تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 524 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

wordist عزیز سلام
    می خواستم بدونم فایل اکسل درون خودش می توان اون رو به اشتراک گذاشت که داخل شبکه بقیه ازش استفاده کنند ؟
    و دوم اینکه حالا که به اشتراک گذاشتیم به چه صورت درون مابقی کامپیوترها ازش استفاده کنیم ؟؟؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید./.
    در قسمت Help Excel اين طور نوشته شده :
    Tolls/share workbook در تب Editing ، تيک قسمت Allow changes را بزنيد. سپس از شما مي خواهد که ذخيره کنيد و نام بدهيد اين کار را انجام داده. سپس از طريق File Save as اين فايل را در يک فولدر به اشتراک گذاشته شده قرار دهيد.
    نحوه به اشتراک گذاري فولدر :‌
    کليک سمت راست ، Properties/sharing تيک Share this folder on the network و Allow network users to change my files را مي زنيم. با اين عمل يک دست زير فولدر قرار مي گيرد يعني فولدر ما به اشتراک گذاشته شد.
    سپس فايل excel مورد نظر را در اين فولدر به اشتراک گذاشته شده قرار مي دهيم.
    لازم است اين فولدر در کامپيوتر server يا مدير سيستم يا حداقل شخصي که حق آب و گل در مورد کار با اين نرم افزار دارد گذاشته شود تا بتواند تغييرات را کنترل کند و او نيز سعي کند در انتهاي هر روز يک back up بگيرد تا کاربران مبتدي حوادث غيرمترقبه نيافرينند.
    لازم به ذکر است که براي ايجاد محدوديت براي عده اي از کاربران که مثلاً عده اي فقط فايل Excel را مشاهده کنند و عده اي بتوانند تغيير دهند و ذخيره کنند و عده اي هم نبينند.
    براي اين کار my computer را باز کرده و در منوي Tools/folder option/view ، تيک آخرين گزينه را بر مي داريم که برداشتن تيک به معني استفاده ي به اشتراک گذاري پيشرفته است.
    سپس به فولدر به اشتراک گذاشته شده بر مي گرديم و در قسمت sharing ، دکمه ي permition را کليک کرده و در آنجا اگر اشتباه نکنم در قسمت group ، مي توانيم کاربران را کنترل کنيم. لازم به ذکر است که Allow به معني اجازه و Deny به معناي مخالف آن است. Reading به معناي فقط مشاهده ،‌writing به معناي اعمال تغييرات است.
    (با عرض معذرت چون کامپيوتر من قبلاً ويروس گرفته ، folder option من فعال نيست پس تا اونجايي که حافظه ام ياري مي داد گفتم بقيه رو خودتون مسيرش رو آزمايش و خطا کنين. )
    سپس به کامپيوتر تک تک کاربران رفته و از طريق My network places ، در سمت چپ ، View workgroup computer و سپس باز کردن کامپيوتر مدير سيستم و انتخاب فايل مورد نظر و کليک سمت راست آن و send to / Desktop .
    (اصلاً copy و paste نکنيد زيرا در اين عمل کارهاي انجام شده به روز رساني نمي شود و تداخل به وجود مي آيد. )
    لازم به ذکر است که براي اينکه کامپيوترهاي کاربران مورد نظر در view workgroup computer قابل مشاهده باشند بايد کليک سمت راست my computer را زده و در قسمت Properties/Computer name ، دکمه ي change را زده و در قسمت انتهاي صفحه workgroup ، نام workgroup را وارد مي کنيم و در تمامي کامپيوترهاي ديگر اين کلمه بايد دقيقا يکسان و با رعايت حروف بزرگ و کوچک نوشته شود. تمامي کامپيوترهايي که نام يکساني دارند در يک گروه کاري قرار مي گيرند. البته لازم به ذکر است که اگر اين قسمت غيرفعال باشد نشان دهنده ي ويروس Generic Host Proces است که امروزه در کامپيوترهاي اداري زياد شده .

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز

آخه اين فايل كه هيچ كاري نميشه داخلش انجام داد به چه درد ميخوره

اصل فايلهاي اكسل براي اين هست كه يه اطلاعاتي رو بگيره و عمليات مناسبش رو ارائه بده و ...
    سلام

منظورم اینه چجوری مثل این میتونم قفل کنم یه Sheet رو ؟ اگه دقت کرده باشین توش نمیشه سلولی رو انتخاب کرد !
    پ.ن: نمیدونم پست قبلیم چرا پاک شد !

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام . دوستان من میخوام دو تا محاسبه با این نرم افزار انجام بدم ولی متاسفانه هیچ اطلاعاتی از excel ندارم و کاملا مبتدی هستم .

اول اینکه بین دوتا تاریخ شمسی میانگین بگیرم . مثلا 88/04/15 و 87/12/15

و در مرحله ی دوم ، میانگین بدست اومده رو ، از یک سری تاریخ های دیگه کسر کنم . فرضا در مثال بالا اگر میانگین بشه 88/02/15

، این تاریخ میانگین رو از تاریخ های 88/05/14 ، 88/04/27 و ... کم کنم و تعداد روز های ما بین شون رو بدست بیارم .

راستش من با اکسل تا به حال کار نکردم و اگر لطف کنید طوری بفرمایید که در سطح فهم منم باشه ، خیلی ممنونتون میشم .

تا بعد ...
    سلام

بايد بگم كه اگه شما اطلاعي در زمينه اكسل نداشته باشي بعيده بتوني خودت اين كارو بكني

چون اين سوالي كه پرسيدي براي حالت فارسي نيازمند استفاده از ماژولهاي تاريخ شمسي هست

ولي اگه براي تاريخ ميلادي بخواي براحتي امكان پذيره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

منظورم اینه چجوری مثل این میتونم قفل کنم یه Sheet رو ؟ اگه دقت کرده باشین توش نمیشه سلولی رو انتخاب کرد !
    پ.ن: نمیدونم پست قبلیم چرا پاک شد !
    سلام

شما هنگامي كه Protect sheet رو انجام ميدي كافيه اون دو تا تيك اول رو هم برداري تا ديگه انتخاب يا select هم انجام نشه

5. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بايد بگم كه اگه شما اطلاعي در زمينه اكسل نداشته باشي بعيده بتوني خودت اين كارو بكني

چون اين سوالي كه پرسيدي براي حالت فارسي نيازمند استفاده از ماژولهاي تاريخ شمسي هست

ولي اگه براي تاريخ ميلادي بخواي براحتي امكان پذيره
    سلام . ممنونم از توجهت دوست خوبم .

برای میلادیش رو توضیح میدی بهم ؟ بالاخره یه جوری ور میرم تا یاد بگیرم . در مورد اون ماژول های تاریخ شمسی هم اگه یه لینکی چیزی برای دانلود معرفی کنی خیلی لطف کردی .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام . دوستان من میخوام دو تا محاسبه با این نرم افزار انجام بدم ولی متاسفانه هیچ اطلاعاتی از Excel ندارم و کاملا مبتدی هستم .

اول اینکه بین دوتا تاریخ شمسی میانگین بگیرم . مثلا 88/04/15 و 87/12/15

و در مرحله ی دوم ، میانگین بدست اومده رو ، از یک سری تاریخ های دیگه کسر کنم . فرضا در مثال بالا اگر میانگین بشه 88/02/15

، این تاریخ میانگین رو از تاریخ های 88/05/14 ، 88/04/27 و ... کم کنم و تعداد روز های ما بین شون رو بدست بیارم .

راستش من با اکسل تا به حال کار نکردم و اگر لطف کنید طوری بفرمایید که در سطح فهم منم باشه ، خیلی ممنونتون میشم .

تا بعد ...
    سلام . ممنونم از توجهت دوست خوبم .

برای میلادیش رو توضیح میدی بهم ؟ بالاخره یه جوری ور میرم تا یاد بگیرم . در مورد اون ماژول های تاریخ شمسی هم اگه یه لینکی چیزی برای دانلود معرفی کنی خیلی لطف کردی .

سلام

براي ميلادي بايد تاريخ رو براحتي از هم كسر كني

مثلا در A1 تاريخ يك و در A2 تاريخ دو هست

كافيه A1 را از A2 كسر كرد

براي حالت شمسي هم بايد به پست زير مراجعه كني

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام
    من يك سوال داشتم
    من مي خواهم در خانه a1 فرمولي بنويسم كه اگر عددي كه در خانه a3 وارد مي‌شود بزرگتر از 0 بود آن عدد در خانه a1 نيز درج شود و اگر كوچكتر از صفر بود درج نشود
    با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض يه سؤال فوري

سلام دوستان.
    يه سؤال فوري دارم. فردا بايد به استادم تحويل بدم. ممنون ميشم كمكم كنيد.

چطور ميشه با استفاده از عمل hyperlink امكاني ايجاد كرد كه بشه كامپيوتر رو خاموش كرد؟
    هر كاري كردم نتونستم.
    منتظر جواب شما هستم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان.

چطور ميشه با استفاده از عمل hyperlink امكاني ايجاد كرد كه بشه كامپيوتر رو خاموش كرد؟
    هر كاري كردم نتونستم.
    منتظر جواب شما هستم.
    من بعيد ميدونم اينكار انجام شدني باشه

مگه اينكه شما يه پچ بسازي كه با اجراي اون سيستم خاموش بشه و بعد بگي كه اكسل اونو اجرا كنه
    سلام دوستان.

هر كاري كردم نتونستم.
    منتظر جواب شما هستم.

سلام دوست عزيز

همونطور كه مشاهده ميكنيد جوابتون داده شده پس نيازي به تكرار دوباره سوال نبود

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    من يك سوال داشتم
    من مي خواهم در خانه a1 فرمولي بنويسم كه اگر عددي كه در خانه a3 وارد مي‌شود بزرگتر از 0 بود آن عدد در خانه a1 نيز درج شود و اگر كوچكتر از صفر بود درج نشود
    با تشكر
    سلام

اين كار با يه IF‌ ساده امكان پذيره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •