تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 291 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض ادامه بلندپروازی‌های هوفن‌هایم در بوندس‌لیگا

اوباسی، مهاجم هوفن‌هایم، یکی از چهره‌های برتر پیکار تیمش در برابر هامبورگ

عصر یکشنبه (۲۵ اکتبر) سه دیدار باقیمانده نهمین هفته از رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال آلمان برگزار شد. تیم‌های هوفن‌هایم، بایر لورکوزن و بایرن مونیخ از جمله برندگان بزرگ نهمین هفته بوندس‌لیگا بودند.

حساس‌ترین دیدار نهمین هفته از رقابت‌های بوندس‌لیگا میان هامبورگ و هوفن‌هایم، تیم‌های دوم و سوم جدول رده‌بندی برگزار شد. هوفن‌هایم که در این فصل به لیگ دسته اول قدم گذاشته، تا کنون با ارائه بازی‌ای جذاب و تهاجمی توانسته است، هم نتایج درخور توجهی به دست آورد و هم شگفتی کارشناسان و دوستداران فوتبال را برانگیزد.
    هوفن‌هایم و اشتوتگارت، تیم‌های موفق یکشنبه
    صحنه‌ای از دیدار هوفن‌هایم و هامبورگ
    در دوئل عصر یکشنبه (۲۵ اکتبر) هوفن‌هایم با برتری کامل هامبورگ را با نتیجه ۳ بر صفر به زانو درآورد. هوفن‌هایم در خانه خود بازی را توفانی آغاز کرد. هفت دقیقه از شروع بازی نگذشته، اوباسی برای اولین بار دروازه هامبورگ را گشود و شش دقیقه بعد ایبیسوویچ دومین گل هوفن‌هایم را به ثمر رساند. در دقیقه ۳۵ اوباسی برای بار دوم زهر خود را ریخت و گل سوم تیمش را وارد دروازه هامبورگ کرد.
    هوفن‌هایم با این پیروزی مهم توانسته است، با کسب ۱۹ امتیاز از ۹ بازی، صدر جدول رده‌بندی را فتح کند و به شگفتی‌آفرینی‌های خود ادامه دهد. تیم هامبورگ در مقابل به رده سوم جدول تنزل کرده است. مکان دوم جدول در حال حاضر از آن بایر لورکوزن است.
    دیگر دیدار عصر یکشنبه، میان بوروسیا دورتموند و هرتا برلین تیم برگزار شد که این پیکار با نتیجه تساوی یک بر یک خاتمه یافت. سیسرو، هافبک هرتا برلین در دقیقه ۳۶ از نقطه پنالتی دروازه دورتموند را گشود و سباستیان کل، کاپیتان دورتموند با زدن گل تساوی در دقیقه ۷۱ سبب شد که تیمش بتواند دست کم یک امتیاز حفظ کند.
    ماریو گومز دو گل اشتوتگارت را در برابر بوخوم به ثمر رساند
    در سومین دیدار باقیمانده بوندس‌لیگا، تیم اشتوتگارت موفق شد در زمین خود با نتیجه ۲ بر صفر از سد بوخوم بگذرد.
    چهره برتر این دیدار، ماریو گومز، مهاجم ملی‌پوش اشتوتگارت بود که در دقایق پایانی بازی کار حریف را یکسره کرد. گومز در دقیقه ۸۰ اولین گل اشتوتگارت را به ثمر رساند و سه دقیقه بعد با زدن گل دوم، شکست بوخوم را قطعی ساخت. اشتوتگارت با این پیروزی به جمع تیم‌های بالای جدول پیوسته است.
    بایرن مونیخ و پایان دوران بحرانی
    به نظر می‌رسد که باشگاه پرآوازه بایرن مونیخ دوران بحرانی را پشت سر گذاشته و می‌رود که همان نقشی را ایفا کند که همگان از این تیم انتظار داشتند: دفاع موفق از عنوان قهرمانی لیگ دسته اول فوتبال آلمان، بوندس‌لیگا.
