تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 905 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يه چوب 7-8 سانتي رفته تو محفظه ورودي رادياتورم.
    چجوري ميشه درش آورد؟
    آب بريزم مياد بالا ؟
    احتمالا ماشين شما پژو بايد باشه.
    اگر با ريختن آب بالا نيامد، آب راديات رو خالي كنين و بگذاريد چون خوب خشك بشه. بعد يه چيزي مثل سيخ كباب يا حتي يه چوب ديگه رو كه به راحتي بتونه وارد محفظه بشه پيدا كنين. سر اون رو مقداري چسب بزنين. چسب آهن و كفاشي بهتره چون ماندگاري طولانيتري داره و البته بگذاريد كمي خشك بشه تا خاصيت چسبندگي بيشتري پيدا كنه. و در نهايت با كمي حوصله از اون قسمت چسبي انتها استفاده كنين تا به چوب مورد نظر بچسبه و كم كم بيرون بيارين.

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض تجربه بنده در تعمیر دلکو و صرفه جوئیِ چند صد هزار تومن

سلام دوستان

ببینین چطور میشه تو تعمیر ماشین پول صرفه جوئی کرد :
    دو ماه پیش یکی از دوستانِ بنده که ماشین ژاپنیِ مدلِ 2002 داره گفت که دلکویِ ماشینش بد جوری روغن ریزی داره و رفته بخره گفتند باید از دبی برات بیاریم و حدود 400 تومن خرجش میشه !!!!
    گفت رفت اوراقی اما پیدا نکرد .

میخواست سفارش بده تا از دبی براش بیارند آخه ماشینش رو سال 2002 خودش از نمایندگی خریده و الحق تمیز و مرتب نگهش داشته و دلش نمیاد ردش کنه .
    بگذریم ....
    بنده بهش گفتم حالا که تصمیم گرفتی دلکو نو بخری چهارصد تومن , پس بیا تا بازش کنیم دل و روده ش رو بکشیم بیرون ببینیم تعمیر میشه یا نه . قبول کرد .

بنده هم بازش کردم از رو موتور تا تحقیقاتِ علمی رو شروع کنیم

اولاً که به تمام پیچها چسب زده بودند از داخل تا باز نشه .

دوماً که جنس همه ی پیچها از آهنِ نسبتاً نرم بود تا اگر با پیچ گوشتی باهاش زورآزمائی کنید هرز بشه سرش .

همینطور هم شد .

دوستم نا امید شد و گفت فایده نداره ولش کن .

اما بنده گفتم امروز یا من یا این دلکویِ کذائی .

میچسبم بهش عین کَنه و تا بازش نکنم و دل از حلقش نکشم بیرون ول کنش نیستم که نیستم .

آاااااااای نفس کش

با پیچ گوشتیِ دو سویِ ضربه خور و چکش افتادم به آوار پیچها .
    البته بنده در این کار تجربه ی خاصی دارم و میدونم که نوک پیچ گوشتی رو دقیقاً با چه زاویه ای باید گذاشت رو لبه ی سر پیچ و بعد با چکش میزدم تهِ پیچ گوشتی طوری که سر پیچ گوشتی اگر در رفت , به قطعاتِ ظریف دلکو صدمه نزنه .

خلاصه .... همه ی پیچها رو باز کردیم و رفتیم به اعماقِ دلکو .
    با موبایل هم از همه چیز عکس گرفتیم تا موقع بستن اشتباه نکنیم .

میدونین چی کشف کردیم ؟؟؟؟

تمام اون روغن ریزی ها فقط و فقط از یک کاسه نمدِ سه هزار تومنی بود که محور دلکو از توش رد میشه و وصل میشه به موتور .

دلکو یک اُرینگ هم داره که اون هم ممکنه خراب بشه و باعث روغن ریزی از دلکو بشه .

چطور بفهمیم که اُرینگه خرابه یا کاسه نمدِ داخلی ؟؟؟

جواب :

خیلی ساده هست . اگر روغن ریزی از درون دلکو سرچشمه میگیره پس کاسه نمدش خرابه .
    اما اگر از محل نصبش به موتور روغن ریزی داره پس اُرینگش خرابه.

تمام پیچهای دلکو و کاسه نمد و اُرینگ رو بردیم بازار .
    یک دست پیچ فولادی درجه یک و یک کاسه نمدِ ژاپنیِ عین خودش و یک اورینگ درجه یک خریدیم جمعاً ده هزار تومن !!!! .

قبلاً هم که با موبایل از همه چیز عکس گرفته بودیم .

همه چیز رو بستیم و دلکو رو زدیم جا و الانِ دو ماهه که داره کار میکنه آخ هم نگفته .

دلکو بیشتر قطعاتش فلزی هست و خراب نمیشه یعنی استهلاکی نداره .

فقط همون کاسه نمد و اورینگ هست که بعد از چند سال بر اثر گرما و کار فرسوده میشه و باید عوض بشه .

البته سر دلکو هم استهلاک داره اما تو بازار هست و ارزون قیمته .

یه چیز مهم :

هرگز قطعاتِ اصلیِ ماشین رو که عوض میکنین دور نریزید . چون بعداً وقتی میخواین قطعه بخرین خیلی کمکتون میکنه که قطعاتِ اشتباهی نخرید .

امیدوارم که این اطلاعات به دردِ شما هم بخوره .

تشکر از وقتتون

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 05-06-2012 at 08:40. دليل: تصحیح

4. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    این دو روز تعطیلی رو گفتیم با دوستان گردش بریم اونم با 206 v9 .جونم براتون بگه که اون جایی که رفیتم سربالایی های خیلی تندی داره (مسیر قعله ی بابک و جنگلهای ارسباران واقع در استان آذربایجان شرقی ) اولا که اصلا کلا نا امیدم کرد این ماشین چون دنده اتوماته و تو سربالایی قدرتی نداره اصلا.باید صبر میکردی اگه مصلحت میدونست دنده عوض میکرد.البته این معکوس کشیدن که میشه اما فرض کنید شما دنده دو باشی مثل اینکه دنده سه ی دنده دستی هست و بخوای مثلا یه دنده کم کنی که 2 میشه ، تواین مستقیما 1 هست.یا خیلی پرگازی یا خیلی کم گاز
    حالا صحبت اینجاست که امپر خیلی بالا میرفت مثلا دقیقا 100 میشد و فن ها بسیار وحشتناک کار میکردن .فرض کنید این پاترول قدیمی ها در حالت خلاص گاز بدن چه صدای مهلکی داره.اینم شبیه همون با کارکردن شدید فنها صدای وحشتناکی از خودش بیرون میداد
    این مخزن کوچیک آبشم دیدیم هم ضد یخ داشت و هم تا نصف پر فقط من درشو باز کردم و صدای پیییییس اومد.مشکلش از چی میتونه باشه؟ اصلا اینا همشون اینطورین؟ یا واقعا ایرادی هست؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان

ببینین چطور میشه تو تعمیر ماشین پول صرفه جوئی کرد :
    دو ماه پیش یکی از دوستانِ بنده که ماشین ژاپنیِ مدلِ 2002 داره گفت که دلکویِ ماشینش بد جوری روغن ریزی داره
    اين مورد شما در تمام خودروها وجود داره، حتي مدلهاي 30 و 40 سال قبل هم داراي اورينگ و گاها كاسه نمد ميل دلكو هستند كه اگر كسي فني و وارد باشه ميتونه با تعويض اونها جلوي نشت روغن موتور رو بگيره. توي پرايدهاي انژكتوري هم اين مشكل هست كه بايد دوتا اورينگ كوچيك و بزرگ رو كه در پايه دلكو انژكتوري وجود داره تعويض و البته با چسب مناسب آب بندي بشه تا روغن ريزي نكنه.
    خوشبختانه شما تونستيد اين كار رو روي نمونه مدل بالاي اين خودرو انجام بديد و مشكل اصلي همون باز و بسته كردن قطعات بوده كه انجام داديد.

