صدا بچگونه شده. انگار تازه وارد تو این کاره. مثلا مرتضی پاشاییه. کلا لاتی نخونده.
صدا بچگونه شده. انگار تازه وارد تو این کاره. مثلا مرتضی پاشاییه. کلا لاتی نخونده.
من هم بعنوان یک شنونده ی عادی که از محسن یگانه بدش نمیاد دوست دارم نظرمو به اشتراک بگذارم :
من فکر میکنم هنرمندان ما یک دید نسبتا آماتور و سطحی روی ملودی هایی که میخوان خلق بکنن دارن ،
یعنی یک سلسله ارنج ها و ملودی های تکراری که تو ذهنشون از کارهای قبل ته نشین شده رو به طور مستقیم در کار جدیدشون لحاظ میکنن ...
انگار قرار نیست یه فصل جدیدی رو برای خلاقیت های موسیقیاییشون بوجود بیارن ...
این معضل تو کارهای شهاب اکبری و محسن یگانه ( اخیرا ) بوفور یافت میشه ...
اغلب تنظیم ها هم الهام گرفته شده از کارهای شاخص قبلی خود یگانه بود !
این یعنی در جا زدن محض ! و تکرار چند باره ی خود در قالب آلبومی ظاهرا جدید ...
در مورد بحث لیریک هم چیزی نگم بهتره ! فوق العاده عام ، معمولی و مصرف گرا تهیه شده ...
Last edited by Ssarshar; 21-10-2012 at 20:11.
منم دقیقا با این قسمت هایی که bold کردم موافقم و مشکلم هم تو این آلبوم همین بود
سلام
من یکبار کامل آلبوم رو گوش دادم و میخوام اولین نظرم رو بعد از شنیدن یکباره به آلبوم بدم
پس احتمال داره بعد از شنیدن چند باره به آلبوم ، نظرم درباره هر تراک 180 درجه عوض بشه....
اول بگم من خودم طرفدار دو آتیشه محسن یگانه هستم..
در مورد آلبوم باید بگم :::
احساس میکنم ترانه سرایی آلبوم ، نسبت به آلبوم رگ خواب یه ذره ضعیف بود...
1- باور کنم و 2 - نمیشه::: به نظرم تنظیم های مهران عباسی خیلی شلوغ بود و آهنگ بیش از حد بیس دار بود...و صدای محسن اصلا گم شده بود .البته تراک دوم خیلی بهتر بود..
3 - حتی و 4 یادته به نظرم قشنگ تر از دو تراک اول بود..و تنظیم ها و آهنگسازی بهتر بود ..تراک های خوبی بود..
5 ) دوست دارم : این آهنگ واقعا چی داشت که بهش مجوز نمیدادن ؟؟
یعنی از آهنگ عشق من باش(بهنام صفوی) و غم و شادی (محسن چاوشی) شاد تر بود ؟
این ارشاد هم قاطی داره ها ..از سوراخ سوزن رد میشه از در دروازه رد نمیشه ..!!
به نظرم از تراک من تو رو کم دارم و بارو بندیل ..ضعیف تر بود..من فکر کردم با یه تراک فوق العاده مثل آره (سیروان خسروی) طرف هستم..
6) نرو...عالی بود یک کلام...
7) حباب :: چی بگم ؟ دیس چاوشی بود دیگه !! دی:
10) بخند ::: به نظرتون اینو که تو کنسرت به شکل زنده اجرا کرده بود قشنگ تر نبود ؟ همون که ملودی رو با پیانو میزد..
13 ) هوایی شدی:: خیلی قشنگ بود..همین
14) بیت آخر::: اینم جزو زیباترین تراک های آلبوم بود..
در مورد بقیه تراک ها هم باید چند بار گوش بدم تا بتونم نظر بدم..
من خودم اولین بار آلبوم رگ خواب رو گوش کردم بجز تراک سکوت ، به نظرم بقیه تراک ها معمولی و متوسط بود ولی هر چیز زمان گذشت و من بیشتر گوش کردم بیشتر خوشم اودم باید بگم یکی از بهترین و قوی ترین آلبوم ها هست..
