]()
سلام حسین جان
اون قفا آیفونه ، نسخه ی اصلیش نیومد؟
آقا من یه برنامه نصب کردم و گوشیمو مستر ریست کردم و اون برنامه نیست شد. دوباره که کیخام نصب کنم میگه قبلاً نصب شده چیکار کنم که دوباره نصبش کنم.![]()
سلام وخسته نباشيد به همه.
آقا من مجبور شدم بدم گوشيم رو فلش كنن ولي حالا ديگه هك نمي شه بايد چي كارش كنم از اين موضوع واقعا رنج مي برم كمكم كنيد!!!
فارسی ساز P990
همین اول بگم که تمام مسئولیت این هک به عهده خودتونه و من هیچ تضمینی بهش نمیکنم.فقط اینو میگم که من روی گوشی آپدیت شده تست کردم و مشکلی نداشت.به خاطر همین اینجا میزارمش.امیدوارم روی گوشی شما هم مشکلی نداشته باشه.
این فارسی ساز توسط saeid000 در سایت فریزموبایل قرار داه شده و توضیحات هم از اونجا برداشتم:
این ورژن فارسی ساز به راحتی نصب میشه و شما میتونید هم زبان فارسی انتخاب بکنید و هم زبان انگلیسی هر کدوم که خواستید من این برنامه را روی یه فایل زبان آمریکایی سوار کردن که شما در داخل گوشی با انتخاب زبان آمریکا اینگلیش زبان فارسی را در گوشی خود خواهید داشت
اینم اسکرین شاتها...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با انتخاب گزینه American English در قسمت انتخاب زبان میتونید گوشی خود را فارسی کنید و نیز میتوانید برای انگلیسی کردن هم UK English را زده ودوباره گوشی خود را انگلیسی کنید در ضمن میتونید قسمت Uninstall پاکش کنید.
همچنین باید فونت فارسی هم رو گوشی ریخته باشید.
اگه فایل اولی کار نکرد فایل دومی رو نصب کنید.
سلام وخسته نباشيد به همه.
آقا من مجبور شدم بدم گوشيم رو فلش كنن ولي حالا ديگه هك نمي شه بايد چي كارش كنم از اين موضوع واقعا رنج مي برم كمكم كنيد!!!
با اجازه آقا حسین
اسکین برای walkman 2
اسکین winamp 5.5( با دو طرح)
برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید
این هم یه اسکین دیگه با چهار رنگ مختلف ( آبی ، قرمز ، نارنجی ، سبز )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
منظورتون چیه هک نمیشه؟ رو چه حسابی میگین؟
Caps Switch جدید رو نصب کردین؟ نباید هیچ مشکلی وجود داشته باشه.پست اول رو دوباره بخونید.
خیلی قشنگ بود.ولی لطف کن یه جای دیگه آپلود کن با لینک مستقیم تا بزارمش تو لیست.من که نتونستم دانلودش کنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)