نشد
راه حل دیگه ؟
نشد
راه حل دیگه ؟
سلام بچه ها
هاردم داشت مثل ساعت کار می کرد. ولی صبح که روشن کردم دیگه Detect نمیشد. روی یه سیستم دیگه هم تست کردم جواب نداد. کلی اطلاعات روش دارم (عکس خانوادگی، موزیک، فیلم) حدود 300 گیگ میشه!
از یکی پرسیدم گفت دیگه نمیشه اطلاعات رو برگردوند. یا باید هاردو بفرستم گارانتی تا واسم عوض کنه. که اینجوری باید قید اطلاعاتم رو بزنم. یا باید به یه شرکتی بدم که با روش سخت افزاری اطلاعات رو برگردونه که در این صورت هارد از گارانتی خارج میشه.
لطفا راهنماییم کند .ببینم از طریق هارد به هارد کردن و استفاده از نرم افزار Recovery میشه کاری کرد؟
Maxtor 500 GIG 32MB Buffer
من تویه تاپیک های دیگه دیدم که همه مشکل منو دارن ولی با تعویض کابل برق و sata درست شده ولی من این کارها رو کردم ولی بازهم هاردم رو نشناخت . رویه سیستم دیگه ای امتحان کردم بازم نشود
میخوام بدونم اصلا هاردم سوخته یا نه ؟
در ضمن میخواستم بدونم که چطوری میتونم اطلاعاتم رو برگردونم . آخه به کامپیوتر دیگه هم وصلش میکنم Detect نمیشه
چطوری اطلاعاتم رو برگردونم ؟
لطفا راهنمایی کنید .
سلام.من هارد 80 مکستور ide دارم.با hdd rectanger که چی میکنم از 70به آخر رو ارور میده و بدسکتو پیدا میکنه.نرم افزار پیغام میده اصلاحش کرده ولی نمیکنه.
کسی نرم افزار دیگه ای میشناسه؟
درضمن الانم انقدر وضعش خراب شده که ممکنه 1بار بوت شه بیاد بالا و 5بار بوت نشه.
باید چیکار کنم؟با خیلی نرم افزار ها امتحان کردم ولی نشد.
من هم مشکل شما رو دارم توی این تاپیک توضیح داده ولی کامل نیست . یه سر بزن شاید تونستی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هاردمو می خوام ببرم تعمیرگاه بوردشو عوض کنه هزینش چه قدر میشه؟
سلام آقا من این کابل usb to ttl می خواستم تو اراک پیدا نکردم. کسی تو اراک سراغ داره؟
بچه ها من این کابل rs232 to ttl رو پیدا نکردم ولی میخوام از شماتیک و اطلاعاتی که از اینترنت بدست آوردم این کابلو بسازم
نظرتون چیه میگید میشه این کارو کرد من تویه سایتهای خارجی دیدم که درست کرده بودن و به هارد هم وصل کرده بودن ودرست کار میکرده
با سلام
یکی از سیستم های توی خونمون موقع بالااومدن ویندوز اررور Detecting Primry Master میده همچنین دیگه هنگ می کنه و هیچ کاری نمیشه کرد مثلا میگه با F4 ردش بکنید و کلا کیبورد کار نمی کنه قبل از اینکه این اررور رو بده می تونم برم توی تنظیمات BIos ولی روی هرچی که مربوط به هارد مثل Boot میرم باز هنگ می کنه!
به نظرتون من چیکار باید بکنم!
دوستان قیمت برد هارد Maxtor 500 (همین بدرد نخوره) چنده؟
STM3500320AS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)