همین اواخر آلبوم مرتضی پاشایی رو گوش دادم و به نظرم یه البوم خیلی ضعیف بود ولی بازم اشتباه کردم و یه ذره که زمان گذشت دیدم یه آلبوم نسبتا خوبی هست و دارم تاسف میخورم که چرا اورجنیالش رو نخریدم..
Last edited by ali_agha1981; 21-10-2012 at 20:02.
کوروش جان تاپیک آلبوم رو نمی زنی؟
قبل از اینکه آلبوم بیاد فکر می کردم که حباب وقتی بیاد شنونده ها خوششون نمیاد ، چون محسن توی این مدت خیلی از آلبوم تعریف کرد و این تاخیرهایی هم که خورد توقعا رو زیاد کرد ، در صورتی که آلبوم خوبی خواهد بود ، اما وقتی آلبوم اومد نظرم عوض شد ، ولی در هر حال ، نباید از هیچ خواننده ای اثر خیلی خیلی فوق العاده رو انتظار داشته باشیم
همین حباب هم ترکای خوب کم نداره ، نمیشه ، بیت آخر ، نرو ، تو حتی ، بخند ازنظر من ترکای خوب آلبوم بودن ، دوستت دارم هم بد نبود !
ولی خیلی ناراحت شدم ، دوست داشتم ترکای ماندگاری مثل سکوت و نباشی و عذاب و رگ خواب هم توی این آلبوم باشه
ویرایش :
در مورد دوستت دارم ، از نظر من هیچ مشکلی نداشت که ارشاد انقد بهش گیرداد
حباب هم اصلا فکرشو نمی کنم در مورد محسن ( چاوشی ) باشه ، اگه اشتباه نکنم پارسال محسن با هفته نامه یکشنبه یه مصاحبه ای داشت.شماره 35 هفته نامه
گفته بودن که حباب در مورد چه آدماییه؟
محسن توضیحشو داده بود که در مورد آدمای مغروره
وقتی صحبت از شادمهر شد ، محسن گفت شادمهر قضیه همون حبابه که گفتم
بیشتر فکر می کنم منظور محسن شادمهر.ع بوده!
Last edited by Mohammad Yek110; 21-10-2012 at 19:42.
نه عزیز من خیلی اشتباه میکنی ...این آهنگ درباره هر کسی هست غیر از شادمهر...بیشتر فکر می کنم منظور محسن شادمهر.ع بوده!
خود محسن یگانه چند سال پیش در مصاحبه با مجله ترانه ماه گفته بود . که من عاشق صدای شادمهر شدم که به سمت خوانندگی رفتم.. میگفت همیشه شادمهر الگوی من بوده و واقعا شادمهر رو دوست داره (اینو خودم تو مجله خوندم و از جایی نقل نمیکنم)
بعدشم خود محسن مصاحبه کرده گفته این آهنگ درباره کسی نیست و درباره غرور آدم ها هست...
در ضمن کجا شادمهر عینک دودی میزنه.. کلاه گشاد لبه دار میذاره..آخه..
Last edited by ali_agha1981; 21-10-2012 at 20:03.
تازه دانلود کردم
فقط آهنگ 1 و 2 رو تا حالا گوش کردم
به نظرم 1 افتضاح بود ولی 2 عالی بود !
نمیدونم چطور این دو تا رو یک سطح میدونین !
خوشحالم که آلبوم اومد.من هنوز گوش نکردم ولی با خواندن نظرات شما نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم ناامیدم نکنه.
خدا کنه قشنگ باشه
مجلشو هرچی میگردم پیدا نمی کنم ولی مطمئنم به شادمهر اشاره کرده بود در مورد حباب
آخه شادمهر و محسن یگانه ؟مجلشو هرچی میگردم پیدا نمی کنم ولی مطمئنم به شادمهر اشاره کرده بود در مورد حباب
این دو تا اصلا یکبار همدیگه رو ندیدن و با هم اصلا همکاری نداشتن..بعدشم شادمهر چه هیزمی تری به محسن یگانه فروخته..؟
اتفاقا دقیقا برعکس ، شادمهر یکی از محبوب ترین و متواضع ترین و بی ادعا ترین خوانندگان ایران هست...
شاید منظورش از شادمهر هم دقیقا مقایسه شادمهر با همون طرف که عینک و کلاه میذاره بوده..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)