تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 142 از 1174 اولاول ... 42921321381391401411421431441451461521922426421142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 ما هم ميتونيم!

لینک نداره که ...
    بنویس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كاري نداره كه! اگه پايه باشين، نفري 2تومن بزاريم، ميريزيم به يه حساب مشترك، بعد يكي ميزه پول رو از حساب بر ميداره، ميره يه هاست و دومين ميخره، همين 6و7 نفر برا چرخوندن سايت كافيه!!! تازه اونجا هم ميتونيم عضو بگيريم!
    از اينجا كوچ مي كنيم به اونجا!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ای چارلز نامرد خرابمون کردی ها ؟اشکال نداره به هم میرسیم!!شوخی کردم بابا نزن!!!
    راستی بچها میگم شما کی هستید فرداشب از اول بازی یا نه فقط اول و نیمه و اخر ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

من قبل و وسط و اخر بازی میام ....
    البته اگه این اینترنته گیر نده ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

كاري نداره كه! اگه پايه باشين، نفري 2تومن بزاريم، ميريزيم به يه حساب مشترك، بعد يكي ميزه پول رو از حساب بر ميداره، ميره يه هاست و دومين ميخره، همين 6و7 نفر برا چرخوندن سايت كافيه!!! تازه اونجا هم ميتونيم عضو بگيريم!
    از اينجا كوچ مي كنيم به اونجا!
    نه منظورم این بود که دامین فارسی که نمی دن ...
    بروسر ها میان فارسی رو تبدیل می کنن به یه حروف انگلیسی که بارسلونا این جوری می شه ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خیلی تابلو شد ولی با حد اقل امکانات بود دیگه شما ببخشید ...
    با پینته ها ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستان برای خرید هاست و دومین منم هستم.........امیدوارم شماهم پایه پاشید........
    چند خبر:

کاسیاس:
    به نقل از وب سايت رسمي يوفا، ايكر كاسياس گفت‌: بازي هاي بزرگ را دوست دارم و از ديد من حضور در اين ديدارها افتخار آميز است. تمام تلاش خود را مي كنم تا بهترين باشم.
    وي ادامه داد: رئال مادريد شانس بيشتري براي صعود دارد؛ اما بايد دانست كه 90 دقيقه از اين بازي 180 دقيقه اي باقي مانده است و بايد با تمام وجود بازي كنيم.
    كاسياس در پايان افزود: براي پيروزي وارد ميدان مي شويم و هدف ما صعود به مرحله بعدي است. بايد در نيمه نخست كار را تمام كنيم و براي رسيدن به اين مهم بايد بر اعصاب خود مسط بوده و آرامش خود را حفظ كنيم.

فدراسیون اسپانیا:
    به نقل از رويترز ، ميگل آنخل ماريا ويار رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا در نامه اي خطاب به مسئولان فيفا گفت: تشنه مقام و قدرت نيستم و با راي مردم هم انتخاب شده ام؛ اما اكنون كه در اين مورد شك داريد، هر چه بگوييد عمل مي كنيم و اطمينان مي دهيم كه دولت ديگر هيچ دخالتي در فوتبال ندارد، همانطور كه در گذشته نداشته است.
    در ادامه اين نامه آمده است: ما آماده برگزاري انتخابات تا قبل از پايان ماه مارس هستيم و هيچ مشكلي با فيفا نداريم، از طرفي از بلاتر توقع داريم مسئله محروميت از يورو 2008 يا ليگ قهرمانان اروپا را ديگر فراموش كند، چون از انتشار اخبار آنها نيز متضرر مي شويم.

اسپالتی:
    به نقل از تریبال فوتبال لوچانو اسپالتی مربی رم اعتقاد دارد که این تیم باید در برنابئو گلزنی کند .
    وی گفت : نمی توانیم به خود امیدوار باشیم که دفاع کنیم و مانع گلزنی آنها شویم . ما مجبوریم گل بزنیم زیرا اگر بازی 2 بر یک نشود به مشکلات زیادی بر می خوریم .
    وی در مورد توتی گفت : او یک بازیکن با نشاط است که پاسها را پخش میکند و می تواند کارهای نابی انجام دهد . او قلب ماست .

خریدهای رئال:
    به نقل از گل میاتوویچ اعتقاد دارد که رئال مادرید شانس اندکی برای به خدمت گرفتن بنزما در فصل آینده دارد . او همچنین احتمال پیوستن فابرگاس و کریس رونالدو به رئال را رد کرد .
    وی گفت : بنزما بازیکن بزرگی است اما تیمش می خواهید که با او تمدید کند و این کار او را برای جدایی از المپیک لیون سخت خواهد کرد با صداقت بگویم فکر می کنم که این غیر ممکن باشد . او 19 ساله است و در اولین فصل مهم بازی اش خود را خوب نشان داده است . می دانیم که تیمهایی مانند لیون چه برنامه هایی دارند . محال است که آنها چنین بازیکنان مهمی را از دست بدهند . آنها قطعا قرارداد او را برای چند سال تمدید می کنند و شاید پس از سالها او را برای ترانسفر حاضر کنند .
    وی افزود : سسک و کریستیانو را کلا رها کردیم زیرا آنها در دو تیم مهم حضور دارند که به آنها اجازه ی جدایی نمی دهند . اگر اکنون با آرسنال ، منچستر یونایتد و لیون معامله ای داشته باشیم به مشکل بر می خوریم . اگر اتفاق خاصی رخ ندهد این انتقالات غیر ممکن است .

شوستر:
    به نقل از تریبال فوتبال شوستر از حرکتش پس از بازی برابر اوئلوا در برابر خبرنگاران دفاع کرد .
    وی گفت : من فکر کردن در این باره که آن سه جنتلمن لایق کنفرانس نبودند را ادامه می دهم و هر حرفی که زدم لایقشان بوده است چرا که آنها فقط به داور غلاقمند بودند . مطمئن باشید اگر چنین اتفاقی یک بار دیگر برای من بیفتد واکنشم را تکرار خواهم کرد . گاهی اوقات آنها فراموش می کنند که در برابر مربی رئال مادرید قرار گرفته اند . مهم نیست که چه نامی دارد اما او یک فرد مهم است . بعضی اوقات احترام ها فراموش می شود و من فردی هستم که ترجیح می دهم عرصه را ترک کنم .

زندگی شخصی کاسیاس:خیلی جالبه!
    به نقل از یک سایت بلغارستانی ایکر کاسیاس ستاره ی رئال مادرید در پی ازدواج با یک دختر بلغاری است!!
    ویکتوریای زیبا یک ماه است که با یکی از محبوبترین ستارگان اروپا معاشرت دارد .
    دروازه بان تیم ملی اسپانیا دو ماه است که در تله ی عشقی یک دختر بلغاری افتاده است . این دو در صورتی با هم ازدواج خواهند کرد که ایکر به رابطه ی خود با نامزدش اوا گونزالز پایان دهد!

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

ما نابود خواهيم كرد چون بهترينيم
    قرار ما نيم ساعت قبل از بازي
    گزارشگر بازي : end_of_world
    بينندگان : تمام عاشقان رئال
    نتيجه بازي : Real Madrid 10 - Rome 0

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

Do Or Die
    Die Has Selected So Spalleti Must Die With His Very Nice Hair

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

Do Or Die
    Die Has Selected So Spalleti Must Die With His Very Nice Hair

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ميلان هم كه حذف شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •