تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 1081 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نوشته شده توسط Dianella
    بله كسپر روي سيستم من هم كمتر از 20 مگابايت حافظه ميگيره و از اين جهت تقريبا متعادل هست فقط در پي راهي بودم كه بشه ميزان مصرف حافظه و توان پروسس cpu باز هم كاهش پيدا كنه كه Persian.Boy عزيز راه حلش رو لطف كردند گذاشتند.
    سلام دوست من

تنظیماتی که دوست عزیزمان Persian.Boy گذاشته اند مربوط به زمان اسکن است و تاثیری در عملکرد کاسپرسکی در حالت Realtime

ندارد و در حالت اسکن نیز برای کاهش مصرف CPU و کند نکردن سیستم خود کاسپرسکی گزینه مناسبی دارد که در

شکل زیر می بینید و من برخلاف دوست عزیزم Persian.Boy توصیه می کنم دست به تنظیمات کاسپرسکی در مورد

اسکن فایلها نزنید چون اسکن هر چقدر عمیقتر و گسترده تر باشد بهتر است :

برای بهبود سرعت کاسپرسکی و کاهش مصرف CPU در حالت Realtime باید تنظیمات قسمت مربوط به Protection

را که در زیر می بینید تغییر داد که من اینکار را اصلا توصیه نمی کنم ولی اگر خیلی اصرار دارید بگویید تا تعدادی از تنظیماتی

را که با دستکاری آنها میزان مصرف منابع سیستم کم می شود ( البته به قیمت کم شدن سطح امنیت ) برایتان

بگذارم:

Last edited by vtn54; 30-01-2007 at 19:30.

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    اينو نگاه كنيد
    Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6.0.2.614 Final

Version 6.0.2.614 compatible with Windows Vista , too

Internet Security
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

کد:

Anti-Virus
    کد:

کد:

کد:

کد:

موفق باشيد ...
    Last edited by chovalier; 30-01-2007 at 20:46.

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام آقا ما یه رفیقی داریم که این چندروزه مارو کچل کرد!! هرچی بهش میگیم برو جستجو کن فایده نداره!!! حتی بهش این انجمن هم معرفی کردم بازم حاضر نشد که بیاد و خودش درخواست بده!! با عرض پوزش یه لاینسنس برای این دو میخوام:
    KIS6 (نسخه بتا)
    KAV 6.0.1.411
    پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم!
    سلام عزيز
    راستش اگه ورژن دقيق نسخه ي بتا رو بگه من در خدمتم
    براي دومي هم اين 1000000% هست به چن نفر دادم كسي ازش عيب نگرفته : (ممنون از عادل عزيز)
    البته مهدي جون فكر مي كنم روي آنتي ويروسش هم كار كنه من رو نت سكيوريتي تست كردم :
    کد:
    موفق باشي...

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من

تنظیماتی که دوست عزیزمان Persian.Boy گذاشته اند مربوط به زمان اسکن است و تاثیری در عملکرد کاسپرسکی در حالت Realtime

ندارد و در حالت اسکن نیز برای کاهش مصرف CPU و کند نکردن سیستم خود کاسپرسکی گزینه مناسبی دارد که در

شکل زیر می بینید و من برخلاف دوست عزیزم Persian.Boy توصیه می کنم دست به تنظیمات کاسپرسکی در مورد

اسکن فایلها نزنید چون اسکن هر چقدر عمیقتر و گسترده تر باشد بهتر است :

برای بهبود سرعت کاسپرسکی و کاهش مصرف CPU در حالت Realtime باید تنظیمات قسمت مربوط به Protection

را که در زیر می بینید تغییر داد که من اینکار را اصلا توصیه نمی کنم ولی اگر خیلی اصرار دارید بگویید تا تعدادی از تنظیماتی

را که با دستکاری آنها میزان مصرف منابع سیستم کم می شود ( البته به قیمت کم شدن سطح امنیت ) برایتان

بگذارم:
    سلام دوست عزيز

درست هست و تنظيمات بالا (پست Persian.Boy عزيز) براي اسكن هست. منتها همونطور كه گفتم دنبال يه راهي هستم كه كسپر در همه ي حالات فضا و توان كمتري از سيستمم بگيره. به خاطر همين علاوه بر تنظيمات اشاره شده توسط ايشون اگر در مورد كاهش مصرف منابع سيستم در حالت realtime آنتي ويروس روشي در اختيار دارين (علاوه بر عكس دومي كه قرا ردادين) ممنون ميشم اگر اينجا قرار بديد.