این دو روز تعطیلی رو گفتیم با دوستان گردش بریم اونم با 206 v9
    اينجوري كه من متوجه شدم شما از وضعيت درايو D براي رانندگي در سربالايي هاي تند استفاده كرديد كه اشتباه بوده و فشار زيادي به موتور و گيربكس وارد ميكنه. بايد از وضعيتهاي L1 ,L2 متناسب با مقدار شيب و سربالايي و يا سرازيري و البته وضعيت سطح جاده استفاده كنين تا گيربكس مرتبا وارد دنده هاي سبكتر يا سنگينتر نشده و استهلاك كمتري بوجود بياد و البته فشار كمتر به موتور و گرم نشدن.
    Last edited by camaro lt; 05-06-2012 at 13:53.

7. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اينجوري كه من متوجه شدم شما از وضعيت درايو D براي رانندگي در سربالايي هاي تند استفاده كرديد كه اشتباه بوده و فشار زيادي به موتور و گيربكس وارد ميكنه. بايد از وضعيتهاي L1 ,L2 متناسب با مقدار شيب و سربالايي و يا سرازيري و البته وضعيت سطح جاده استفاده كنين تا گيربكس مرتبا وارد دنده هاي سبكتر يا سنگينتر نشده و استهلاك كمتري بوجود بياد و البته فشار كمتر به موتور و گرم نشدن.
    به هر حال اون کشش مطلوب رو نداره .درست نمیگم؟ تو حالت دستی نهایتا دنده رو رو 1 میذاری و باید خیلی پرگاز باشه تا بتونه ماشینایی مثله پراید رو جلو بزنه. وقتیم دنده رو رو 2 قرار میدی، دور موتور پایین میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بر اساتید فنی
    من یک یخچال خودرو دارم اخیراً که فیوز فندکی خودرو رو مستقیماً انداختم روی باطری هرموقع کابل رو میزنم به فندکی که آمپرش 20 هستش بعد از مدت کمی به شدت داغ میشه و سرکابل فندکی یخچال ذوب میشه و فیوز می اندازه. نمیدونم چکار کنم از اینورتور هم که استفاده کردم همین مشکل هستش حالا میگید چیکار کنم؟ ماشینم آردی انژکتور مدل 85 هستش. ممنون میشم کسی جوابم رو بده

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بر اساتید فنی
    من یک یخچال خودرو دارم اخیراً که فیوز فندکی خودرو رو مستقیماً انداختم روی باطری هرموقع کابل رو میزنم به فندکی که آمپرش 20 هستش بعد از مدت کمی به شدت داغ میشه و سرکابل فندکی یخچال ذوب میشه و فیوز می اندازه. نمیدونم چکار کنم از اینورتور هم که استفاده کردم همین مشکل هستش حالا میگید چیکار کنم؟ ماشینم آردی انژکتور مدل 85 هستش. ممنون میشم کسی جوابم رو بده
    سلام
    میگین اخیراً , یعنی قبلاً اینجوری نبوده ؟
    اگر قبل از مستقیم شدن سیم فندک مشکلی نداشته پس علتِ تغییر سیم فندک و مستقیم کردنش چی بوده؟
    البته بنده شاگردم نه استاد
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-06-2012 at 00:43. دليل: تصحیح

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده هم سوالی دارم از حضورتون در موردِ کمپروسور کولر ماشین :

اگر کمپروسور نو روزهای اولش نرم و خوب کار کنه اما بعد از چند ماه به سختی بچرخه تا حدی که تسمه کولر بد جوری قیژقیژ میکنه موقعی که کولر رو روشن میکنیم با وجودی که سفت و محکم هم هست (فقط موقع روشن کردن کولر تا موقع سرد شدن هوای کولر ) , علتِ این مشکل به نظرتون چی میتونه باشه ؟

