مشكل من اينه:
چه طوري ميتونم اون پس زمينه مشكي زير آيكون رو حذف كنم جوري كه شفاف بشه و چيزي زير نوشته نباشه؟؟؟
مرسي
مشكل من اينه:
چه طوري ميتونم اون پس زمينه مشكي زير آيكون رو حذف كنم جوري كه شفاف بشه و چيزي زير نوشته نباشه؟؟؟
مرسي
سلام
روی Desktop کلیک راست ==>Arrange Icons By ==>تیک گزینه ==>Lock web Items On Desktop رو بردارید
موفق باشید
مرسي دوست من يكي از راهاش ايني بود كه شما گفتي ولي از اين راه درست نشد. يه جور ديگه درستش كردم :
بر روی My Computer کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید در تب Advanced هم می توانید به تنظیمات ظاهر ویندوز دست رسی یابید. طبق سلیقه خود آن را معین و در اینجا هم می توانید رنگ پس زمینه آیکون های دسکتاپ را بردارید.
مرسي
Last edited by tazevared2006; 23-09-2008 at 10:13.
باز هم سلام.میشه از طریق ویندوز(نه برنامه) کاربرهای دیگه رو مقدار دانلود رو تعریف کرد؟ یعنی مقدار دانلود یوزرهای هر کامپیوتر را محدود کنیم؟با برنامه هایی مختلفی این کار می شه ولی من می خوام از ویندوز این کار رو بکنم اگه بشه!تشکر
سلام
ببخشید می خواستم بدونم Windows CE.Net چه فرقی با بقیه نسخه های ویندوز داره؟
با تشکر
ويندوز همچين نسخه اي نداره شايد يکي از سرويس هاي ويندوز باشد
غير فعال کردن End Task:
regedit/HKEY_USERS\.DEFAULT/control panel/desktop
يک مقدار رشته اي EndTasks Auto بسازيد و مقدارش رو 1 قرار دهيد
سلام
ميخواستم بدونم اين صفحه آبي چيه اينقدر معروفه آخه تازگي ها واسه منم مياد موقعي كه دارم فوتبال بازي ميكنم يا چند تا كار با هم انجام ميدم . بعضي وقتها هم چند دقيقه با كامپيوتر كار نكردم يهو از هارد سرو صدا مياد و چراغش قرمز ميشه و دوباره درست ميشه ويندوزم عوض كردم ولي درست نشد . از دوستم پرسيدم ميگفت به احتمال زياد اگه رمتو بالا ببري درست بشه ؟ لطفا راهنمايي كنيد ممنونم
سلام دوست عزیز،
به میان آمدن اون صفحه آبی که میگید (Dumping Phisical Memory) ، عوامل زیادی میتونه داشته باشه. و به راحتی نمیشه گفت که اگه رم تون رو افزایش بدین، مشکل حل میشه.
مثلا اگه قبلا هنگام انجام دادن همون کارها، (مثل بازی) این مشکل، پیش نمیومد، به راحتی میشه گفت که رمتون (یا یکی از رم هاتون) مشکل پیدا کردن. یعنی با ارتقاء رم مشکل نمیشه؛ باید رم، تعویض بشه.
همچنین در سیستم هایی که Buss رم ها باهم فرق دارند، (مثلا یکی از رم ها 333، و دیگری 400 هست) بعد از مدتی کار کردن، این مشکل پیش میاد.
یه مورد بسیار مهم هم بگم که احتمال هم داره که مشکل از ویندوزتون باشه، و با تعویض ویندوز، مشکل حل بشه. (احتمال 20 درصد). (منظورم این بود که برنامه ای نصب کردین که با رم سازگار نیست)
پس از اینکه مطمئن شدید که از ویندوزتون نیست، به تعویض رمتون اقدام نمایید.
موفق باشید.![]()
امروز صبح که کامپیوترمو روشن کردم مدام این ارور میادش چیجوری بر طرفش کنم ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)