جناب آقای مهدی از اینکه اطلاعات خوبی در اختیارم گذاشتین ممنونم امیدوارم همیشه موفق باشید
جناب آقای مهدی از اینکه اطلاعات خوبی در اختیارم گذاشتین ممنونم امیدوارم همیشه موفق باشید
سلام
ببخشید چطوری میشه یه ویروسی رو که فولدر ساخته رو کلا پاک کرد یه ویروسی رو که هیچ انتی ویروسی نمیتونه پاکش کنه
یا اصلا چطوری میشه یه پوشه یا یه فایل خیلی حساس مثل فایلهای سیستمی رو پاک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد یه ویروس هست که نوشته های سیاسی میاد اینو باید چطوری منهدم کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرکت ایمن (حالا دقیق اسم شرکتو بلد نیستم) گفته میتونیم پاکش کنیم ولی پول زیاد میگیرن وسازمان هم نمی خواد انقدر خرج کنه اگه راه حلی هست کمک کنید
سلام
دوست عزيز صفحه اول تاپيك رو خوب مطالعه كن حتما هست![]()
سلام
من تروجان TR/Crypt.ZPACK.Gen گرفتم
چطور پاکش کنم؟بدجور خراب کرده سیستم رو
ممنون
سلام
هر کسی وقتی ویندوز عوض می کنه برای اجرای بعضی برنامه ها از پنجره open with استفاده می کنه تا به سیستمش بگه فلان پسوند رو با فلان نرم افزار اجرا کن ..... اما این کارو یک بار انجام می ده و دیگه اون پسوند به شکل فایل ناشناس توی کامپیوتر دیده نمی شه .
ولی الآن دومین باره که این مشکل پیش اومده (البته دیشب یه فلش آلوده به سیستمم وصل کردم)
من قبلا مشخص کرده بودم که مثلا فایل ها با پسوند mov رو با quick time اجرا کنه اما الآن سیستمم نمی دونه باید با چه پسوندی اونو اجرا کنه و شکل آیکونش به شکل فایل های ناشناس در اومده و با دوبار کلیک روش پنجره ی open with باز می شه. البته بعضی وقتا شکل آیکون همون برنامه ای است که قبلا بهش گفتم که با اون اجرا کنه هست ولی با دوبار کلیک روش پنجره ی open with باز می شود.
ویروسه؟ راه حلش چیه؟
متشکرم
یاحق
خسته نباشید
چطور از شر کرمهای اینترنتی مثل w32 پیشرفته، دکتر واتسون و .... خلاص بشم . وقتی به Performance قسمت taskmrg مراجعه میکنم میبینم که cpu نوسان شدیدی داره یعنی منحنی عملکردش مثلا از 5 میپره به 100 بعد دوباره برمیگرده .لطفا راهنمایی کنید.![]()
سلام ریاضی دان.
ویروس نیست ، دکتره ویندوزه و خیلی به شما کمک میکنه.دکتر واتسون
شما یه کسپره به روز بنصب.خیلی از ویروسها با W32 شچطور از شر کرمهای اینترنتی مثل w32
موفق باشید.
سلام.
این روز ها خیلی گسترش پیدا کرده.
یه کسپر یا AVIRA برات پاکش میکنه.
از اونهایی نیست که بد خیم باشه.
موفق باشید.
ویروسهامو تا حالا خودم دستی پاک کردم . البته تازگیها یه آواست هم نصب کرده ام که خیلی عالیه کارش .
اما دیروز یه ویروس آتورانی گرفتم که .......
اولا همه فایلهای exe رو خراب میکنه . رو هر فایل exe که کلیک بشه خراب میشه و دیگه قابل استفاده نیست .
دوما task manager و show hidden file و همشون رو قفل میکنه . با فایلهای بچ هم پاک میکنم ولی باز برمیگردند .
آواست هم ویروسه رو تو سیستم 32 پیدا میکنه و پاکش میکنه ولی باز همون ویروس دو سه ثانیه بعد ساخته میشه .
البته اینم بگم که سیستم با سیف مد لود نمیشه تا بتونم ویروسه رو پاک کنم .
Last edited by kral_pontiac; 17-05-2009 at 18:20.
سلام
Virut اینکارها رو انجام میده. یه جستجو بزن.ولا همه فایلهای exe رو خراب میکنه . رو هر فایل exe که کلیک بشه خراب میشه و دیگه قابل استفاده نیست
اگر هم تونستی آنتی بنصبی کسپر رو بنصب کارت رو راه میندازه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)