1- کمپروسور داره میره به سمتِ جام کردن؟

2- روغنش کم شده یا تموم شده و باید روغن بریزیم تو کمپروسور ؟

3- مشکل از اِکسپَنشِن هست که روزنه اش داره بسته میشه کم کم و گاز به سختی ازش رد میشه و به همین دلیل به کمپروسور فشار میاد و به زور میچرخه ؟

4- دِرایِر کثیف شده و خوب گاز رد نمیکنه و به کمپروسور فشار میاد ؟

خصوصاً دوستانی که قبلاً با چنین مشکلی برخورد کردند اگر لطف کنند بگن مشکل از چی بود و چطوری حل شد ازشون ممنون میشم .

ممنون از وقتتون

====================
    دوستانی که علاقمند هستند بدونند کولر ماشین چطور کار میکنه و اسم قطعاتش و کارشون چی هست این عکسها رو ببینند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-06-2012 at 01:24. دليل: تصحیح

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز گاهی میتونه مشکل از بلبرینگ ها باشه که چون مدت زیادی به کار نیافتاده این مشکل پیش میاد به همین خاطر توصیه میشه حتی زمستونا هم گاهی کولر بزنید ولو چند دقیقه

15. این کاربر از msrostami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر اساتید فنی
    من یک یخچال خودرو دارم اخیراً که فیوز فندکی خودرو رو مستقیماً انداختم.....
    يكي از مشكلاتي كه اكثرا در مورد برق اتومبيلها رخ ميده، بالا رفتن شدت جريان و به قول معروف آمپر كشيدن از مدارت اون هست و يكي از دلايل نصب يك سيستم برقي كه توان زيادي رو نياز داره( مثل سيستمهاي صوتي تصويري، فن اضافه براي كولر و رادياتور، يخچال و يا حتي پروژكتورهاي قوي) .سيم كشي برق ماشين براي حالت استاندارد اون طراحي شده و اگر نياز به نصب وسيله اي ديگه بود بايد سعي بشه كه از يك مدار سيم كشي جداگانه استفاده شده و بار اضافي رو روي سيم كشي اصلي ماشين كم كنيم. بهترين كاري كه ميشه كرد كشيدن يك برق مثبت مستقيم از سر باطري يا اتومات استارت براي اون مصرف كننده و البته نصب يك آفتمات مناسب براي كم شدن فشار شدت جريان برق و گرماي ايجاد شده در مدار هست. با اين كار شما بار اضافي رو روي اون سيم كشي جديد مثبت انداختيد و قطع و وصل كردن رو هم از روي رله انجام داده و تنها با يك سوئيچ ساده ،برق رو به آفتمات وصل يا قطع ميكنين. سوخته شدن اون فيوز كاملا طبيعيه و اين نشون ميده كه بار زيادي روي اون مدار افتاده و فيوز با سوختن نشون ميده كه اين مدار توان كافي براي جوابگويي اون يخچال رو نداره. با يك سيمكشي ساده و نصب آفتمات مشكل شما حل ميشه
    بنده هم سوالی دارم از حضورتون در موردِ کمپروسور کولر ماشین....
    همانطور كه جناب msrostami گفتند، يكي از دلايل ميتونه بلبرينگ باشه و احتمالا بلبرينگ خراب شده و با گرم شدن اون قطعه و انبساط صداي اون كمتر ميشه يا از بين ميره البته اين اول خرابي اون هست و به مرور بيشتر ميشه. يك كولر ساز وارد با تست فشار گاز در حال چرخش در مدارات قبل و بعد از اكسپنشن والو ميتونه به راحتي تشخيص بده كه مشكل از كم بودن يا نداشتن روغن، گاز، و يا چيز ديگه هست يا نه. يك ازمايش ساده اينكه تسمه كولر رو باز كنين و ببينين با دست ميتونين پولي اون رو بچرخانيد يا نه؟ فرم چرخش چطوره و آيا صداي ناهنجار بلبرينگ رو حس ميكنين ؟ .

17. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •