تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 357 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حرف اکتور برا من سنده شما رو نمیدونم. حالا دستمال و کابل پرینترو اینجور چیزا مهم نیس.میشه بری بخری ولی تویه گوشی رو چی؟؟؟؟؟
    95 خودم 4 ماه پیش از دستم افتاد صفحه اش شکست. رفتم قیمت کن و بخرم میگفت چینیش 40 تومن اصلش رو از رو گوشی ور میدارم 120 تومن بهت میدم. من مجبور شدم بگیرم. ناکس یه دونه از تو جعبه اورد بازش کرد ال سی دیشو داد من.کیفیتش عینه قبلیه بود .چینی رو امتحانکردم زمین تا اسمون فرق داشتن.
    مگه با گارانتی بخری که اونم معلوم نیست!!!

یعنی LCD رو از یک گوشی نو باز کرد و تازه 120 به شما داد؟! بعد اون گوشی رو چه کار میکنه؟
    دیگه لوازم جانبی رو خودم دیده بودم . اینجوریشو ندیده بودم!

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

یعنی LCD رو از یک گوشی نو باز کرد و تازه 120 به شما داد؟! بعد اون گوشی رو چه کار میکنه؟
    دیگه لوازم جانبی رو خودم دیده بودم . اینجوریشو ندیده بودم!
    ای اقا دوره زمونه ی بدی شده!
    منم که گلابی نبودم به بهونه ی گوشی نگاه کردن وایسادم تو مغازه ببینم چی کارش میکنه. چینیه که رو مال من امتحان کرد گذاشت روشو بستش.
    دادش رفیقش .اونم خواست بزاره سر جاش گفت بزا اون طرف قاطی بقیه نشه.
    این جور چیزا رو میندازن به آدمایه ناشی. مثلا یکی رو دیدم می خواست95 بخره منم داشتم مموری مخریدم گوشی رو دست من دید خیلی خوشحال شد. بیجاره نمیدونست دوربین داره اصلا سرش نمیشد. فقط پول دار بود!!!

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

ایول...
    چه پول دارایی هستا.....

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

age az dobey begiram che tor ?

onja alan che gheymatiye
    نه اگه از اونجا بخري ضرر نميكني

actoor جان ايشونو راهنمايي كنين در مورد خريد گوشي از دبي

من هندزفري W950 ام خراب شده بود رفتم يه هندز فري اورجينال مشكي سري واكمن بگيرم
    يا يه هندزفري اورجينال اصل آورد جلوم من تست كردم و جنس اورجينال هم كيفيت مشخصه كه چطوريه .. بعد سر قيمتش تا گفتم كمتر ميدي ؟؟ يارو هندزفري رو جمع كرد گفتم بابا چرا حالا جمع مي كني بعد يارو از دهنش در رفت گفت: من خودم اينو از توي جعبه W810 برداشتم هر جا بري فلان قدر كمتر نميدن بهت

بله عزيز اينم ازين ... يه هندزفري رو ميدزدن چه برسه چيزاي ديگه!!!!
    من واسه خودم متاسفم كه تو همچين كشوري زندگي ميكنم چه برسه افتخار كنم به ايراني بودنم

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ای اقا دوره زمونه ی بدی شده!
    منم که گلابی نبودم به بهونه ی گوشی نگاه کردن وایسادم تو مغازه ببینم چی کارش میکنه. چینیه که رو مال من امتحان کرد گذاشت روشو بستش.
    دادش رفیقش .اونم خواست بزاره سر جاش گفت بزا اون طرف قاطی بقیه نشه.
    از اين حرفا نزنين ديگه من خودكشي ميكنم ها

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا سرعت دانلودت مهمه نه اینی که گفتی. من برا اپدیته گوشیم رفتم کافی نت .سرعتش 1 گیگ بود. ولی سرعته دانلودش 50-60 کیلو بود.ورجن20 رو تو 1.5 ساعت گرفتم.
    شما باز رفتی سره این مپ لودر؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانسل بگیری خیلی خیلی راحت تره. من با اون نقشهیه کل اروپا رو با زومم متوسط گرفتم.
    مسئله ای پیش نمیاد!!!
    چه کنیم دیگه...کاملش رو می خوام ، لازم دارم!
    راستی شما یا کسی نمی دونه وقتی نقشه ای ذخیره میشه توو کدوم قسمت از مموری میره(که احیانا بشه با X-plore فرستادش به کسی دیگه)؟
    ضمن این که اگه یه بار در حین دانلود ارتباط قطع شه چه مشکلاتی پیش میاد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

چه کنیم دیگه...کاملش رو می خوام ، لازم دارم!
    راستی شما یا کسی نمی دونه وقتی نقشه ای ذخیره میشه توو کدوم قسمت از مموری میره(که احیانا بشه با X-plore فرستادش به کسی دیگه)؟
    ضمن این که اگه یه بار در حین دانلود ارتباط قطع شه چه مشکلاتی پیش میاد؟؟؟
    تو مموری کارت جزء فایلایه اصلیه فقط مخفی! وقتی رفتی تو اکسپلور 0رو بزن گزینه اول رو تیک دار کن.بعد برو تو مموری میبینیش. به اسم "سیتیز" وقتی بازش کنی میبینی هزار تا فایل تو هم تو هم.
    بعید میدونم بشه دادش یه کی دیگی.چون وقتی من با ایرانسل گرفتم خواستم تو ممودی دیگه برزیم عمل نکرد

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو مموری کارت جزء فایلایه اصلیه فقط مخفی! وقتی رفتی تو اکسپلور 0رو بزن گزینه اول رو تیک دار کن.بعد برو تو مموری میبینیش. به اسم "سیتیز" وقتی بازش کنی میبینی هزار تا فایل تو هم تو هم.
    بعید میدونم بشه دادش یه کی دیگی.چون وقتی من با ایرانسل گرفتم خواستم تو ممودی دیگه برزیم عمل نکرد
    کلا کار با X-plore رو خوب بلدم فقط می خواستم بدونم کجاش ذخیره میشه...سوال دومم هم رو اگه جوابش رو کسی می دونه بگه لطفا...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

کلا کار با X-plore رو خوب بلدم فقط می خواستم بدونم کجاش ذخیره میشه...سوال دومم هم رو اگه جوابش رو کسی می دونه بگه لطفا...
    ببخشید ندیدمش! من فقط یه بار دیدم فامیلمون داره از مپ لودر استفاده میکنه بهش زنگ میزنم و ازش میپرسم!
    اصولا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد بدترین حالتش اینه که مجبور بشی مموریتو فرمت کنی!
    ولی فرستادنش به بقیه رو بیخیال.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشید ندیدمش! من فقط یه بار دیدم فامیلمون داره از مپ لودر استفاده میکنه بهش زنگ میزنم و ازش میپرسم!
    اصولا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد بدترین حالتش اینه که مجبور بشی مموریتو فرمت کنی!
    ولی فرستادنش به بقیه رو بیخیال.
    خیلی لطف می کنی ازش بپرسی...ممنون میشم!من منتظر جوابت توو همین تاپیک هستم ، دوباره سرمی زنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •