اين سوال رو مهندسهاي تاپيك بايد جواب بدن. اما فكر كنم اينو ميخواي:
setting-customize
![]()
اين سوال رو مهندسهاي تاپيك بايد جواب بدن. اما فكر كنم اينو ميخواي:
setting-customize
![]()
سلام دوستان
سیمیلیتور یک بازی نیست یک نرم افزارتخصصی است برای دانشجویان خلبانی بدون دانش خلبانی نمی تونید ازاین نرم افزاراستفاده کنید لطفا خودراخسته نکنید با چندتا توضیح ساده نمی تونید روی این نرم افزار مسلط بشید
اگه درصورتی یک دوست خلبان داشته باشید می تونید کم کم یاد بگرید وتمرین کنید حداقل 3ماه باید کارکنید تا یک کم راه بیفتید
ولی اگر برآن مسلط بشید لذتی خواهید برد که در هیچ بازی کامپیوتری نبرده اید
موفق باشید
بله از طریق همین پنجره ای که دوستمون نشون داده میشه میزان full screen resolution رو تغییر داد.
به شرطی که در هنگام اجرای Full screen از منوی Display گزینه ی Full screen فعال باشه.
و همچنین مانیتورتون مقدار resolution انتخاب شده رو بر حسب HZ یا همان فرکانس jump display رو ساپورت کنه... البته در مانیتورهای قدیمی باید full screen بر روی 600*800 باشه که امیدوارم FSX مانیتور و کارت گرافیکتون رو بشناسه و 600*800 رو براتون فعال کنه...راستی تو این عکس چرا گذینه ی Directx 10 وجود نداره؟ ویندوزتون XP هست؟دوستان من فکر میکنم در پرواز Vor to Vor اگر با برج تماس داشته باشین خودش هدینگ Vor هارو میده.چون من یه پرواز از تهران به باکو با Vor to Vor رفتم منو تا نزدیک مشهد برد و میتونم بگم یه دور کامل دور خزر چرخیدم تا رسیدم باکو. اما با GPS که رفتم خود برج منو در یک خط مستقیم هدایت کردو رسیدم باکو...
راستی بابت جواب به سوالم تشکر میکنم.هرچند که دو بار با دقت خوندم تا بفهمم منظور چیه. اما با گذاشتن عکس دیگه کاملا متوجه قضیه شدم.اما بازم یه چیز جای سوال داره. (Vertical speed) یا شایدم من خنگم هنوز نفهمیدم...مثلا ما در اتفاع 15000 پا هستیم و قراره به 4000 پا نزول کنیم و این نزول باید در طی مثلا ده دقیقه انجام بشه تا سر باندی که در 4000پا قرار داره فرود بیایم.با انجام تمام محاسبات مثلا اگه معلوم بشه که ما در دقیقه باید 2000پا نزول داشته باشیم خوب این فقط با تنظیم کردن Vertical speed امکان پذیره که من برای بدست آوردن عدد Vertical speed هیچی بلد نیستم. اگه میشه در این زمینه هم یک مثال بزنید...بازم تشکر میکنم.
سلام. بعد از چند وقت گفتم یه سری به اینجا بزنم ببینم چطوریه؟ وضع خوبه یا نه...
دیدم نه مثل تاپیک خودمون فعال نیست.
جناب هرمز اگه دوست داشتید به جمع علاقه مندان به این نرم افزار بپیوندید...
من خودم خیلی چیز ها از طریق این تاپیک یاد گرفتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
سلام.
منم گیج شدم. اینا بماند.
من واسه فرود در فرودگاه تا قبل از فرود همه چیز رو تنظیم کردم. اما یه سوال. وقتی که فرکانس NAV رو به دستگاه می دیم و ILS رو تنظیم می کنیم هدینگ رو هم خودش درست می کنه؟
این جا رو ببینید...
تو اینجا لوکالایزر داره جهت شمال شرق موقعیت هواپیما رو نشون می ده نه جهت حرکت هواپیما. می خوام بدونم لوکالایزر درسته؟ در وسط هم قرار گرفته. در مسیر هم حرکت می کنه اما لازم هست که جهت مستقیم رو نشون بده یا نه.
آخه قبلا جهتش فرق می کرد.
ممنون.
Last edited by mro229; 30-09-2009 at 11:36.
آخر پست 1348رو بخونيد نوشته بودم كه سرعت زميني رو كه به فزض 400 گرفتيم رو ضرب در 6 ميكنيم 400*6=2400 يعني با 2400 پا در دقيقه نزول ميكنيم...
اميدوارم درست متوجه و جواب داده باشم..//دوستان چرا شما از كلمه" دعوا " سر پرواز آنلاين استفاده ميكنيد؟ ما فقط هم ديگر رو براي يه قرار پروازي توجيح ميكنيم. اصلا دعوايي در كار نيست.نميدونم شايد دوستاني كه تقريبا تازه به IRAN.SIMULATION ملحق شدن انقدر دست پاچه ميشن كه پست هارو با اصبانيت مينويسن و فكر ميكنن كه بقيه هم همينطوري هستند پس دعوا هست اينجا...البته نميخوام كسي رو ناراحت كنم.
در كل من كه خيلي خوشحال ميشم دوستان رو تو پرواز ميبينمو ناراحت ميشم براي كسايي كه نتونستن بيان.
پرواز آنلاين براي آموزش بهتر همراه بقيه دوستان هست "نيست؟؟؟
موفق باشيد.
daniجان من اصلا توی بازی نمی توانم بروم که بخوام برم توی ستینگش اگه میشه یک جوری بگو که از بیرون بازی اینو درست کنم چون توی بازی که میرم صفحه برفکی میشه.دستت درد نکنه اگه بهم بگی چجوری از بیرون بازی اینو درست کنم
.
dani جان ببخشید مسکی من خیلی بد مطلبم ترک کردم چون اصلا توی بازی نمیرم وقبل از این که وارد بازی بشم با ارور این که میگه باید رزولیشن دیسپلی مانیتورت 720*1207باشه که من نمی تونم چون دلیلشم گفتم حالا اگه تو نم دونی هرکی که توی این مجموعه در این مسئله میتونه من را راهنمایی کنه ممنونم.سس
سلامنه وقتی که برج به شما آخرین اطلاعات و هدینگ رو میده که حدود 3یا 4 خط میشه و شما فرکانس رو هم میدید و NAV رو روشن میکنید تا هواپیما سر هدینگ مورد نظر قرار نگیره فرکانس هم فعال نمیشه.اگر هم دقت کنید وقتی دقیقا سر هدینگ قرار میگیره در صورتی که فرکانس درست و فعال باشه هدینگ به صورت خودکار قطع میشه و فرکانس وارد عمل میشه.یعنی چراغش هدینگ خاموش میشه و دیگه خود هواپیما جهت خود رو با به چپ و راست رفتن تا سر باند اصلاح میکنه.در مورد این شکل که مربوط به 747 هم میشه والا واسه منم همین شکلی میشه. که منم گیج شدم.چون اصلا localizerانتن سمت نما يا تعيين کننده محل هواپيما نسبت به مسير باند فروده...
من میگم از 747 پی ام دی جی استفاده کنید تا لااقل از بابت سلامت هواپیما خیالتون راحت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)