سلام
من ياهو 7,5 رو دارم. ولي يه مشكلي هست كه اگه يكي بعد از من ان لاين شه نميتونه منو كه ان هستم براش بينه. و بايد از اول براش ان شم. نميدونم چه جوري اين مشكل حل مي شه, اميدوارم كه منظورم رو متوجه شده باشيد.
ممنون ميشم اگه راهنمايم كنيد
سلام
من ياهو 7,5 رو دارم. ولي يه مشكلي هست كه اگه يكي بعد از من ان لاين شه نميتونه منو كه ان هستم براش بينه. و بايد از اول براش ان شم. نميدونم چه جوري اين مشكل حل مي شه, اميدوارم كه منظورم رو متوجه شده باشيد.
ممنون ميشم اگه راهنمايم كنيد
از این دست برنامه ها توی تاپیک هست باید بگردی و تست کنی تا به نتیجه برسینوشته شده توسط Saviz
ضمن اینکه پست 983 یکیشون هست که گویا دوستان در مورد این برنامه به نتیجه رسیدن
موفق باشی
نوشته شده توسط Mooi
دوست عزیز عضویت شما در این انجمن را بهتون تبریک میگم
برخی از این نسخه ها که میاد بروی بعضی دستگاه ها ممکنه ایراداتی داشته باشه توصیه میکنم از ورژن هایی که جواب داده استفاده کنید
ضمن اینکه اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم بایستی قبل از ورود گزینه 2 را تیک کنید و وارد شوید
به پست 1144 هم یه سر بزن اونجا برای تک تک افراد رو نشون داده و شما میتونید گزینه all رو انتخاب کنید
چیزایی که به فکرم رسید اینا بود .ناشناس عزیز هم احتما" راههایی دارند که اگر غیر از اینا باشه براتون مینویسن
موفق باشید
سلام اميد جون
با این برنامه میتونید سر به سر دوستان اد لیستتون بزارید
کار باهاش بدین صورت که شما در مسنجر لوگین میشی و بعد هر کدوم از اد لیستت که آن باشن با باز کردن این برنامه و کلیک روی گزینه استارت کار برنامه شروع میشه و تند و تند چراغ شما برای اونا روشن و خاموش میشه و تا استاپ رو نزنی این کار ادامه داره و حسابی دوستات رو کلافه می کنه .
انگار اين برنامه روي سيستم كسي كه استفاده مي كنه خرابكاري مي كنه!!!
اينترنت اكسپلورر من بعد از استفده اين برنامه ارور (error) ميده.
مي خواهم بدونم مال اين برنامه هست يا نه ؟
نه عزیز به این ربطی نداره من تست کردم و گزاشتم یه برنامه هست که میتونید باهاش فایلهایی رو که دان میکنی تست کنی جدای از آنتی هایی که خودت روی دستگاه داری اونو برات میزارم تا برنامه ها تو قبل از باز کردن باهاش تست کنی و با خیال راحت استفاده کنینوشته شده توسط layenz
yahoo fille safez
بیا عزیز اینم اون برنامه برات آپ کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!HiTs-Like-a-Br!ck-!!!
ورژن 3 این بوتر قوی
![]()
!!!Hits-Like-a-Br!ck-!!! V4
اینم ورژن 4
![]()
!!!-lil-boot-!!!
یک بوتر خیلی کوچک با یک گزینه خیلی قوی
![]()
++M4D-Lock++
اینم از این میک لوکر آبدیت شده
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)