Zoom 380mm
F 4.4
1/60
ISO-400
![]()
Zoom 380mm
F 4.4
1/60
ISO-400
![]()
اینم یه عکس زیبا از برج میلاد در شب !
:
اف 3.5
8/1
ایزو 320 !
:
![]()
عکست قشنگ شده عزیز !
ولی ای کاش سوژه رو تو کادر خطوط طلایی نگه می داشتی !
این لکه محو هم یکم مزاحمه !
سلام دوستان این هم عکسهای من هست که البته خجالت میکشیدم اینجا آپلود کنم چون پیش اساتید واقعا جسارت به حساب میاد من به عکاسی خیلی خیلی علاقه دارم ولی متاسفانه تا حالا پیگیری نکردم انشالله با خرید یه دوربین خوب سعی میکنم ادمه بدم
اگر هم نقدی بر عکسهام داشتید خوشحال میشم البته یادتون نره اینها کاملا آماتوری و کاملا اتفاقی با دوربین موبایلم گرفته شده اگر دوربینی داشتم که لنزش وایدتر بود واقعا میتونستم عکس جالبتری بگیرم به بزرگی خودتون ببخشید
امیدوارم بتونم تا حدودی نظر اساتید رو جلب کنم
بازار تاریخی تبریز تیمچه امیر
بازار تاریخی تبریز سرای امیر
از مساجد تاریخی تبریز مسجد صاحب الامر
محصول باغچه خودمون البته اون سایه پایینی اگر نبود بهتر میشد
ارادتمند
Last edited by mehryazdan; 07-02-2010 at 02:36.
با موبایل گرفته باشیم قبول نیست؟!
◙
چرا قبول نباشه ؟ عنوان اين تاپيك : آخرين عكسهايي كه گرفتيم . ديگه نگفتن با چي گرفتين . هرچند كه همون مورد " آخرين عكسها " هم رعايت نميشه ولي اگه با دوربين عكاسي باشه بهتره .
منتظريم دوست عزيز .![]()
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
![]()
دو تا بالاييها با کانن a630 و پاييني با موبايل.از دوستاني هم که با نظراتشون به بنده لطف داشتن خيلي ممنونم.
سلام
عکس مساجد تاریخی تبریز مسجد صاحب الامر که با اون بنز قدیمی که کنارشه خیال کردم واقعا عکس قدیمیه بعد رفتم تو Properties دیدم که عکس مال N73 هست.
واقعا اگه مشخصات عکس نمیدیدم واقعا فکر میکردم که عکس مال 50-60 سال پیش.
دو تا عکس اولی خوب بودن _ آخری هم که خودت گفتی اگه سایه نبود بهتر بود
ممنون.
پریروز یک مه شدیدی اینجا شده بود، دیدم غنیمته...
متأسفانه دوربین گوشی، مـــالی نیست!
◙
Last edited by Balrog; 07-02-2010 at 10:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)