    در نهمین هفته از پیکار‌های بوندس‌لیگا، مونیخی‌ها توانستند تیم پرتوان ولفزبورگ را در خانه خود ۴ بر ۲ شکست دهند و به سومین پیروزی پیاپی خود دست یابند. البته بازیکان ولفزبورگ در نیمه نخست، تیم برتر میدان بودند و در عرض سه دقیقه توانستند، دو بار دروازه مونیخ را باز کنند. گرافیته در دقیقه ۳۱ و از نقطه پنالتی گل اول ولفزبورگ را به ثمر رساند و جکو دو دقیقه بعد برای دومین بار دروازه مونیخ را گشود. فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ با گل خود در دقیقه ۴۱ سبب شد که تیمش با فاصله‌ای کم نیمه نخست را به پایان ببرد.
    شادی یورگن کلینس‌مان سرمربی بایرن مونیخ از پیروزی تیمش در برابر ولفزبورگ
    در نیمه دوم بازی، بازیکنان بایرن مونیخ با چهره‌ای کاملا متفاوت در میدان ظاهر شده و توانستند، برتری خود را به نمایش بگذارند. مارک فان بومل، کاپیتان هلندی بایرن مونیخ و همچنین تیم بوروسکی و باستیان شواین‌اشتایگر با گل‌های خود در دقایق ۵۴، ۶۳ و ۸۰ بازی سومین پیروزی پیاپی را برای یورگن کلینس‌مان، سرمربی خود به ارمغان آورند که در دوران اخیر با فشار و انتقادات زیادی روبرو بود.
    هوینس، مدیر ورزشی بایرن مونیخ پس از پایان دیدار علیرغم عملکرد ضعیف خط دفاعی تیمش خطاب به خبرنگاران گفت: «فکر نمی‌کنید، وقتی تیمی ۴ بر ۲ پیروز شده، نیازی نیست که مسائل انتقادآمیز را مطرح کرد، بلکه باید از این پیروزی خوشحال بود. انتقاد کردن، وظیفه سرمربی است و او خود این کار را می‌کند!»
    بایرن مونیخ با این موفقیت توانسته است، خود را به رده‌های بالای جدول برساند و اگر بتواند در دیدار بعدی نیز پیروز میدان را ترک کند، شکی نیست که به زودی در صف سه تیم برتر جدول قرار خواهد گرفت.
    کم‌اقبالی شالکه و برمن
    در حالی که بایرن مونیخ با این پیروزی گامی به جلو برداشته، شالکه و وردر برمن، دو تیم صاحبنام بوندس‌لیگا، هفته‌ای نه چندان موفق را پشت سر گذاشتند.
    شالکه در زمین خود ناگزیر شد پس از ۹۰ دقیقه به تساوی بدون گل در برابر تیم ضعیف آرمینیا بیلفلد بسنده کند و برمن نیز در زمین هانوفر تنها به تساوی ۱ بر ۱ دست یافت. در دقیقه ۹، کریستیان شولتز هانوفر را یک بر صفر جلو انداخت و در دقایق پایانی نیمه نخست هوگو آلمیدا، مهاجم پرتغالی برمن گل تساوی را برای تیمش به ثمر رساند.
    یکی دیگر از برندگان نهمین هفته از رقابت‌های بوندس‌لیگا، اینتراخت فرانکفورت بود که در زمین انرژی کوتبوس به پیروزی ۳ بر ۲ دست یافت و سه امتیاز مهم کسب کرد. تیم پرسابقه بوروسیا مونشن‌گلادباخ نیز با سرمربی جدید خود، هانس مایر، موفق شد با تک گل پائووه در دقیقه ۵۱ یک بر صفر بر کارلسروهه پیروز شود و گامی مهم در جهت ترک رده‌های پایین جدول بردارد.
    جمعه شب (۲۴ اکتبر) نیز تیم بایر لورکوزن در دربی منطقه راین، رقیب دیرینه خود اف ث کلن را با گل‌های فریدریش و گکاس، ۲ بر صفر شکست داد.

شهرام احدی / سرویس ورزشی دویچه وله
    Last edited by mohamad23; 27-10-2008 at 01:44.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بعد از برد 4 بر 2 مقابل ولفسبورگ

كلينزمان: از تك تك نفرات تيمم قدرداني مي‌كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: نفرات تيم من شايستگي زيادي دارند كه بابت از خودگذشتگي، از آنها قدرداني مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه بايرن، يورگن كلينزمان اظهار داشت: بازيكنان بايرن مقابل ولفسبورگ متحمل زحمات فراواني شدند. با استفاده از نفرات خود بسيار پرتلاش و دقيق وارد بازي با حريف شديم. آنها توانستند ديداري باخته را به بردي پرگل تبديل كنند كه چنين حركتي واقعا شايسته تمجيد است.
    وي افزود: پيش از بازي و حتي در فاصله ميان دو نيمه، به بازيكنانم گفتم در مسابقه با ولفسبورگ بايد خيلي زياد انرژي صرف كنيم زيرا كار زيادي جهت انجام داريم.
    اين مربي كه در هفته نهم بوندس ليگا در ورزشگاه آليانس آره نا مونيخ و در حضور 69 هزار نفر تماشاگر بازي 2 بر صفر عقب افتاده را 4 بر 2 برنده به پايان رساند، ادامه داد: براي اين ديدار مي دانستيم از همان دقيقه نخست بايد هوشيار باشيم كه البته در اوايل بازي كه دو گل دريافت كرديم، اينگونه نبوديم.
    كلينزمان عنوان كرد: به نظر مي رسيد بازيكنان تصور مي‌كردند در آليانس آره نا مقابل ولفسبورگ كار ساده اي را پيش رو دارند؛ اما وقتي دو گل دريافت كرديم، بازيكنان متوجه اهميت كار شدند. به اين ترتيب، انرژي و كار زيادي را صرف بازي كردند تا نتيجه را عوض كرده و سيماي تازه اي از بايرن را به نمايش گذارند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كوچكترين اختلاف در تيم ملی به ضرر فوتبال آلمان خواهد بود
    كلينزمن: بالاك بايد از «لو» عذرخواهى كند

يورگن كلينزمن سرمربى اسبق ميشائيل بالاك در تيم ملى آلمان از اسبق خود خواست به خاطر اظهاراتش از يوآخيم لو عذرخواهى كند.
    كلينزمن در گفت و گو با بيلد گفت: «من حق را به لو مى دهم. او اين حق را دارد كه به عنوان مربى تيم در مورد بازيكنانش تصميم بگيرد. لو خودش بايد نفرات اصلى تيم را تعيين كند و در اين بين هيچ كس حق ندارد با اظهارات خود روى تصميم او تأثير بگذارد. اظهارت اخير بالاك برز عليه «لو» كاملاً محكوم است. او بايد هر چه زودتر از لو عذرخواهى كند.»

بالاك با رفتارهاى حرفه اى كاملاً آشنايى دارد و من مطمئنم كه او خيلى زود به اشتباهش پى مى برد. سرمربى بايرن مونيخ در ادامه صحبت هاى خود افزود: «هم از لو شناخت خوبى دارم و هم از بالاك. شك ندارم كه آنها مشكلشان را حل مى كنند.» وى به سفر لو نيز اشاره مى كند و مى گويد: «سفر لو به لندن يك تصميم كاملاً منطقى و آگاهانه بوده است مسلماً اين وظيفه بالاك بود كه براى مذاكره با لو به آلمان بيايد اما حالا كه باشگاه چلسى به او اين اجازه را نمى دهد لو بايد به لندن برود. سفر لو به لندن نشان مى دهد كه چقدر براى تيم خود ارزش قائل است. اميدوارم مشكل كاپيتان و مربى تيم ملى به زودى حل شود و در آينده ديگر شاهد چنين اتفاقاتى نباشيم. كوچكترين اختلاف در تيم ملى به ضرر فوتبال آلمان خواهد بود ما نبايد اجازه دهيم اين اتفاقات رخ دهد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض كان: به رنسينگ فرصت بدهيد حداقل يك فصل

در خواست کان از مسئولان بایرن

اوليور كان سنگربان اسبق بايرن مونيخ از مسئولان تيم اسبق خود خواست به ميشائيل رنسينگ حداقل يك فصل فرصت بدهند.
    كان در گفت و گو با بيلد اظهار داشت: «رنسينگ جوان واقعاً بااستعدادى است در اين هيچ شكى ندارم. متأسفانه او اولين فصل حضورش در بايرن را خوب شروع نكرده است اما اين نبايد به نيمكت نشينى او منجر شود. رنسينگ سال ها براى به دست آوردن اين فرصت صبر كرده است و مسلماً قصد دارد از اين فرصت به خوبى استفاده كند. ما بايد اين امكان را به او بدهيم. او مى تواند جواب اعتماد مسئولان بايرن را به خوبى بدهد.»

كان در ادامه به گذشته خود نيز اشاره اى مى كند و مى گويد: «من بارها رنسينگ را با خودم مقايسه كرده ام. من هم در ابتداى حضورم در بايرن خيلى ضعيف ظاهر شدم با بايرن اصلاً شروع خوبى نداشتم اما در ادامه از فرصتى كه مسئولان اين تيم به من دادند نهايت استفاده را بردم حالا نوبت به رنسينگ رسيده است باشگاه بايرن بايد يك بار ديگر به دروازه بان جوان خود اعتماد كند شناخت خوبى از رنسينگ دارم او سال ها در كنار من تمرين كرده است مطمئنم او توانايى درخشيدن در درون دروازه بايرن و در تيم ملى آلمان را دارد. ما بايد از او حمايت كنيم. بحث آوردن يك دروازه بان جديد در چنين شرايطى اصلاً درست نيست از مسئولان بايرن مى خواهم كه به او حداقل يك فصل فرصت بدهند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بهترین بازیکن هفته

چیندو اوباسی،بازیکن برتر هفته نهم لیگ

در نظر سنجی هفگی سایت Bundesliga.de که ار کاربران در مورد انتخاب موثر ترین بازیکن هفته پرسش شده بود چیندو اوباسی بازیکن 22 ساله و نیجریایی تیم هوفنهایم با کسب بیشترین رای بهترین بازیکن هفته نهم شد.او با اختصاص 40 درصد آرا بالاتر از بازیکنانی چون کلوزه و گومز به این عنوان رسید.این بازیکن 22 ساله سال 2007 از تیم لین اسلو خریداری شده است

bayernclub

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام خبرهای خوبی بود.خوشبختانه مشکل بالاک و یواخیم لوو هم داره حل میشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مهدى مهدوى كيا در خصوص اتفاقى كه منجر به مصدوميتش شد گفت:

«در يك صحنه با دروازه بان تيم برخورد كردم و مچ پايم به شدت آسيب ديد. اين يك بازى تمرينى بود و اصلاً فكر نمى كردم كه دروازه بان به اين شدت روى من خطا كنداما متأسفانه اين اتفاق افتاد و از ناحيه عضلات مچ پا آسيب ديدم.مهدوى كيا در پاسخ به اين سئوال كه اين مصدوميت چه زمانى برطرف مى شود، تصريح كرد: «پس از عكسبردارى مشخص شد كه پارگى و خونريزى وجود ندارد اما هنوز زمان بازگشتم به تمرينات مشخص نيست. در حال حاضر درد دارم و فيزيوتراپى مى كنم، براى اينكه وضعيتم به طور كامل مشخص شود بايد درد و ورم پايم از بين برود اما خودم اميدوارم كه بيشتر از يك هفته طول نكشد و دوباره به تمرينات برگردم.وى در پايان تأكيد كرد هر وقت به شرايط ايده آل نزديك مى شوم، مصدوميت سراغ من مى آيد و ديگر از اين بدشانسى ها خسته شده ام. فصل گذشته هم بارها آسيب ديدم تا در اكثر بازى ها از تركيب اصلى دور باشم فقط اميدوارم كه اين آخرين مصدوميت من باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كلوزه: دوباره قهرمان مى شويم

ميروسلاو كلوزه مهاجم سرشناس بايرن مونيخ در گفت و گو با روزنامه بيلد آلمان شرايط حاكم بر باشگاه بايرن را بسيار مطلوب خواند و گفت: به نظر من مشكلات اول فصل كاملاً برطرف شده اند و حالا ما مى توانيم با تمام توانمان به ادامه رقابت ها فكر كنيم. ما شروع ضعيفى داشتيم اما به هر حال طبيعى بود كه فصل جديد را نتوانيم مثل فصل گذشته با تمام قدرت شروع كنيم. نسبت به فصل گذشته با تغيير و تحولات زيادى فصل جديد را آغاز كرديم. تمامى اين تغييرات در راستاى پيشرفت و بهتر شدن تيم بود اما به هر حال بازيكنان براى اينكه خود را با شرايط جديد وفق دهند به زمان احتياج داشتند حتى محيط باشگاه و مكان تمرينات براى ما تازگى داشت. ما واقعاً به اين زمان نياز داشتيم حالا شرايط روزبروز بهتر مى شود و ما به شرايط ايده آل خود نزديك تر مى شويم در بازى مقابل ولفسبورگ شاهد نمايش بسيار خوبى از بايرن بوديم. تيمى كه بتواند باخت ۲ بر صفر را به پيروزى ۴ بر ۲ تبديل كند تيم بسيار آماده و قدرتمندى است ما مقابل ولفسبورگ قدرت خودمان را به نمايش گذاشتيم. البته بايد بگويم شنبه گذشته قدرت واقعى بايرن به نمايش گذاشته نشد. بايرن تيم بسيار قدرتمندى است براى ديدن بايرن واقعى بايد صبر كنيد در بازى هاى بعدى خود به مراتب بهتر ظاهر خواهيم شد. مهاجم ملى پوش بايرن در ادامه افزود: راستش را بخواهيد از عملكرد خود در اين فصل راضى نيستم. اين فصل براى بايرن مهاجم خوبى نبوده ام! تمام تلاشم اين است مانند فصل گذشته براى بايرن مهاجم تأثيرگذارى باشم. گلزنى برايم مهم نيست موفقيت بايرن مهمترين هدف من است اميدوارم بتوانم در تيم خود بازيكن تأثيرگذارى باشم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هوفن‌هایم، «صدرنشین روستایی»

صحنه‌ای از رقابت تیم‌های هوفن‌هایم و هامبورگ - ۲۶ اکتیر ۲۰۰۸

تیم "هوفن‌هایم ۱۸۹۹" ، صدرنشین حال حاضر بوندس لیگاست. "هوفن‌هایم" روستایی است در آلمان که تنها ۳ هزار نفر جمعیت دارد. زمانی‌که سخن از این تیم به میان می‌آید، در آلمان هم گاهی از اصطلاح "روستائیان صدرنشین" استفاده می‌شود.

"TSG هوفن‌هایم ۱۸۹۹" نام باشگاهی است که بیش از یکصد سال پیش (۱۸۹۹) تأسیس شده است. "هوفن‌هایم" روستایی است که از خانه‌های قدیمی ساخته شده و تنها اتوبانی که از کنار آن می‌گذرد یادآور سرعت و مدرنی جهان جدید است. مهمان‌خانه کوچک روستا تنها اقامتگاه مسافران است و سالن غذاخوری باشگاه هوفن‌هایم، تنها جایی که می‌توان خارج از خانه غذا خورد.
    به سختی می‌توان تصور مرد که یک تیم دسته‌اولی باشگاه‌های آلمان، در این روستا خانه دارد، به ویژه این‌که این تیم صدرنشین بوندس‌لیگا هم باشد. هوفن‌هایم این موفقیت را مدیون مشهورترین فرد این منطقه است؛ دیتمار هوپ، میلیونر و بنیانگذار شرکت تولید نرم‌افزار "SAP" ، که مدرسه فوتبال این روستا را پایه‌گذاری کرده است. او می‌گوید: «من هنوز چند گل بسیار زیبا را به یاد دارم، و به ویژه جایزه‌هایی که می‌گرفتیم. من خودم یک بار برای گلی که زدم یک ساندویچ سوسیس خانگی جایزه گرفتم.»
    هوپ اکنون در آستانه ۶۱ سالگی است. زمانی که او اوایل دهه ۱۹۹۰ بار دیگر برای تجدید خاطرات به سراغ باشگاه وطنی خود رفت، نمی‌توانست باور کند که گذشت زمان، چه بر سر باشگاهش آورده است. وی دست به کار شد و حمایت مالی و برنامه‌ریزی برای باشگاه قدیمی‌اش را بر عهده گرفت. تلاش‌های او به سرعت نتیجه دادند. حمایت شدید از نیروی جوان، مربی با تجربه و کار ساخت ورزشگاه، در طول ۱۷ سال ۷ موفقیت را برای باشگاه به ارمغان آورد.
    دیتمار هوپ، حامی مالی باشگاه هوفن‌هایم
    هوپ، رالف رانگنیک، یکی از بهترین مربیان فوتبال منطقه، را به خدمت گرفت. تلاش زیادی لازم بود، تا مربی شالکه قانع شود به هوفن‌هایم بیاید. رانگنیک می‌گوید که باشگاه تمام تلاش خود را می‌کند تا با استعدادهای جوان و ترجیحا آلمانی، راه خود را به بالا باز کند.
    واکنش‌ها
    موفقیت‌های تیم هوفن‌هایم همواره با واکنش منفی بسیاری رو به رو بوده است. این تیم تقریبا در تمام بازی‌های خارج از خانه، مورد تمسخر قرار می‌گیرد. بسیاری بر این عقیده‌اند که موفقیت‌های هوفن‌هایم، تنها ناشی از جیب پر پول هوپ است، مقایسه‌ای که همواره با چلسی و جیب پر پول آبرامویچ انجام می‌شود.
    خود هوپ اما نظر دیگری دارد: «اولا جیب آبرامویچ از جیب من پرپول‌تر است و دوما این مقایسه اساسا اشتباه‌ است: من هیچ تیمی را نخریدم، بلکه تنها روی جوانان این تیم سرمایه‌گذاری کردم، تنها روی تیمی سرمایه‌گذاری کردم که باید الگویی برای جوانان باشد. کاری که آرامویچ نکرد، او یک تیم رده‌بالا را خرید، تیمی که در یک لیگ دیگر بازی می‌کند. این با روش من کاملا متفاوت است، من حتی اگر پول هم داشته باشم ، چنین کاری نمی‌کنم.»
    هوپ طرفدار برنامه‌ریزی است. هر پستی در تیم هوفن‌هایم در اختیار یک فرد حرفه‌ای است. به عنوان مثال، هانس دیتر هرمان، روانشناس تیم ملی آلمان و برنهارد پترز، مربی تیم ملی هاکی این کشور، در کنار بازیکنان جوان این باشگاه هستند.
    اهداف هوفن‌هایم
    خوشبین‌ترین‌ها هم پیشبینی نمی‌کردند که هوفن‌هایم با چنین سرعتی پیشرفت کند. رینگنیک، مربی تیم ، می‌گوید: «تیم به هیچ عنوان نباید توجهی به جدول رده‌بندی داشته باشد. اصلا مهم نیست که ما الان در کجای جدول قرار داریم. این مهم است که تلاش کند با حداکثر توانایی به مصاف حریف بعدی برود.»
    روستای هوفن‌هایم، خانه صدرنشین فعلی بوندسلیگا
    زنجیره موفقیت‌های تیم هوفن‌هایم در هفته‌های گذشته، خود گویای هدف این تیم برای فصل جاری است. در کنار موفقیت‌های ورزشی، نکته دیگری نیز وجود دارد که هوپ به آن بسیار علاقمند است: «من یک هدف دارم و آن هم این‌که تیم هوفن‌هایم تبدیل به یک بنگاه اقتصادی شود، به‌گونه‌ای که بتواند از پس هزینه‌های خود برآید. این‌که چه‌قدر سرمایه‌گذاری خواهد شد یا باید بشود تا تیم به این حد برسد را امروز نمی‌توانم بگویم، اما این سرمایه‌گذاری مسلما مرزی دارد و باید هم داشته باشد.»
    از فصل آینده هم دیگر نیازی نیست که هوفن‌هایمی‌ها برای تمرین به ورزشگاه شهر مانهایم بروند، زیرا که ورزشگاه اختصاصی‌شان، با گنجایش ۳۰ هزار تماشاگر، آماده خواهد شد.

پ / سرویس ورزشی دویچه‌وله

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اعتراف مدافع ملي پوش بايرن

لام: اشكالات دفاعي ام را بر طرف مي كنم

خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش تيم بايرن مونيخ آلمان گفت: در شرايط آمادگي خوبي قرار دارم؛ اما مي كوشم اشكالات دفاعي خود را برطرف كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از دي ولت، فيليپ لام اظهار داشت:‌ در فصل جاري روندي رو به جلو داشته و بازي به بازي شرايط بهتري پيدا مي كنم. تحت اين شرايط در بازي رو به جلو، مورد تحسين واقع مي شوم؛ اما مي پذيرم كه در بازي دفاعي با مشكلاتي مواجه هستم كه بايد رفع شود.
    اين مدافع 24 ساله افزود: اين مشكلات به مصدوميت هاي فصل قبل من مربوط مي شود. از حسن توجه كارشناسان و تحليل گران فوتبال آلمان تشكر مي كنم كه اشكالاتم را گوشزد مي كنند. اين مساله سبب مي شود با انگيزه اي دو چندان اقدام به رفع مشكلم كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •