اما خودمونیم عجب عکس باحالیه.
مذاکره با توره ،حسینی،کاظمی
شايعههايي به رنگ آبي كمرنگ
---------------------------------------
شهر استقلال خيلي شلوغ است. از اعضاي هيأت مديره و كادر فني گرفته تا بازيكنان و سرپرست و ... همه در فكر ثابت كردن جاي خود و زدن زيرآب رقيب هستند. در حالي كه از بازگشت امير قلعهنويي به استقلال به آخرين راهكار فتحاللهزاده براي ماندن در مسند رياست باشگاه تعبير ميشود، انبوه تغيير و تحولات در قسمتهاي مختلف باشگاه در راه است. غير از جاري شدن سيل نام بازيكناني كه قرار است فصل آينده آبيپوش شوند به سمت باشگاه، انتخاب دستياران ژنرال هم بحث داغ اين روزهاي استقلال است. با اينكه دوشنبه شب در ميان نامهايي كه در برنامه نود به عنوان همكار قلعهنويي در استقلال مطرح شد، نام جواد زرينچه، پرويز كماسي و رضا حسنزاده هم بود، اما آخرين خبرها از حذف اين نفرات از ليست مربيان استقلال حكايت دارد. گويا حامد خداداد به جاي كماسي مربي بدنساز خواهد بود و زرينچه و حسنزاده هم جايي در تيم بزرگسالان باشگاه نخواهند داشت، اما عملكرد ضعيف استقلال در ليگ هفتم باعث شده كادر فني جديد به فكر تغييرات گسترده در ليست بازيكنان باشند. هر روز نامهاي جديدي به عنوان بخت مسلم آبيپوش شدن در ليگ هشتم مطرح ميشود. هر چند به غير از ابراهيم توره كه شايعه رفتنش به باشگاه استقلال و صحبتش با علي نظري جويباري ديروز در شهر پيچيد، ساير گزينهها تنها از زبان نزديكان باشگاه مطرح شدهاند. البته سرپرست جديد استقلال با توجه به اينكه هنوز فصل نقل و انتقالات شروع نشده، خبر بسته شدن قرارداد داخلي ميان توره و استقلال را تكذيب ميكند، اما نزديكان مدير عامل پيوستن توره به استقلال را تمام شده ميدانند. با توجه به گل نزدنهاي آرش برهاني، خريد يك مهاجم ششدانگ بيشتر از هر چيز ديگري احساس ميشد و ابراهيم توره سنگالي كه قبلاً هم دو بار براي استقلالي شدن به تمرينات آمده بود، اما هر بار با مخالفت يكي از اعضاي كادر فني ديپورت شده بود، ميتواند نياز مبرم استقلال به گل زدن را مرتفع نمايد. با این همه استقلال براي فصل بعد به دنبال يك دفاع وسط مطمئن هم هست. گويا قلعهنويي روي جذب سيدجلال حسيني مدافع مليپوش سايپا اصرار زيادي دارد اما اگر زمينه انتقال او به استقلال فراهم شود، شايد هادي عقيلي كه البته براي انتخاب تيم بعدياش كلي جار و جنجال به راه انداخته، دفاع وسط فصل بعد استقلال شود. با اينكه هر تيم تنها ميتواند 5 سهميه ليگ برتري جذب كند، اما استقلال خسرو حيدري (پاس همدان)، روحالله بيگدلي (استقلال اهواز)، حسين كاظمي (سپاهان)، مازيار زارع (ملوان)، مجيد خدابندهلو (مس) و ميثم بائو (راهآهن) را براي فصل بعد مدنظر دارد. البته شنيده ميشود مهدي رجبزاده و سياوش اكبرپور هم قرار است به ايران برگردند و در نتيجه استقلال براي ثبت قرارداد با آنها ميخواهد پيشقدم شود.
علاوه بر اينها امير قلعهنويي روزهاي آخر حضورش در مس كرمان با مهدي رحمتي هم براي بازگشت به استقلال صحبت كرده است اما رحمتي به او گفته اگر طالبلو از استقلال برود، در خدمتم اما در غير اين صورت شرمنده شما هستم. علاقه قلعهنويي به رودباريان سبب شده شايعه انتقال او از پرسپوليس به استقلال پررنگ شود هر چند اين انتقال هم بعيد به نظر ميرسد.
خبر منو میدزدی؟
![]()
![]()
![]()
شوخی نکن قلبم ضعیفه.
سنگین باش صفحه 144 رو نگاه کن.![]()
یکی میسازم البته حرفه ای نیستم هاااااا
من ندیدم.شرمنده عزیز.
![]()
دوستان اگه دوست داشتین برای اواتار استفاده کنین.
بساز ببینیم چی میشه. من که اصلا بلد نیستم.![]()
![]()
خواهش میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)