باز هم ممنون
    كامياب باشيد

پيوست: از بابت تنظيماتي كه گذاشتين تشكر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    من قبلا ورژن 5 کاسپر را داشتم وقتی ویندوز را عوض میکردم به راحتی
    با فایل های قبل آپدیتش میکردم ولی از موقعی که 6.0.0.3 را نصب کردم این
    کار انجام نمیشه و پیغام میده
    a0607g.xml not found
    updated with error
    و اصلا آپدیت نمیشه
    مثلا الان که میخوام روی لپ تاپم نصبش کنم بعد از انجام مرحله بالا
    وقتی میرم روی اینترنت میگه 9مگ باید آپدیت کنم!!
    چه باید بکنم؟ ترفندش چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام
    روشي که بوسيله آن مي توانيد آپديت کاسپراسکاي را در هنگام تعويض ويندوز نگهداريد به شرح ذيل است :
    1 – ابتدا به مسير زير رفته و دايرکتوري Bases ( که آپديت شده به تاريخ روز مي باشد ) را در يک پارتيشن ديگري از کامپيوترتان کپي کنيد :
    C:\ Or D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6
    2 – ويندوزتان را عوض کنيد .
    3 – کاسپراسکاي ورژن 6.0.1.411 را نصب کنيد . DataBase کاسپراسکاي به تاريخ 1/11/2006 مي باشد .
    4 – کامپيوتر را ريستارت کنيد و با گزينه F8 ويندوز را به حالت Safe Mode راه اندازي کنيد .
    5 – بعد از بالا آمدن ويندوز Bases ي ( که آپديت شده به تاريخ روز مي باشد ) را که در کامپيوترتان در پارتيشن ديگر ذخيره کرده ايد را دوباره در مسير زير کپي کنيد (OverWrite) سپس ويندوز را ريستارت کنيد .
    6- بعد از بالا آمدن ويندوز کاسپراسکاي خطا هاي مبني بر گم شدن پرونده BlackList و همچنين کارنکردن آنتي ويروس و آنتي ميل و ... مي دهد . به خطا ها توجه نکنيد و از Taskbar کنار ساعت روي آيکون کاسپراسکاي راست کليک کرده و گزينه Exit را بزنيد .
    7 – کاسپراسکاي را دوباره نصب کنيد و سيستم را ريستارت کنيد .
    بعد از بالا آمدن ويندوز خواهيد ديد که کاسپراسکاي آپديت شده بتاريخ روزي خواهد بود که شما آنرا آپديت کرده ايد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    __________________________________________________ __________________________________
    يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند
    طلب عشق ز هر بي سروپايي نکنيم

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

با سلام
    روشي که بوسيله آن مي توانيد آپديت کاسپراسکاي را در هنگام تعويض ويندوز نگهداريد به شرح ذيل است :
    1 – ابتدا به مسير زير رفته و دايرکتوري Bases ( که آپديت شده به تاريخ روز مي باشد ) را در يک پارتيشن ديگري از کامپيوترتان کپي کنيد :
    2 – ويندوزتان را عوض کنيد .
    3 – کاسپراسکاي ورژن 6.0.1.411 را نصب کنيد . DataBase کاسپراسکاي به تاريخ 1/11/2006 مي باشد .
    4 – کامپيوتر را ريستارت کنيد و با گزينه F8 ويندوز را به حالت Safe Mode راه اندازي کنيد .
    5 – بعد از بالا آمدن ويندوز Bases ي ( که آپديت شده به تاريخ روز مي باشد ) را که در کامپيوترتان در پارتيشن ديگر ذخيره کرده ايد را دوباره در مسير زير کپي کنيد (OverWrite) سپس ويندوز را ريستارت کنيد .
    6- بعد از بالا آمدن ويندوز کاسپراسکاي خطا هاي مبني بر گم شدن پرونده BlackList و همچنين کارنکردن آنتي ويروس و آنتي ميل و ... مي دهد . به خطا ها توجه نکنيد و از Taskbar کنار ساعت روي آيکون کاسپراسکاي راست کليک کرده و گزينه Exit را بزنيد .
    7 – کاسپراسکاي را دوباره نصب کنيد و سيستم را ريستارت کنيد .
    بعد از بالا آمدن ويندوز خواهيد ديد که کاسپراسکاي آپديت شده بتاريخ روزي خواهد بود که شما آنرا آپديت کرده ايد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    __________________________________________________ __________________________________
    يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند
    طلب عشق ز هر بي سروپايي نکنيم
    اصلا گزینه 6 و 7 لازم نیست و با یه بار آپدیت خطای مربوط به گم شدن بلک لیست خود به خود قطع میشه یا حتی می تونید این خطا رو غیر فعال کنید که دیگه نمایش نده

آخر فروم باز mahdi bg's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من نمی خوام خود نرم افزار رو دانلود کنم فقط می خوام
    پایگاه برناممو به روز کنم باید چکار کنم
    با سرعت اینترنت من غیر ممکنه بتونم خود نرم افزار دانلود کنم
    آخرین آپدیت من 2006/07/26
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه shayan_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من Kaspersky Internet Security 6.0 نسخه ي 6.0.1.411 رو دارم.
    يه license داشتم كه تا 2008 مجوز داشت اما يهو كسپراسكاي غير فعال شد گفت كه اين license دروغيه.
    الان هم از ترس دو تا ويروس درپيت ZoneAlarm نصب كردم كه فايروال جلوشون رو بگيره.
    اگه كسي License Keyه معتبر داره ممنون ميشم كه بذاره و منو از بدبختي در بياره.

چه درديه بي آنتيويروسي!!!

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

پست اول آپدیت شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •