من تمام این فیلم ها رو دیدم به نظر من از خیر همشون بگذری بهتره
اگه میخواهی فیلمی ترجمه کنی بهتره بری سراغ فیلم های جدیدتر
من تمام این فیلم ها رو دیدم به نظر من از خیر همشون بگذری بهتره
اگه میخواهی فیلمی ترجمه کنی بهتره بری سراغ فیلم های جدیدتر
سلام
دوستان عزیز
به علت اینکه بنده تا اخر خرداد به شدت درگیر هستم،اصلا نیم رسم زیرنویسهایی که توی رپید آپلود نشده را خودم دان کنم و در رپید اپلود کنم-هم وقتش را ندارم و هم اکانت اینترنتم محدود است-
به همین دلیل اگر کسی از دوستان میل به همکاری است ،لطفا به من پی ام بکنه..
ممنوم از تشکرتون
تو رپيد آپلود کردنش هيچ فايده ايی نداره چون کارت زياد ميشه بعد 90 روز پاک ميشه و دوبار
بايد اون همه فايلو رو آپلود کنی بهتره مثله امين از ميثم يه اکانته ftp سايت بگيری و در اونجا
آپلود کنی هم باسه هميشه ميمونه هم لينکا راحت تر قابل دسترسه هم آپلود کردنشون
خيلی راحت تر ميشه باست
![]()
سلام
از میثم جان خواستم...اما فکر کنم فعلا اینکار امکان پذیر نیست.
ضمن اینکه حالا رپید نه یه سایت دیگه...کلا فعلا نمی تونم دانلود و اپلود کنم زیرنویسهارو
1- The Air I Breathe 2007
Prey 2007-2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Boys Don't Cry 1999-3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bobby 2006-4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Alvin And The Chipmunks 2007-5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
کسی زیر نویس Finding Neverland 2004 رو داره؟
اگه کسی داره لطف کنه. ممنون میشم.![]()
Shining_1980 تک سی دی -srt
American Gangesters_2007 دو سی دی - srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
May_2002 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Wrong Turn_2003 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه لينک هاي زيرنويسي که ميزاريد مستقيم باشه من ميتونم براتون تو رپيد آپلودش کنم. (البته غير مستقيم ها رو هم ميتونم ولي متأسفانه وقتش نيست)
زيرنويس هاي اين پست آخري رو تو رپيد آپلود کردم. اگه مايل باشيد اينا رو در سه صفحه اول قرار بديد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
First Knight__1995 تک سی دی - srt
Saw__2004 تک سی دی - srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Half Past Dead 2__2007 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Anatomy__2000 تک سی دی - sub/idxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pride Prejudice__2006 دو سی دی - srtکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برگمن(4)
Winter Light__1962
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنها فیلمی که تیم راث درش کارگردان بودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The War Zone__1999
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)