زبان فارسي را از خود سايت جوملا بگير
هم پنل مدير و هم پنل كاربر فارسي مي شه
زبانش هم مشكلي نداره
زبان فارسي را از خود سايت جوملا بگير
هم پنل مدير و هم پنل كاربر فارسي مي شه
زبانش هم مشكلي نداره
با سلام به همه دوستان
دوستان من به مدت ۳ ماه میشه قصد راه اندازی یک فروشگاه رو دارم دیدم اینجا همه استاید جمع هستن فرصت رو غنیمت دونسته اینجا سوال رو می پرسم البته بی ربط به موضوع تاپیک نیست .
من با جوملا ۱۰.۵.۳ کار میکردم بعد از کلی مکافات و غیره بالاخره یه چیزی از توش در اوردم از بس با این کدشهاش ور رفتم دیگه حفظ شدم دوستان در این مورد اگر سوالی داشتن بپرسن.
ولی از اونجایی که هدف من راه اندازی یک فروشگاه آن لاین بود به سراغ فروشگاه خود جوملا رفتم که خدا رو شکر اونم هم کلی باگ داره و قابل استفاده برای ورژن جدید نیست خیلی تلاش کردم و نشد به فروم خود جومفا هم رفتم یه وعده وعید هایی راجع به فارسی کردن و اینجور چیزا داده بودن که در حد یه حرف بود
حالا می خوام بدونم این نسخه جدید ۱۰.۵.۶ خوب هست و دوستانی که باهاش کار کردن لطفا بگن هاست من به تازگی ساپورتش میکنه حسابی
اگر خوبه دوباره وقت بزارم اونجوری که میخوام درستش کنم اگر هم که یکی از این نرم افزارهای فروشگاه ساز بگیرم و خیال خودمو راحت کنم و می خوام حتما از طریق پرداخت بانکی هم فروش داشته باشم .
در ضمن کارای آقای حامد ساعتی رو هم دیدم خوبه اگر نظری در مورد اون هم دارین بگین ممنون میشم
با تشکر
سلام
ورژن 1.5.6 خياي پيشرفت كرده
زبان فارسي را هم خود سايت جوملا (سايت اصلي ) داره
نيازي نيست از اين فارسي ساز هاي ديگر استفاده كنيد
براي فروشگاه هم مناسبه
با يك مقدار ذوق و سليقه مي توني خوب كار كني
به نظر من سراغ اسكريپت هاي ديگه نرو
چون پس فردا معلوم نيست كه مشكلي پيش بياد
طراحش پشتيباني كنه يا نه
بهترين گزينه همين جوملاست
سلام محسن جان به من همشهري هم كمك كن :
0- نحوه تعويض قالب رو بهم بگو ايا بعد از تعويض قالب بازم بايد كاري كرد يا به طور اتوماتيك جايگزين مي شه
(ايا فايل PDF در اين زمينه نداريۀ(
1- اين ارور چيه وقتي مي خوام قالب جديد بزارم
Upload new template - Error
3- در قسمت بالاي سايتم عكس و لوگوي جوملاست ايا مي تون اونها رو تغيير بدم چه جوري ( تو همه عكس ها مي گردم ولي اون عكسي كه بالاي صفحه هست وجود نداره
من مبتدي و خنگ هستم لطفا اگه مي شه با جزئيات دمت گرم
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شرایط شما هم مثل شرایط اول شروع خودم بود پس چند نکته رو به شما میگم و حتما حتما مد نظر بگیر
۱- برای اینکه بخوای با جوملا کار کنی باید کلی مطلب بخونی و با لم کار با جوملا باید دستت بیاد که این خودش مستلزم کار حسابی و همت بلند هست تا اولش راه بیفتی.
۲- سعی کن اولش بصورت localhost با جوملا کار کنی
۳-تا میتونی سایتهایی که با جوملا طراحی شده رو سر بزن خیلی میتونه برات مفید باشه
۴-اولش سعی نکن کامپوننت و ماژولهای مختلف رو نصب کنی بعد از مسلط شدن این کارها رو انجام بده در موردشون مطالب بخون ولی نصب نکن برای اینهم که بعدا بتونی با توجه به خواستت به قسمت مربوطه مراجعه کنی یه Bookmarkاز صفحه هایی که فکر میکنی بعدا بدرد میخوره ذخیره کن
۵-هنگام کار به اینترنت وصل نباش
حالا برای شروع کار به سری ابزار نیاز داری که کارتو خیلی راحت میکنه
برنامه HTMLpad 2008رو دانلود کن برای تغییر کد ها خیلی کاربد داره و میتونی به راحتی تغییرات رو ببینی (جزو برنامه های حیاتی هستش)
برنامه Easyphp 2.0b رو برای لوکال هاست و اگر قصد نصب فروشگاه رو داری Easyphp 1.8 رو هم دانلود کن
البته اگر پر حرفی کردم عذر خوای میکنم چون اشاره کردین مبتدی هستین گفتم این رو بگم شاید خالی از لطف نباشه و برای بقیه عزیزان تازه کار هم مفید باشه
حلا جواب سوال (قالبی که من بهاش کار کردم rhuk_milkyway بود) اگر قالب شما فرق میکنه با کمی جستجو به همین نتایج میرسی
دوست عزیز هر چی که شما تو صفحه سایت میبینی عکسش وجود داره برای پیدا کردن عکس هم میتونی پوشه های گفته شده در زیر رو بگردی
easyphp/www/yoursitename/Template/ghalebname/images
چندین روش وجود داره یکی اینکه عکسی رو که میخوای بزاری به اسم لوگو تغییر بدی و جای لوگوی اصلی کپی کنی یا اگر بخوای ریشه ای عمل کنی باید از طریق برنامه HTMLpad این کار انجام بدی
Htmlpad
به آدرس زیر برو و فایل زیر رو با برنامه باز کن دقت کن یه ستونی سمت راست هست که میتونی تغییراتو توش اعمال کنی از اونجا عکسی رو که تو فولدر لوگوی اصلی کپی کردی اسمشو انتخاب میکنی
easyphp/www/Sitename/Template/name ghaleb/css/Template.rtl
بعد کد div#logo رو انتخاب کن با انتخاب اون همون ستونی که بالا گفتم نشون داده میشه و میتونی اسم فایل رو ببینی حالا اسم فایل رو انتخاب کن برای مشاهده تغییر هم با brwoser میتونی تغییر داده شده رو ببینی (چه بهتر cash رو هر دفعه میخوای ببینی پاک کنی بعد براز کنی)
تغییر بنر
Template/yoursitename/css/template.rtl
فایل بالا رو که باز کردی دنبال اسم بنر بگرد و اون بنری رو که می خوای بزار
بعد فایل TemplateDetails.xml رو باز کن با نوت پد و اسم بنر رو به جای اسم بنر اصلی تو سایت بزار
برای جابه جای آرم تو هدر سایت هم از همون فایل Template.rtl
div#logoمقدار گزینه Margin-right رو تغییر بده اینجوری میتونی جای بنر رو در هدر سایت عوض کنی
برای تغییر دادن رنگ پشت صفحه اصلی
ghalebname/cc/Blue_bg.css
#page_bg رو تغییر بده
میتونی بخشهای دیگه رو هم تغییر بدی و نتیجه کار رو ببینی بهتره برای اینکه دستت بیاد بهتره رنگ ها رو تغییر بدی تا ببینی هر کد چه چیزی رو اعمال میکنه
امیدوارم سر در گم نشده باشی ولی خب یه ذهنیت کلی برات ایجاد شد حالا این گوی و میدان رفیق
باز هم اگر سوالی بود در حد دانسته هام در خدمتم
اشاره میکنم باید حسابی کار کنی تا اون چیزی میخوای در بیاد.
سلام دمت گرم كه با تامل به كمكم كردي.
مي گم كتابي & فايلي در اين ضمينه ها نيست كه به طور كامل از صفرتوضيح داده باشه
سلام دمت گرم كه با تامل به كمكم كردي.
مي گم كتابي & فايلي در اين زمينه ها نيست كه به طور كامل از صفرتوضيح داده باشه
با سلام به همه دوستان
جناب محسن خان سایت شما رو دیدم اولین سایت جوملایی بود که تو مانیتور من درست نشون میداد البته بهم ریختگی داشت اونم بخاطر غیر معمول بودن رزولوشن صفحه تصویر من هستش ۱۲۰۰*۱۹۰۰ خیلی ساده و قشنگ هم کار شده بود
یه جا یه مشکل کوچیک داشت وقتی شما وارد فروشگاه میشی قسمتی که مسیر شما رو نشون فروشگاه>خانه چون بک گراند سیاه و رنگ فونت خانه هم سیاه است دیده نمیشه مگر اینکه با موس برین رو ش اون موقع رنگ خانه قرمز میشه گفتم بگم حیفم اومد سایت به اون خوبی کوچکترین مشکلی داشته باشه
راستی رنک سایت شما هم خیلی خوبه تبریک میگم
با سلام
دوستان ۲ سوال داشتم
۱- برای کامپوننتهای انگلیسی رو میشه تو قالبهایی که ترجمه شدن بکار برد اگر نه چه روشی برای ترجمه کامپوننت هستش
۲- اگر مرجع خوبی برای ترجمه قالب سراغ دارین بگین لطفا
کامپوننت ها را می شه توی سایت فارسی هم بکار برد
معمولا یک فایل زبان هم دارند تا کلمات انگلیسی را فارسی کنید
برای قالب هم قالب انگلیسی که زیاد هست و توی گوگل می توانید پیدا کنید
اما فارسی خیلی کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)