دوست عزيز ما اينجا به سوالات جواب ميديم...نه اينكه سوال كنيم يا كل كل
اوكي؟
ممنون
اين تاپيك خيلي جدي و منظم درست شده و تا حالا نگذاشتم منحرف بشه
از دوستاني هم كه كمك ميكنم خواهش ميكنم همكاري كن
دوست عزيز ما اينجا به سوالات جواب ميديم...نه اينكه سوال كنيم يا كل كل
اوكي؟
ممنون
اين تاپيك خيلي جدي و منظم درست شده و تا حالا نگذاشتم منحرف بشه
از دوستاني هم كه كمك ميكنم خواهش ميكنم همكاري كن
مچکر از هشدارت...و مچکر از بابت عدم انحراف تاپیک...
اما بد نیس بدونی که...
فاروم یه جای مجازی هست برای تبادل اطلاعات و نظرات؛ و چون مجازی هست هیچ گونه احساسی کامل منتقل نمی شه؛ حتی اگه به ضرب و ضورب خندانک و از این چیزها باشه...
نظم و انظبات لازمه، اما ما که در پادگان زندگی نمی کنیم؛ ارتشی هم نیستیم!!!پس بنابر این هر از چندگاهی مزاح و شوخی لازمه. البته در کنار حفظ نظم... نه برهم زنی اون
بنده اصولا آدمی هستم که در عین خنده و شوخی حرفام رو میزنم؛ اگر این جور باشه - بر طبق اون چیزی که شما نظم می خونیدش - بنده باس لال مونی بگیرم و در پروفایلم رو تخته کنم...!چون آدم نامنظم و شلوغ کاریم!!!
![]()
برای بالا بردن کارایی گوشیم آپدیت میکنم
الآن آپدیت 30.0.11 روی گوشیم نصبه و helloox2.1 رو نصب کردم و باهاش هک کردم
همین![]()
كار خوبي كرديد..با اپديت براي هك مشكلي پيش نمياد...روشهاي هك هم همزمان آپديت ميشن
راستی...
تو که این قدر به آپگرید گوشی علاقه مندی، چرا به روش FOA آپگرید نمی کنی؟ این جوری خیلی کم حجم در میاد و کلی به صرفت می شه...
![]()
متن ارور رو 3-4 صفحه پیش گذاشتم!همین بود که گفتم.حالا چیکار کنم؟!
با پروداکتای دیگه هم امتحان کردی؟ می دونی چرا می گم؟؟؟ ممکنه برای پروداکتت هنوز آپگرید تازه ای نیومده باشه ( نتیجه قرار دادن پروداکت کد های زیاد همینه دیگه! کنترل از دستشون خارج می شه نمی تونن عدالت رو برای همه پروداکت ها رعایت کنن)
البته یه نظریه هم دارم که امیدوارم واقعیت نداشته باشه. اون دوره که نوکیا ایران رو تحریم کرده بود رو یادته؟ اجازه آپگرید به هیچ گوشی ای رو نمی داد... اه نه! امیدوارم دوباره شروع نکنه!
![]()
من هرکاری میکنم پروداکت عوض نمیشه.
همش error میده.
چیکار کنم؟
خودم فكر ميكنم برنامه nss گوشي رو نميشناسه. چون وقتي اون دكمه اسكن رو ميزنم اطلاعات گوشي رو نشون نميده.
راه حلش چيه؟
موقع اينستال برنامه nss اون قسمت اينستال usb نمياد.
Last edited by mohammad_s7201; 02-09-2009 at 15:24.
اینستال USB نمیاد، چون که فایل درایو های مربوط به USB توسط دیسک مربوط به گوشیت پیش تر نصب شده.
در باره نشناختن پروداکت هم، شما تازه ترین نگارش این برنامه رو نصب کردی؟ اگر نکردی تازه ترین رو نصب کن![]()
من این ورژن رو نصب کردم NSS103815.exe
از این جدیدتر هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)