دوست عزیز ممنون از کمکت !
میتونی چند تا از بازی هایی رو که روش اجرا نمیشه بگی ؟؟؟؟؟
بازی هایی که برام مهمه :
one -brothers in arms-resident evil -asphalt 3-metal gear -star wars-
اینا روش مشکل داره ؟
دوست عزیز ممنون از کمکت !
میتونی چند تا از بازی هایی رو که روش اجرا نمیشه بگی ؟؟؟؟؟
بازی هایی که برام مهمه :
one -brothers in arms-resident evil -asphalt 3-metal gear -star wars-
اینا روش مشکل داره ؟
One که تقریبا خوب اجرا میشه ...! FiFa 09 اصلا اجرا نمیشه ...!
اینارو من تونستم روی 6120 به خوبی اجرا کنم ...resident evil -asphalt 3-metal gear-one
چرا تاپیک یه دفعه افت کرد ؟؟؟؟
وقتی میخوام فیلم بگیرم میزنه general system eror ???????
چیکارش کنم دوستان ؟؟؟
این چون یه ارور کلی هست بهترین راه براش فرمت مموری کارت و خود گوشی هست ...
سلام یه نقشه تهران jar روش نصب کردم در حال unzip بود که به اغما رفت حالا هر کاری میکنم روشن نمیشه یه بار هم حافظه و باتری رو بیرون کشیدم و دوباره امتحان کردم نشد ...منو راهنمایی کنید . ..
بچه ها من داشتم یه نرم افزار نصب میکردم که گوشیم خاموش شد و دیگه هم روشن نمیشه حتی به قول یارو تعمیراتی سیستم عامل هم روش نصب نمیشه کسی میدونه دردش چیه یا کجا ببرم واسه تعمیر؟؟؟؟ (6120c)
يعني چي كه سيستم عامل نصب نمي شه!
ببر گوشي تو بده برات فلش كنن.
كار پيچيده اي نيست هر تعميرتي كه ببري برات انجام مي ده پنج دقيقه طول مي كشه.
هزينه ي زيادي هم نداره 3-4 تومني پياده مي شي!
بابا کار از این حرفها گذشته گفتن ای سی فلشش سوخته و با rpl که واسش سفارش بدن حدود 80 تومنی هزینه میبره که با توجه به قیمت خود گوشی اصلا به صرفه نیست .
خداحافظ 6120 برای همیشه
فقط یه تعمیرکار بردی؟حتما" یه جای دیگه هم نشون بده ... ------------------------------------------------------------------------- دوستان من هم 6120 رو فروختم 100 تومن.بعد فهمیدم 110 هم میخرن ولی پول لازم داشتم 100 رد کردم رفت. خداحافظ 6120 کاشکی میتونستم نگهش دارم ...بابا کار از این حرفها گذشته گفتن ای سی فلشش سوخته و با rpl که واسش سفارش بدن حدود 80 تومنی هزینه میبره که با توجه به قیمت خود گوشی اصلا به صرفه نیست . خداحافظ 6120 برای همیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)