تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 356 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستای گلم.از حمید گرفته تا.............نامبر وان و دیگران که نمیشناسم.من فکر کنم دیگه این تاپیک باید از قسمت متفرقه در بیاد و بشه یه قسمت مستقل ودارای زیر مجموعه بشه نظر شما چیه؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام به دوستای گلم.از حمید گرفته تا.............نامبر وان و دیگران که نمیشناسم.من فکر کنم دیگه این تاپیک باید از قسمت متفرقه در بیاد و بشه یه قسمت مستقل ودارای زیر مجموعه بشه نظر شما چیه؟
    تو قسمت انتقادات یه تایپیک به پیشنهاد درست کردن انجمن اوتومبیل زدیم.
    ولی کو گوش شنوا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

من فكر كنم مديرا فكر مى‌كنن كه تبديل اين تاپيك به انجمن، باعث بشه انجمنى بوجود بياد كه با بقيه‌ى انجمن‌ها و كلا با ماهيت سايت ست نباشه! كه البته اين حرف وقتى مى‌تونست درست باشه كه انجمن‌هايى مثل خبرها و آموزش زبان وجود نداشت!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض دوستان

دوستان عزیز :
    بهنام جان و بارلوگ و اکتورس عزیز:

اقا شما شاهدین . ما داریم کار خودمونو میکنیم . هم من هم حمید هم خیلی های دیگه کاری به کار کسی نداریم که . بعضی از دوستان دلشون میخواد با ما یه حالی کنن ,خوب ما هم حال می کنیم .

این قضیه رو ما که بوجود نیاوردیم که ؟ اوردیم ؟؟؟؟

انشاالله با دوستای جدید کار داریم . قرار یه فیلم جالب ببینیم !!

خوب شب همگی به خیر .

یا علی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

بهنام جان و بارلوگ و اکتورس عزیز:
    اگه تلفظ اسم من سخته، مى‌تونى على صدام كنى!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حميد خان سعي کن اونجا تا ميتوني خوش بگذروني ....

قرار جمعه 11 اسفند هم که هنوز پابرجاست.

آقاي نامبروان ، فکر نکنم اونقدر ها سنت جواب بده که اين مطالبو 5 - 6 سال پيش با اين دقت بلد بوده باشي .

ضمنا اگه اين اطلاعات 5 - 6 سال پيشت باشه يعني حداقل يکي دوسال قبلش هم بايد تمرين کرده باشي ..

حالا اشکال نداره دوست داري بکي اطلاعاتت زياده خوب بگو دوست داري بگي فعالي .. خوب بگو .

ولي اين کار شما دزدي مطالب يکي ديگست که با صرف کلي وقت نوشته که امثال ما ياد بگيريم نه ببريم پزشو جاي ديگه بديم.

در هر صورت از اينکه زحمت من و دوستانم رو براي نقل قول از اون سايت کم کرديد ممنونم .

جهت اطلاع دوستان بگم که اين مطالبي که دوستمون نامبر وان زحمتش رو کشيدن آموزش دريفت و تکنيک ها و انواع اونه که برگرفته از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نوشته مصطفي با نام کابر Mostafa هست.

ساير دوستان هم ميتونن جهت آشنايي با تکنيک هاي ديگه رانندگي به اون سايت مراجعه کنن ويا صبر کنن تا دوستان فعال اينجا ( نامبر وان و حميد خان ) زحمت اين نقل قول رو بکشن.

راستي حميد آقا اگه وقت کرديد و اونجا دستتون بند نبود تعريف پست الکي رو بنويسيد تا همه متوجه بشن !

ميبينم که خيلي دست بالا گرفتي و پيغام پسغام ميدي : اينو به فلاني بگيد !

آقا اگه حرفي ، ادعايي چيزي داري جمعه 11 اسفند .

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان عزيز
    مي خواستم شما رو از راه اندازي يه تالار تخصصي سيستم هاي حفاظتي مطلع كنم
    اين تالار تازه راه افتاده ولي مديرش بهم گفت كه به زودي چند نفر رو واسه جواب دادن به سوالا استخدام مي كنه (جواب حرفه اي) واسه همين فكر مي كنم در مورد سيستم هاي امنيتي بتونه كمك زيادي بهتون كنه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    كه مال شركت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    است
    اميد وارم كمكتون كنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حميد خان سعي کن اونجا تا ميتوني خوش بگذروني ....

قرار جمعه 11 اسفند هم که هنوز پابرجاست.

آقاي نامبروان ، فکر نکنم اونقدر ها سنت جواب بده که اين مطالبو 5 - 6 سال پيش با اين دقت بلد بوده باشي .

ضمنا اگه اين اطلاعات 5 - 6 سال پيشت باشه يعني حداقل يکي دوسال قبلش هم بايد تمرين کرده باشي ..

حالا اشکال نداره دوست داري بکي اطلاعاتت زياده خوب بگو دوست داري بگي فعالي .. خوب بگو .

ولي اين کار شما دزدي مطالب يکي ديگست که با صرف کلي وقت نوشته که امثال ما ياد بگيريم نه ببريم پزشو جاي ديگه بديم.

در هر صورت از اينکه زحمت من و دوستانم رو براي نقل قول از اون سايت کم کرديد ممنونم .

جهت اطلاع دوستان بگم که اين مطالبي که دوستمون نامبر وان زحمتش رو کشيدن آموزش دريفت و تکنيک ها و انواع اونه که برگرفته از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نوشته مصطفي با نام کابر Mostafa هست.

ساير دوستان هم ميتونن جهت آشنايي با تکنيک هاي ديگه رانندگي به اون سايت مراجعه کنن ويا صبر کنن تا دوستان فعال اينجا ( نامبر وان و حميد خان ) زحمت اين نقل قول رو بکشن.

راستي حميد آقا اگه وقت کرديد و اونجا دستتون بند نبود تعريف پست الکي رو بنويسيد تا همه متوجه بشن !

ميبينم که خيلي دست بالا گرفتي و پيغام پسغام ميدي : اينو به فلاني بگيد !

آقا اگه حرفي ، ادعايي چيزي داري جمعه 11 اسفند .

ای تو که ما رو نمودی !!

بچه جان . من نیازی ندارم که بیام اطلاعاتی رو که قبل اینکه تو پات به کلاج . ترمز برسه بلد بودم و از تو سایت شما بدزدم !!!
    میدونی خیلی زوده برات . من هر چی هیچی نمیگم این بچه تموم نمیکنه .

پسر جان میدونی من چند سالم بود که رانندگی رو شروع کردم ؟؟؟؟

مطمئنم اون موقعی که من رانندگی رو شروع کردم تو داشتی دوچرخه سواری میکردی .

تو فکر کردی میری تو پیست و گاز میدی یعنی آخرشی ؟!!!!

نه کوچولو هنوز اول راهی .

میدونی آخرش کجاست ؟؟؟؟ میدونم که نمی دونی .

اما بهت میگم : آخرش جایی هست که خودت رو میکشی کنار . وحس میکنی خیلی ستمه که با چند تا جوانه پرتجربه!! کل کل کنی . میشینی پشت نت با بچه ها حال میکنی .

هر وقت تو کل های خیابونی حرفی داشتی واسه گفتن من دربست درخدمت تو و یا هر کس دیگه ام .

تو کاری میکنی که آدم عصبانی شه اون چیزایی که نباید بگه رو بگه.

دیگه هم این چرت و پرت ها رو بزار کنار. مصطفی و دزدی اطلاعاتو از این شرو ورا .

گفتم قطعا اون موقع تو داشتی با دوچرخت تک چرخ میزدی .

روش فکر کن
    در ضمن حمید که بهت پیشنهاد داد برا دریفت ؟ میدونی که الان مسافرته هی میگی جمعه جمعه ! اره؟؟

برو به دکترت بگو این قرص اعتماد به نفس زا که بهت داده داره کم کم توهم زایی میکنه

دوستان شرمنده اگه بی احترامی شد .

یا علی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه تلفظ اسم من سخته، مى‌تونى على صدام كنى!!!

چشم علی جون . من یه لحظه اشتباه تلفظ کردم ( بالروگ رو به بارلوگ)

شرمنده علی جان .

یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقای نچندان محترم !

اول اینکه نحوه حرف زدن هرکس نشانه شخصیت اونه . ( البته مشخص بود ولی تاکید شد )

دوم اینکه جمعه 11 اسفند هفته دیگست! نه این جمعه ! پس یکم زود رفتید سفر !! مجبورید 10 - 12 روز بمونید تا بتونید جمعه رو به بهانه سفر بپیچونید !

بچه جون قد کوپنت حرف بزن !

کل کل تو خیابون هم ویژه شما تازه به دوران رسیده هاست که ماشین باباجونو بردارید و ....

من نمیگم خیلی قانونی رانندگی میکنم یا اصلا تو خیابون لایی کشی نمیکنم ولی این بچه بازیا رو میزام برای تو و امثال تو !

اما حالا که دوست داری جریان رو طور دیگه حل کنی دونه دونه جواب میدم !

ای تو که ما رو نمودی !!
    عمرا ! حتی اگه 1 میلیارد هم بهم بدن این کارو نمیکنم.

پسر جان میدونی من چند سالم بود که رانندگی رو شروع کردم ؟؟؟؟
    همه از یه سنی شروع میکنن! مهم اینه که الان چند سالته بچه.

مطمئنم اون موقعی که من رانندگی رو شروع کردم تو داشتی دوچرخه سواری میکردی .
    من قطعا یه زمانی دوچرخه سواری میکردم ولی این که تو اونوقت چی سوار می شدی ..... نمیدونم

تو فکر کردی میری تو پیست و گاز میدی یعنی آخرشی ؟!!!!
    نه ! یعنی جرات و وجودش رو داشتم که برم! نه اینکه بشینم از روی دست این و اون بنویسم و زر زر کنم.

نه کوچولو هنوز اول راهی .
    اینو خودم هم میدونم ! ادعایی هم نکردم هنوز خیلی راه دارم و خیلی چیزا باید یاد بگیرم.

میدونی آخرش کجاست ؟؟؟؟ میدونم که نمی دونی .
    خوش بحال تو که میدونی! من خوشحالم که آخر راه تورو نمیدونم.

اما بهت میگم : آخرش جایی هست که خودت رو میکشی کنار . وحس میکنی خیلی ستمه که با چند تا جوانه پرتجربه!! کل کل کنی . میشینی پشت نت با بچه ها حال میکنی .
    الانم دارم از پشت نت حال میکنم! ولی اولی رو ..... فکر نکنم.

هر وقت تو کل های خیابونی حرفی داشتی واسه گفتن من دربست درخدمت تو و یا هر کس دیگه ام .
    منو قاطی این بچه بازیا نکن .... ارزونی خودت !

تو کاری میکنی که آدم عصبانی شه اون چیزایی که نباید بگه رو بگه.
    همیشه حقیقت تلخ بوده عزیز !

دیگه هم این چرت و پرت ها رو بزار کنار. مصطفی و دزدی اطلاعاتو از این شرو ورا .
    اگه از بچه گی عادت به تخم مرغ دزدی داشتی و الانم داری ادامه میدی بحثی نیست ولی اجازه نداری روی اطلاعات یکی دیگه اسکی بری !

گفتم قطعا اون موقع تو داشتی با دوچرخت تک چرخ میزدی .
    تو همه خاطرات دوران بچگیت رو با همین کیفیت یادت میاد ؟

در ضمن حمید که بهت پیشنهاد داد برا دریفت ؟ میدونی که الان مسافرته هی میگی جمعه جمعه ! اره؟؟
    جواب اینو هم دادم! کاش قبل از سفر تقویم رو چک میکردی! راستی تو چرا از یکی دیگه میری بالا؟ ( البته اگه یکی دیگه ای باشه ! )

برو به دکترت بگو این قرص اعتماد به نفس زا که بهت داده داره کم کم توهم زایی میکنه
    شاید قرصارو پشت و رو خورده باشم! باید ببینم !

دوستان شرمنده اگه بی احترامی شد .
    اینو از کی یاد گرفتی؟

یا علی
    علی یارت ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •