تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 229 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته لئوناردو اسم کوچکی نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سمپدوریا 2 - 1 میلان

میلان این بازی رو هم باخت تا مشخص بشه مقصر شکستها کسی جز انجلوتی نیست

لعنت به تو انجلوتی که میلان رو بدبخت کردی

گل میلان رو هم پاتو زد

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

تازه همین گل رو هم آخر بازی زدیم.
    بازیکنا توی زمین راه می رفتن.
    با این شرایط رسیدن به لیگ قهرمانان فصل آینده هم در پاره ای از ابهام قرار گرفت.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آنجلوتي: علاقه‌اي به جدايي از ميلان ندارم

سرمربي ميلان تاكيد كرد كه تا پايان مدت زمان قراردادش با باشگاه ميلان از روسونري جدا نمي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلو آنجلوتي كه اين روزها به سبب حذف تيمش از رقابت‌هاي جام يوفا فشار زيادي را متحمل شده است و حتي برخي رسانه‌هاي ايتاليا از لئوناردو به عنوان گزينه جانشيني وي ياد مي‌كنند، احتمال جدايي از ميلان در پايان فصل جاري را رد كرد.
    آنجلوتي گفت: «من تا سال 2010 با ميلان قرارداد دارم و به هيچ وجه قصد فسخ قراردادم با اين باشگاه را ندارم.»
    وي افزود: «در پنج سال گذشته همواره زمزمه‌هايي مبني بر جدايي‌ام از ميلان به گوش خورده است. بنابراين از شنيدن دوباره اين شايعه‌ها تعجب نمي‌كنم. به هر حال، علاقه من ماندن در ميلان است.»
    سرمربي كهنه‌كار ميلان با تاكيد اينكه تيمش با وجود حذف از جام يوفا توانايي حضور در فصل آينده ليگ قهرمانان اروپا را دارد،‌ گفت: «با نگاه من به چشمان بازيكنانم به انگيزه بالاي آنها پي مي‌برم.»
    آنجلوتي خاطرنشان كرد: «ديدار برابر وردربرمن نشان داد كه ما چند مشكل فيزيكي داريم كه بي‌ترديد طي دو روز قابل حل نيست. اكنون ما تنها بايد به روحيه‌اي كه داريم تكيه كنيم.»

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کی از دست این آنجلوتی راحت میشییییم.
    تا آخر فصل بمونه که چی بشه؟؟؟؟
    اگه امسالم گند سال پیشو تکرار نکردن. حالا بیینین من کی گفتم.
    من فقط از این اسامی بالا با رایکارد موافقم.
    از فن باستن و مخصوصا از دونادونی خوشم نمباد.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرمربي ميلان تاكيد كرد كه تا پايان مدت زمان قراردادش با باشگاه ميلان از روسونري جدا نمي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلو آنجلوتي كه اين روزها به سبب حذف تيمش از رقابت‌هاي جام يوفا فشار زيادي را متحمل شده است و حتي برخي رسانه‌هاي ايتاليا از لئوناردو به عنوان گزينه جانشيني وي ياد مي‌كنند، احتمال جدايي از ميلان در پايان فصل جاري را رد كرد.
    آنجلوتي گفت: «من تا سال 2010 با ميلان قرارداد دارم و به هيچ وجه قصد فسخ قراردادم با اين باشگاه را ندارم.»
    وي افزود: «در پنج سال گذشته همواره زمزمه‌هايي مبني بر جدايي‌ام از ميلان به گوش خورده است. بنابراين از شنيدن دوباره اين شايعه‌ها تعجب نمي‌كنم. به هر حال، علاقه من ماندن در ميلان است.»
    سرمربي كهنه‌كار ميلان با تاكيد اينكه تيمش با وجود حذف از جام يوفا توانايي حضور در فصل آينده ليگ قهرمانان اروپا را دارد،‌ گفت: «با نگاه من به چشمان بازيكنانم به انگيزه بالاي آنها پي مي‌برم.»
    آنجلوتي خاطرنشان كرد: «ديدار برابر وردربرمن نشان داد كه ما چند مشكل فيزيكي داريم كه بي‌ترديد طي دو روز قابل حل نيست. اكنون ما تنها بايد به روحيه‌اي كه داريم تكيه كنيم.»
    همچین میگه این مشکل با ۲ روز قابل حل نیست انگار تازه شده سرمربی تیم.
    آخه این آدم چقدر رو داره !!!!

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چه خوش اشتها

داره خودمونی میشه pmg_acmilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران ، همدان

12

همه اینا برمی گرده به مسئولان باشگاه !
    میلان احتیاج به یه شک داره اونم حتما تعویض مربیه
    از آبراموویچ یاد بگیرن که تا دید تیمش خوب نتیجه نمی گیره مربی رو عوض کرد
    نمی دونم اینا چه فکری تو کله شونه ولی خدا کنه هر کاری می خان بکنن زودتر بکنن چون خیلی دلم برای بازیهای رویایی میلان تو لیگ قهرمانان تنگ شده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتى مى رود لئوناردو مى آيد

احتمالاً بايد در تابستان پيش رو منتظر تغييرات زيادى در ميلان باشيم چرا كه مقامات اين باشگاه بر اين باورند كه دوران آنچلوتى به سر رسيده و بايد مربى جديدى را جايگزين او كنند. دوران ۸ ساله مربيگرى كارلو آنچلوتى در ميلان در حالى به پايان خود نزديك مى شود كه لئوناردو هافبك سابق قرمز و مشكى ها به عنوان جانشين او در نظر گرفته شده است. اميدها براى دستيابى به جام قهرمانى اين فصل پس از حذف اين تيم در جام يوفا برباد رفت. طبق نوشته روزنامه كوريره دلو اسپورت مربى سابق يوونتوس در تابستان از سن سيرو اخراج مى شود و ستاره سابق ميلان يعنى لئوناردو نيمكت او را تصاحب خواهد كرد. رئيس باشگاه ميلان بشدت نسبت به نتايج اخير باشگاه ناراضى است و سرى a تنها مكانى است كه اين باشگاه اميد به دستيابى به جام و قهرمانى در آن را دارد. هر چند در آن نيز با ۱۱ امتياز از صدرنشين جدول يعنى اينتر فاصله دارد. در اين ميان لئوناردو بشدت در حال تلاش براى دستيابى به اندوخته مربيگرى است تا بتواند جانشينى لايق براى آن جايگاه باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس از شكست برابر سمپدوريا

آنجلوتي: ميلان از بحران خارج مي‌شود
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آث‌ميلان ايتاليا پس از شكست تيمش برابر سمپدوريا گفت: اطمينان دارم كه ميلان از بحران خارج مي شود.

گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كارلو آنجلوتي تصريح كرد: پس از حذف در جام يوفا و اين ناكامي‌ها طبيعي است كه بازيكنان روحيه مناسبي نداشته باشند اما همه اين مشكلات حل خواهند شد و اوضاع به نفع ما تغيير خواهد كرد.
    وي افزود: تصور نمي‌كنم بد بازي كرده باشيم، بونرا اشتباه بدي مرتكب شد اما به طور كلي از او و ساير بازيكنان كاملا راضي هستم.
    ميلان شب گذشته با نتيجه 2 بر يك برابر سمپدوريا شكست خورد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •